Cum să vă controlați televizorul cu Alexa

Ce să știți

  • Cel mai simplu mod de a vă controla televizorul cu Alexa este să folosiți un Amazon Fire TV Stick sau un Fire TV.
  • Un televizor inteligent și un Amazon Echo vă pot oferi, de asemenea, o modalitate de a vă controla televizorul cu Alexa.
  • Unele telecomenzi universale avansate vă vor permite, de asemenea, să vă controlați televizorul cu Alexa.

Faceți Alexa Amazon să facă mai mult decât să răspundă la întrebări și să aprindă luminile. De asemenea, îți poți controla televizorul cu Alexa, dar există câteva condiții.


Utilizați Alexa cu dispozitive TV Fire

Cel mai simplu mod în care puteți utiliza Alexa cu televizorul dvs. este printr-un stick Amazon Fire TV sau un streamer media Fire TV 4K sau prin utilizarea unui Smart TV Fire Edition (un televizor cu funcționalitate Fire TV încorporată).

Dacă utilizați un dispozitiv extern Fire TV cu televizorul dvs. (este necesară conexiunea HDMI), parcurgeți procedura de configurare necesară. Apoi puteți rosti comenzi vocale folosind Alexa apăsând butonul microfon de pe telecomandă.

Dacă aveți un televizor Fire Edition, puteți utiliza în același mod telecomanda cu funcție Alexa Voice furnizată.

Cu toate acestea, dacă aveți un difuzor inteligent Amazon Echo sau similar compatibil cu Alexa în casa dvs., îl puteți conecta la un streamer Fire TV sau la Fire Edition TV și puteți opera funcțiile Fire TV utilizând comenzile vocale gratuite ale mâinii, în loc să apăsați un buton de microfon. pe o telecomandă mai întâi.

Pentru a conecta un dispozitiv de tip Alexa Echo la un televizor Fire sau TV Fire Edition, efectuați pașii următori utilizând aplicația Alexa pe care ați instalat-o pe telefonul smartphone atunci când ați configurat inițial dispozitivul Echo sau un dispozitiv similar:

  1. Deschideți aplicația Alexa și atingeți Pictograma meniu (trei linii albe în colțul din stânga sus - doar la stânga cuvântului Acasă.
  2. Robinet Muzică, videoclip și cărți.
  3. Apăsați pe Fire TV.
  4. Urmați orice instrucțiuni suplimentare de configurare.
  5. Apăsați pe Link Dispozitive - asigurați-vă că acest lucru este confirmat.

După confirmarea linkului, puteți utiliza Echo pentru a controla funcțiile Fire TV și accesul la conținut, care pot fi vizualizate pe televizor

Dacă televizorul dvs. are caracteristica HDMI-CEC, puteți utiliza și Alexa pentru a trimite o comandă vocală către un streamer Fire TV plug-in care va comuta televizorul la intrarea HDMI la care este conectat televizorul Fire.

În plus, HDMI-CEC permite Alexa să spună Fire TV să vă pornească sau să oprească televizorul.

Când un televizor Amazon Fire Edition este oprit sau în modul de așteptare, acesta nu poate primi nicio comandă de la Alexa decât dacă ați activat setarea Porniți televizorul cu Alexa. Această setare este activată automat după ce televizorul primește prima comandă de la Alexa.

Pentru televizoarele Fire Edition, puteți utiliza, de asemenea, Alexa pentru a accesa unele dintre opțiunile de setare ale televizorului. Aceasta înseamnă că puteți utiliza un dispozitiv de tip Echo pentru a înlocui telecomanda TV cu funcție Alexa pentru multe funcții TV.


Folosiți un televizor care „funcționează cu Alexa”

Vizio

Conectarea dispozitivelor Alexa și FireTV este o modalitate de a utiliza comenzile vocale pentru a transmite în flux videoclipuri și a vă controla televizorul, dar există o serie de televizoare care nu sunt FireTV, dar care pot „lucra cu Alexa” printr-un dispozitiv de tip Echo.

