Cum să vă deschideți agenda de adrese Outlook.com

Unde puteți găsi funcția agendă de adrese pe Outlook.com? Contactele dvs. se află în aplicația Persoane. E-mailurile sunt ușor de găsit în Outlook.com, iar adresarea unui nou mesaj unui contact cunoscut este simplă, de asemenea.

Instrucțiunile din acest articol se aplică Outlook.com și Outlook Online.


Deschideți agenda de adrese Outlook.com (Persoane)

Nu veți găsi o agendă pe Outlook.com. În schimb, căutați Oameni când doriți să vă găsiți contactele, grupurile și listele. De asemenea, veți utiliza Persoane pentru a edita, adăuga și elimina intrări. Puteți deschide Outlook.com People utilizând fie mouse-ul, fie o comandă rapidă de la tastatură.

Pentru a vizualiza persoanele de contact în Outlook.com:

  1. Conectați-vă la portalul Office.com.

  2. Deschideți Lansator de aplicații Office.

  3. Selectați oameni.


Utilizați Căutare e-mail și persoane în Outlook Mail

O modalitate rapidă de a găsi un contact de la care ați primit e-mail sau pe care l-ați adăugat în lista dvs. de contacte Persoane este să utilizați caseta Căutare din partea de sus a ferestrei Persoane.

Pentru a găsi un contact, tastați un nume și Outlook preia potrivirile din e-mailul dvs. și din contactele dvs. Persoane. Selectați contactul și apoi căutați în continuare după folder și dată pentru a prelua anumite e-mailuri de la acel contact.


Comenzi rapide de la tastatură pentru a deschide agenda de persoane

În funcție de preferințe, activați sau dezactivați comenzile rapide de la tastatură. Mergi la setările, Selectați Vizualizați toate setările Outlook, apoi du-te la general Accesibilitate.

Puteți alege să activați diferite seturi de comenzi rapide, inclusiv Outlook.com, Yahoo! Mail, Gmail și Outlook. Dacă nu doriți să utilizați comenzile rapide de la tastatură, selectați Dezactivați comenzile rapide de la tastatură.

Pentru a vă deschide contactele Persoane cu comenzile rapide de la tastatură Outlook.com activate, apăsați GP în e-mailul Outlook.com. Dacă comenzile rapide Gmail sunt activate, apăsați GC.

Aceste comenzi rapide s-au schimbat față de versiunile anterioare și se pot schimba în viitor.


Vizualizați și sortați agenda dvs. de persoane în Outlook.com

Pentru a vă vedea persoanele de contact și a le sorta în diferite moduri:

  • Vizualizați o listă de contacte: În panoul Folder, alegeți lista de contacte pe care doriți să o vizualizați. Vedeți toate contactele, listele de contacte sau contactele pe care le-ați organizat în dosare.

  • Modificați ordinea de sortare: În partea de sus a listei de contacte, selectați săgeata drop-down și alegeți o sortare după comandă. Alegeți să sortați lista după nume, companie, oraș sau adăugată recent.

  • Alegeți ordinea de afișare: În partea de sus a listei de contacte, selectați săgeata drop-down și alegeți un afișaj după comandă. Afișați numele după prenume sau prenume. Acest lucru nu se schimbă în cazul în care contactul apare pe listă; care este determinat de ordinea de sortare.

Adăugați și gestionați persoane de contact

Outlook.com oferă instrumente pentru gestionarea agendei.

  1. Pentru a adăuga un contact, accesați meniul Outlook.com și selectați Contact nou. Introduceți informațiile de contact și selectați Crea.

  2. Pentru a importa sau exporta o listă de contacte, accesați Administrare meniu.

  3. Pentru a adăuga un contact la lista de favorite, selectați contactul și selectați Adauga la favorite.

Folosiți oamenii pentru a vă contacta persoanele de contact

Când selectați un contact, veți găsi linkuri rapide pentru a începe un nou e-mail, pentru a vizualiza fișierele pe care le-ați partajat cu contactul, pentru a începe un chat Skype, pentru a vizualiza profilul său LinkedIn și pentru alte linkuri care pot fi configurate.