Cum să vă găsiți codul de înregistrare Sims

Nu puteți găsi codul de înregistrare pentru Sims 3 sau Sims 4? Există câteva modalități diferite de a obține cheia de produs de care aveți nevoie pentru a instala jocul.

Informațiile din acest articol se aplică tuturor jocurilor și pachetelor de expansiune The Sims pentru Windows și Mac.


Cum să vă găsiți codul de înregistrare Sims

O cheie de înregistrare este livrată împreună cu fiecare copie a The Sims pentru PC. Dacă ți-ai pierdut cazul de joc, ai câteva opțiuni dacă ai instalat anterior jocul:

  1. Dacă ți-ai înregistrat jocul pe site-ul web The Sims, îți poți verifica profilul pentru cheile pe care le-ai înregistrat.

  2. Descărcați un căutător de chei de produs gratuit sau utilizați un căutător de chei comercial dacă cele gratuite nu funcționează. Majoritatea acestor programe vă permit să copiați sau să exportați cheia, astfel încât să o puteți salva în altă parte, dacă veți avea vreodată nevoie de ea în viitor.

    Deși puteți găsi generatoare de coduri de înregistrare Sims 3 și alte programe keygen online, utilizarea cheilor de produs de pe astfel de site-uri web este ilegală.

  3. Utilizatorii Windows pot deschide registrul Windows pentru a găsi codul. Pentru Sims, căutați în HKEY_LOCAL_MACHINE Software Electronic Arts Maxis The Sims ergc . Pentru alte titluri, înlocuiți cheia de registry „Sims” cu un alt titlu, cum ar fi „The Sims Livin’ Large ”sau„ The Sims House Party ”. În partea dreaptă, căutați o valoare numită Mod implicit și faceți dublu clic pe el pentru a vedea cheia de înregistrare.

    Nu efectuați modificări inutile în registrul Windows, deoarece vă poate deteriora computerul.

  4. Utilizatorii de Mac își pot găsi cheia de înregistrare folosind Terminalul Mac (accesibil prin Găsitor > Utilități > Terminal). De exemplu, pentru a găsi cheia pentru Sim 3, introduceți următoarea comandă:

    cat Library / Preferences / The Sims 3 Preferences / system.r

  5. Dacă utilizați platforma de joc Origin, intrați în Biblioteca mea de jocuri și faceți clic dreapta pe pictograma jocului Sims. Alege Afișează detaliile jocului pentru a găsi codul sub Codul produsului secţiune.

  6. Dacă orice altceva eșuează, contactați Electronic Arts sau distribuitorul care v-a vândut jocul pentru înlocuirea cheii de produs.


Sfaturi pentru stocarea cheilor de produs și a numerelor de serie

După ce găsiți cheia de produs, este foarte recomandat să o păstrați undeva în siguranță, în cazul în care veți avea vreodată nevoie de ea. Iată câteva sfaturi:

  • Trimiteți un e-mail cu cheia.
  • Scrieți cheia direct pe CD.
  • Scrieți-l în manual.
  • Stocați-l într-un manager de parole.
  • Salvați-l într-un fișier text de pe computer sau pe o unitate flash.
  • Salvați-l într-o aplicație de preluare a notelor de pe telefon sau computer.