Funcția „Funcționează cu Alexa” este disponibilă în prezent pe anumite modele TV de la LG (2018), Sony (2016, 2017, 2018) și Vizio (2017 și 2018) și va fi disponibilă pentru viitoarele modele selectate 2018 de la Hisense.

Pentru televizoarele LG:

  1. Lansarea Set-Up TV pentru aplicația Amazon Alexa de pe ecranul de pornire al televizorului dvs. LG care rulează sistemul de operare webOS 4.0 TV sau o versiune ulterioară).
  2. Urmați indicațiile și conectați-vă la contul dvs. LG (sau creați unul) și selectați numele televizorului.
  3. Accesați pagina de ghid de configurare mobilă și accesați Aplicația Alexa pe telefonul dvs. smartphone pentru a activa Abilitatea LG SmartThinQ Alexa și conectați-vă conturile.
  4. Completați orice instrucțiuni suplimentare de configurare solicitate de televizorul dvs.

Pentru televizoarele Sony:

  1. Deschideți Configurare control TV cu aplicația Amazon Alexa din ecranul de pornire al televizorului.
  2. Selectați Cont Google (sau creați unul) și denumiți televizorul.
  3. Urmați instrucțiunile și găsiți și activați Aplicația Sony TV Alexa pe telefonul dvs. smartphone și urmați instrucțiuni suplimentare pentru a conecta televizorul și dispozitivele de tip Echo.

Pentru televizoarele Vizio:

  1. LansațiEcran de pornire Vizio TV SmartCast.
  2. Folosind telecomanda televizorului, apăsați în sus și faceți clic pe Extras fila din bara de meniu.
  3. Selectați Setări vocale, Și apoi Afișare pereche.
  4. Utilizarea smartphone-ului dvs. mergeți la dms.vizio.com/alexa șiintroduceți codul PIN a arătat ecranul televizorului.
  5. Când vi se solicită, reveniți la Aplicația Alexa pe telefon pentru a activa Abilități vocale Alexa, conectați conturi și dispozitive.

Utilizați Alexa cu sistemul de control de la distanță Logitech Harmony

Logitech Harmony

Un alt mod prin care puteți utiliza Alexa cu televizorul dvs. este prin intermediul unui sistem Logitech Harmony Elite, Ultimate, Ultimate Home, Harmony Hub, sistem de telecomandă Harmony Pro.

Conectarea Alexa cu un sistem Harmony compatibil permite controlul de la distanță și funcțiile de acces la conținut pentru televizorul dvs. utilizând comanda vocală Alexa prin intermediul aplicației Alexa sau a dispozitivelor Amazon Echo.

Iată pașii inițiali pentru conectarea Alexa cu un sistem compatibil Harmony Remote.

  1. Deschideți Aplicația Alexa pe telefonul dvs. inteligent.
  2. Apăsați pe Meniu icon.
  3. Mergi la pagina Aptitudini și căutați Harmony.
  4. Atinge albastru Pictogramă armonie pentru a activa abilitatea Alexa / Harmony.
  5. Du-te la Selectați Activități pagina pentru a personaliza în continuare dispozitivele și comenzile pe care doriți să le asocieze Alexa cu sistemul de telecomandă Harmony.
  6. Apoi, veți fi condus la un ecran care scrie Acum pentru partea distractivă - în partea de jos a ecranului, faceți clic pe Conectați contul pentru a finaliza configurația.

Pentru o revizuire a pașilor de legătură, precum și despre modul de personalizare a caracteristicilor de legătură Alexa / Harmony în continuare, inclusiv exemple de comenzi și comenzi rapide de control vocal, consultați pagina Logitech Harmony Experience with Alexa.

Un alt mod prin care Alexa poate interacționa cu telecomenzile Harmony este prin intermediul aplicației IFTTT. Pentru a utiliza IFTTT, instalați aplicația pe telefonul smartphone, apoi efectuați următoarele:

  1. Deschideți Aplicația IFTTT.
  2. Atingeți pictograma paginii din colțul din dreapta jos al ecranului.
  3. Apăsați pe Alexa secțiune. Alexa nu apare pe pagină, apăsați pe Căutare și introduceți-l. Când îl găsiți, atingeți-l și urmați instrucțiunile de configurare.
  4. Odată ce Alexa este plasat pe dispozitivul dvs. Servicii lista, atingeți-o, derulați în jos și activați televizoarele pornite / oprite (urmați orice instrucțiuni suplimentare).

