Cum să urmăriți transmisia live US Open Tennis

Campionatul de tenis US Open este al doilea turneu de tenis de Grand Slam al anului și poți surprinde fiecare moment al acțiunii fără să porniți vreodată televizorul. Cu șapte runde disputate pe parcursul a două săptămâni pe terenurile din Centrul Național de Tenis USTA din Flushing Meadows, NY, US Open este unul dintre cele mai interesante evenimente de tenis ale sezonului.

ESPN are drepturile de difuzare pentru US Open, astfel încât abonații prin cablu și satelit pot transmite prin intermediul site-ului oficial WatchESPN. Toți ceilalți pot intra în acțiune printr-un serviciu de streaming precum Hulu With Live TV sau YouTube TV. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv, cum ar fi un laptop, tabletă sau telefon, o conexiune la internet de mare viteză și aplicația potrivită de streaming de televiziune.

Prezentare generală a programului

  • Prima runda: August 31, 2020
  • Locație: Centrul național de tenis USTA Billie Jean King, Flushing Meadows, NY
  • Pârâu: WatchESPN
  • Vedeți programul complet al US Open

Cum să transmiteți în flux US Open de la ESPN

Dacă aveți un abonament prin cablu sau satelit, dar preferați să transmiteți US Open pe un computer sau laptop în loc să vă uitați la televizor, puteți utiliza site-ul web de streaming live WatchESPN. Acest site oferă acces gratuit la evenimentele sportive care sunt difuzate pe ESPN și ESPN2.

Puteți utiliza WatchESPN pe computerul sau laptopul dvs. Windows, macOS sau Linux, atâta timp cât aveți un browser web precum Chrome sau Firefox care acceptă streaming și o conexiune la internet de mare viteză. Ultimul lucru de care aveți nevoie este un abonament valid prin cablu sau satelit, deoarece acest site este destinat abonaților cu plată

Iată cum puteți transmite în flux US Open prin WatchESPN:

  1. Navigați la WatchESPN.com când US Open este în aer. Localizați playerul etichetat US Open și faceți clic pe butonul de redare.

    Dacă vedeți sigla furnizorului dvs. de cablu sau de satelit în colțul din dreapta sus al paginii, este posibil să nu fiți nevoit să vă conectați. Faceți clic pe playerul US Open și videoclipul live va începe să fie redat imediat dacă ați fost autentificat automat.

  2. Selectați furnizorul de cablu sau satelit.

  3. Conectați-vă la contul de cablu sau satelit și faceți clic pe Conectare, Autentificare, Sau A continua.

    Pagina de conectare pe care o vedeți va varia în funcție de furnizorul dvs., dar va trebui să introduceți întotdeauna adresa de e-mail și parola contului prin cablu sau prin satelit pentru a vă conecta.

  4. Dacă videoclipul US Open nu se deschide automat, reveniți la WatchESPN.com și faceți clic din nou pe butonul Redare.


Ce servicii de streaming includ US Open?

Abonații prin cablu și satelit pot transmite US Open prin WatchESPN cu un abonament eligibil, dar aceasta nu este o opțiune pentru tăietorii de cabluri. Cea mai bună modalitate prin care tăietorii de cabluri pot transmite în flux US Open este de a utiliza un serviciu de streaming de televiziune. Dacă preferați, puteți captura o parte din acțiune cu abonament ESPN + separat.

Motivul pentru care serviciile de streaming de televiziune sunt o modalitate bună pentru tăietorii de cabluri de a viziona US Open este că oferă acces la aceleași canale de televiziune live pe care le-ați viziona în mod normal pe cablu sau satelit. Diferența este că transmiteți în direct televiziune printr-o conexiune la internet de mare viteză în loc să vizionați prin cablu sau satelit.

Deoarece US Open este difuzat pe ESPN, este important să selectați un serviciu care include accesul la ESPN. Majoritatea dintre ei o au, dar există câteva excepții notabile.

Acestea sunt cele mai populare servicii de streaming care vă oferă acces la US Open:

  • Sling TV: ESPN, ESPN2 și ESPN3 sunt toate incluse în planul Sling Orange la prețuri accesibile. Aceasta este o alegere bună dacă nu îți pasă decât US Open.
  • YouTube TV: acest serviciu include atât ESPN cât și ESPN2 împreună cu planul de bază.
  • Hulu cu Live TV: Acest serviciu oferă acces la ESPN și ESPN2 și nu există planuri confundabile sau programe de completare.
  • AT&T TV Now: ESPN și ESPN2 sunt ambele incluse în fiecare plan.

Toate aceste servicii oferă un anumit tip de încercare gratuită, așa că alegeți preferatul dvs. și puteți începe să vizionați US Open gratuit. Încercați o perioadă de încercare gratuită de o lună cu Hulu, de exemplu sau o săptămână de fuboTV gratuit.


Streamingul US Open pe mobil, dispozitiv de streaming și console

WatchESPN este conceput pentru laptopuri și computere desktop, dar puteți utiliza serviciul de pe telefon, tabletă și chiar dispozitive de streaming, cum ar fi Roku sau Apple TV, precum și console de jocuri. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să descărcați aplicația ESPN pe dispozitiv.

Această opțiune este disponibilă numai dacă aveți un abonament prin cablu sau satelit. Aplicația ESPN vă permite să transmiteți în direct evenimente live precum US Open dacă vă abonați la televiziunea prin cablu sau prin satelit. Dacă nu, serviciile de streaming din secțiunea anterioară au și aplicații.

Iată aplicațiile de care aveți nevoie pentru a transmite în flux US Open prin WatchESPN:

  • Android: ESPN
  • iOS: ESPN
  • Dispozitive Amazon: ESPN
  • Anul: ESPN
  • PS4: ESPN
  • Xbox One: ESPN