Cum să utilizați televizorul inteligent Vizio fără telecomandă

Televizoarele inteligente Vizio sunt opțiuni accesibile la nivel de intrare pe piața televizoarelor inteligente. Multe dintre televizoare au, de asemenea, rezoluție 4K cu capacități UHD și HDR. Cel mai bun dintre toate, nici nu aveți nevoie de o telecomandă pentru a opera televizorul. Puteți face totul de pe telefon. Iată cum se folosește aplicația la distanță Vizio smart TV.


Cum să utilizați televizorul inteligent Vizio fără telecomandă

Nu aruncați încă telecomanda normală. Dacă televizorul dvs. inteligent Vizio trebuie să fie resetat, una dintre singurele modalități de a face acest lucru este cu telecomanda fizică printr-o serie de lovituri cheie. Deși există modalități de a efectua o resetare hard folosind butoanele din spatele televizorului, este mai puțin decât ideal.

  1. Primul pas este să descărcați aplicația Vizio Smartcast fie din Google Play Store, fie din iOS App Store, în funcție de dispozitivul dvs. mobil. 

    Descărcați pentru:

    iOS Android

  2. Deschideți aplicația SmartCast pe dispozitivul dvs. mobil.

    Aplicația SmartCast vă permite să adăugați și să controlați aplicații de pe televizorul dvs. Visio direct de pe telefon, inclusiv Netflix, Hulu, iHeartRadio și multe alte opțiuni. Cu toate acestea, veți avea nevoie de aplicația relevantă descărcată și configurată în prealabil pe smartphone.

    Netflix vs. Hulu vs. Amazon Prime: Care este cel mai bun?

  3. În partea de jos, atingeți Controlul. Arată ca un televizor cu un subwoofer în față.

  4. Robinet Dispozitive în colțul din dreapta sus, apoi selectați televizorul din lista care apare.

    Dacă nu vedeți televizorul pe listă, asigurați-vă că telefonul dvs. este conectat la rețeaua Wi-Fi. Dacă tot nu rezolvă problema, verificați televizorul inteligent și asigurați-vă că este configurat pe Wi-Fi sau printr-un cablu Ethernet.

  5. După ce ați selectat televizorul, va apărea meniul de control. Din acest ecran, funcționează la fel ca o telecomandă normală. Puteți schimba intrarea, porni și opri televizorul, puteți schimba modul video și multe altele.

  6. Glisați spre stânga pentru a accesa ecranul de mișcare, care vă permite să controlați televizorul așa cum ați face cu ajutorul pad-ului direcțional.