Pașii de mai sus vor lega comenzile „Alexa, declanșare pornire / oprire (sau o altă expresie) TV” de pe applet-ul de pe smartphone-ul sau dispozitivul Echo la sistemul dvs. de control Harmony Remote compatibil.

Consultați câteva applet-uri IFTTT suplimentare pe care le puteți folosi cu Alexa și Harmony.

1: 32

Cum să conectezi Alexa la Roku


Folosiți Alexa With Roku prin Quick Remote

Telecomandă rapidă

Dacă aveți un televizor Roku sau un streamer media Roku conectat la televizor, puteți utiliza Alexa pentru a controla ceea ce vedeți pe televizor folosind aplicația Quick Remote pentru iOS sau Android.

Descărcați și instalați aplicația Quick Remote pe telefonul smartphone. După instalarea aplicației, urmați instrucțiunile prezentate pe pagina de descărcare a aplicației Quick Remote (sau urmăriți videoclipul de scurtă instalare) pentru a conecta Quick Remote la dispozitivul dvs. Roku și Alexa.

După ce conectați Quick Remote la dispozitivul dvs. Roku și Alexa, puteți utiliza comenzile vocale pentru a spune Quick Remote să navigheze în sistemul de meniuri Roku și să selectați orice aplicație pentru a începe redarea.

Aplicația Quick Remote funcționează în același mod atât pe dispozitivele Roku, cât și pe televizoarele Roku (televizoarele cu funcții Roku încorporate).

Quick Remote poate fi utilizat fie cu aplicația Alexa, fie cu un dispozitiv de tip Echo. Aceasta înseamnă că, dacă nu aveți un dispozitiv Echo, puteți controla dispozitivul Roku sau Roku TV utilizând aplicația Alexa de pe telefonul dvs. smartphone.

Dacă nu vă aflați în apropierea dispozitivului Echo, aveți și opțiunea de a utiliza tastatura aplicației Quick Remote de pe telefonul smartphone.

Descărcarea și instalarea rapidă de la distanță sunt gratuite, dar sunteți limitat la 50 de comenzi gratuite pe lună. Dacă doriți să utilizați mai mult de 50 de comenzi pe lună, trebuie să vă abonați la Quick Remote Full Pass pentru 99 USD pe lună sau 9.99 USD pe an.

În loc să treacă prin aplicația Quick Remote, televizoarele, stick-urile și cutiile Roku pot fi controlate direct de produsele Alexa și Amazon Echo prin Roku Alexa Skill pentru multe comenzi (există unele limitări). Afla cum.


Utilizați Alexa cu sistemul de comandă la distanță personalizat URC

URC

Pentru sistemele home theater instalate la comandă, care includ un televizor, o soluție este să conectați Alexa la un sistem URC (Universal Remote Control) Total Control 2.0.

Pentru a utiliza un dispozitiv Amazon Echo cu televizorul dvs. și sistemul URC Total Control 2.0, este necesar un program de instalare pentru a configura linkul. Instalatorul dezvoltă, de asemenea, întreaga infrastructură de comandă de care aveți nevoie pentru a opera și accesa conținutul de pe televizor.

Aveți posibilitatea de a permite instalatorului să creeze comenzile vocale necesare sau îi puteți spune ce comenzi ați dori să utilizați.

De exemplu, puteți merge cu ceva de bază, cum ar fi „Porniți televizorul” sau ceva mai distractiv precum „OK, este timpul pentru filmul de familie!” Instalatorul face ca frazele să funcționeze cu platforma de asistent vocal Alexa.

Folosind legătura dintre Alexa și sistemul URC Total Control, programul de instalare poate combina una sau mai multe sarcini cu o anumită frază. „OK, este timpul pentru noaptea filmului de familie” poate fi folosit pentru a porni televizorul, a estompa luminile, a comuta la un canal, a porni sistemul audio home theater etc.

