Cum să transmiteți în flux către Twitch pe Xbox One

Transmiterea gameplay-ului Xbox One folosind serviciul de streaming Twitch a devenit aproape la fel de obișnuit ca și jocurile video.

În timp ce unii dintre cei mai populari streameri Twitch investesc în computere de jocuri scumpe, carduri de captură, camere multiple, căști și ecrane verzi, oricine poate începe o transmisie de bază gratuit folosind puțin mai mult decât consola Xbox One și câteva accesorii opționale.


Ce veți avea nevoie pentru a contracara fluxul pe Xbox One

Pentru a transmite în flux pe Twitch pe consola dvs. de jocuri video Xbox One nu aveți nevoie de mult dincolo de următoarele elemente de bază.

  • O consolă din familia Xbox One de dispozitive precum Xbox One, Xbox One S sau Xbox One X.
  • O conexiune la internet fără fir sau prin cablu. Oricare este bine, dar cu cât este mai rapidă conexiunea la internet, cu atât veți putea difuza o calitate mai bună a videoclipului.
  • Un televizor pentru a vă conecta la consolă, astfel încât să vă puteți vedea jocul.
  • Un controler Xbox One pentru a vă juca jocul și a naviga în aplicația Twitch.

Transmiteți în flux videoclipuri cu sunet pe Twitch

Dacă doriți să încorporați înregistrări video ale dvs. și să furnizați narațiuni vocale (ambele fiind opționale), va trebui să aveți și următoarele elemente.

  • Un senzor Kinect Xbox One. Acest dispozitiv este utilizat în principal pentru înregistrarea videoclipurilor pentru fluxul dvs. Twitch, dar poate funcționa și ca microfon. Pe lângă îmbunătățirea difuzării Twitch, Kinect le permite proprietarilor Xbox One să folosească comenzi vocale, să efectueze apeluri video Skype și să joace jocuri video cu mișcare, cum ar fi Dance Central Spotlight, Just Dance și Fruit Ninja.
  • Adaptorul Xbox Kinect. În timp ce Kinect funcționează direct cu consola Xbox One originală, proprietarii edițiilor Xbox One S și Xbox One X vor trebui să cumpere adaptorul Xbox Kinect pentru ca acesta să funcționeze corect.

Luați în considerare actualizarea configurării audio

Kinect poate avea un microfon, dar pentru un sunet de înaltă calitate pentru fluxul dvs., ar trebui să utilizați un dispozitiv separat:

  • Căștile de chat Xbox One: Proprietarii Xbox One-ului original vor fi primit setul cu cască de joc personalizat Microsoft în cutia consolei. Căștile Xbox One Chat se conectează direct la adaptorul pentru căști stereo Xbox One (de asemenea, inclus) care se conectează la orice controler Xbox One. Acest set de căști înregistrează un sunet clar și este ușor de utilizat și poate fi achiziționat separat de către jucătorii cu console mai noi, precum Xbox One S și Xbox One X.
  • Alte căști sau microfoane. Controlerele Xbox One mai noi includ o mufă audio de 3.5 mm încorporată în partea inferioară a dispozitivului sub d-pad. Această mufă poate fi utilizată pentru conectarea oricărei căști obișnuite, căști sau microfon de la o căști de jocuri grele la EarPod-urile de bază Apple.

Descărcați aplicația Twitch Xbox

Pentru a transmite în flux pe Twitch pe Xbox One, va trebui să descărcați aplicația gratuită Twitch. Iată cum să îl obțineți.

  1. Deschideți Magazin fila de pe tabloul de bord.

  2. Faceți clic pe mic CAUTĂ icon.

  3. Tastați Twitch. Aplicația Twitch, cu pictograma mov, ar trebui să apară în timp ce tastați. Apasă-l. Veți fi direcționat către lista oficială a aplicației în magazin. Faceți clic pe Obține pentru al descărca.

  4. Aplicația dvs. se va instala pe consola Xbox One și poate fi găsită în Jocurile și aplicațiile mele ecran găsit în ghid (meniul care apare când apăsați butonul cercului Xbox de pe controler)


Conectarea conturilor dvs. Twitch și Xbox

Pentru a vă asigura că Xbox One transmite în contul dvs. Twitch, va trebui să efectuați o conexiune inițială utilizând computerul. După ce contul dvs. Twitch este conectat la Xbox One, nu va trebui să îl faceți din nou decât dacă înlocuiți consola sau schimbați conturile Twitch.