Dacă aveți un sistem TV / home theater instalat personalizat sau doar o mulțime de dispozitive pe care doriți sau trebuie să le lucreze cu televizorul dvs., conectarea Alexa printr-un dispozitiv de tip Echo cu sistemul URC Total Control 2.0 este o opțiune de luat în considerare.

Folosiți Alexa With Dish sau DirecTV Satellite Boxes

DISH Network

Alexa poate lucra și cu televizorul dvs. prin conexiune prin Dish Satellite Boxes (Hopper, Joey, Wally). Puteți utiliza Alexa, prin dispozitivul dvs. Echo, pentru a spune cutiei Dish Satellite ce conținut înregistrat în direct sau Dish DVR doriți să urmăriți pe televizor.

Pentru a conecta o casetă de satelit Dish cu Alexa, începeți cu acești pași:

  1. Deschideți Aplicația Alexa pe telefonul smartphone și selectați Muzică, videoclip și cărți.
  2. Derulați în jos lista abilităților până găsiți Dish TV.
  3. Porniți o conexiune la Internet pentru Dish Hopper sau Wally.
  4. Mergi la pagina Meniu, Apoi setările, Amazon Alexa, Obține codul.
  5. Introduceti codul sunteți furnizat în aplicația Alexa.
  6. Selectați Activati.
  7. Când vedeți mesajul de confirmare, selectați Făcut.

Pentru a conecta în continuare Alexa, un dispozitiv Echo (Echo, Dot, Tap) și o casetă de satelit Dish efectuează următoarele configurări suplimentare:

  1. În aplicația pentru smartphone-uri Alexa, Dispozitive deschiseși selectați un Hopper, Wally sau Joey.
  2. Lovit A continua
  3. Apoi, selectați dispozitivul Echo pentru a fi conectat cu caseta de satelit.
  4. Lovit Conectați dispozitivul.
  5. Dacă aveți mai multe casete, repetați pașii de mai sus pentru fiecare casetă.

Exemple de comenzi pe care le puteți utiliza pentru a vă controla dispozitivul Dish folosind aplicația Alexa sau un dispozitiv Echo includ:

  • Alexa, schimbă canalul în CBS.
  • Alexa, caută filme de acțiune.
  • Alexa, acordă canalul 110
  • Alexa, joacă The Orville
  • Alexa, mergi la National Geographic Channel
  • Alexa, arată-mi filme cu Jennifer Lawrence
  • Alexa, sări înainte
  • Alexa, derulează înapoi 15 secunde
  • Alexa, pauză
  • Alexa, reia

Pentru abonații DirecTV: Există, de asemenea, o abilitate Alexa disponibilă pentru controlul set-top box-urilor DirecTV - Genie (HR44, HR54) și Genie Mini (C31, C41, C41W, C51, C61, C61K, C61W).

De asemenea, dacă aveți Alexa conectat fie la opțiunile sistemului de control de la distanță Logitech Harmony, fie la URC, discutate anterior, puteți cere Harmony să opereze produse DirecTV compatibile prin intermediul platformei sale de control.

Unii utilizatori și-au creat propriile abilități Alexa personalizate pentru a controla alte cutii DirecTV direct printr-un dispozitiv Echo.

Linia de jos

Amazon

Alexa poate servi drept centru central de control vocal pentru divertisment la domiciliu și dispozitive inteligente de acasă, iar compatibilitatea asistentului vocal Alexa este încorporată într-un număr tot mai mare de produse.

Există mai multe moduri de a „conecta” Alexa la televizorul tău, ceea ce facilitează accesarea conținutului și controlul acestuia. În plus, la cele enumerate și discutate mai sus, există câteva abilități suplimentare de control de la distanță Alexa disponibile, inclusiv Smart TV Remote, Smart TV Remote Pro și Anymote.

Dacă aveți un Echo sau alt dispozitiv de marcă care are încorporat asistent vocal Alexa, încercați să vă conectați la televizor folosind una sau mai multe dintre opțiunile de mai sus și vedeți cum funcționează pentru dvs.