  1. Accesați site-ul oficial Twitch din browserul dvs. web de pe computer și conectați-vă.

  2. Pe Xbox One, deschideți aplicația Twitch și faceți clic pe Logare buton. Aplicația vă va oferi un cod din șase cifre.

  3. Pe computerul dvs., în același browser pe care v-ați conectat la Twitch, vizitați pagina de activare specială și introduceți codul din aplicație.


Începerea primului flux și testare Twitch

Prima dată când transmiteți în flux de pe Xbox One, vi se va cere să efectuați câteva teste mici pentru a vă asigura că totul funcționează corect și că calitatea sunetului și a imaginilor sunt cât se poate de bune. Iată cum să configurați totul.

  1. Deschideți jocul Xbox One pe care doriți să îl transmiteți în flux. Nu veți putea reda în flux către Twitch fără ca un joc să fie activ. Este în regulă dacă îl deschideți și îl lăsați doar pe ecranul de titlu. De fapt, nu trebuie să începeți să jucați jocul.

  2. Reveniți la tabloul de bord Xbox One și deschideți aplicația Twitch. Apasă pe Difuza butonul din partea stângă jos a ecranului pentru a redeschide jocul Xbox One și a micșora aplicația Twitch într-o mică bară din partea dreaptă a ecranului.

  3. Apasă pe Titlul difuzării câmp și redenumiți emisiunea dvs. Twitch. Poate fi orice îți place. Așa se va numi fluxul dvs. pe site-ul web Twitch și în aplicații.

  4. Selectați setările. Ar trebui să vedeți o previzualizare a aspectului difuzării dvs. Twitch într-o fereastră mică din partea de sus a filei Twitch.

  5. Dacă aveți Kinect conectat la Xbox One, veți vedea o previzualizare a ceea ce Kinect vede în fereastra fluxului. Dacă doriți, îl puteți dezactiva debifând fișierul Activați Kinect cutie. Repoziționați camera Kinect în fluxul dvs. făcând clic pe caseta de aspect relevantă de pe ecran.

  6. Platforma Zoom automat caracteristica face ca Kinect să se concentreze pe față în timp ce transmiteți în flux. Dacă îl dezactivați, Kinect va afișa tot ceea ce este capabil să vadă, care va fi probabil întreaga cameră. Păstrați această opțiune activată pentru a vă concentra atenția în timp ce transmiteți în flux.

  7. Asigurați-vă că Activați microfonul caseta este bifată. Astfel, Kinect sau microfonul conectat atașat la controler va prelua ceea ce spuneți în timp ce transmiteți în flux.

  8. Platforma Chat de petrecere opțiunea se referă la sunetul realizat de alți utilizatori într-un chat de grup sau o potrivire online. Dacă doriți ca vocea dvs. să fie difuzată numai în timpul fluxului, păstrați Transmiteți chat de petrecere opțiune debifată. Dacă totuși doriți să partajați tot sunetul, nu ezitați să bifați această casetă.

  9. Ultimul pas pe care trebuie să îl faceți în configurarea fluxului este selectarea rezoluției fluxului. În general, cu cât calitatea imaginii este mai mare, cu atât va trebui să fie mai rapid internetul dvs. Faceți clic peCalitate meniul derulant și selectați Obțineți o nouă recomandare. Această comandă va detecta automat setarea de calitate optimă pentru viteza curentă de internet pentru dvs.

  10. După ce toate setările au fost ajustate, apăsați tasta B butonul de pe controler pentru a reveni la meniul principal de difuzare Twitch și selectați Porniți difuzarea pentru a începe redarea în flux.

    După configurarea și difuzarea inițială, inițiați un flux Twitch începând un joc, apoi deschideți aplicația Twitch, făcând clic Difuza, redenumirea fluxului dvs. și apăsarea butonului Porniți difuzarea opțiune. 


Obțineți feedback despre primul dvs. flux Twitch

Este o idee bună să cereți unui prieten să vă urmărească primul flux și să vă oferiți feedback cu privire la calitatea difuzării și la nivelurile de sunet. Dacă au o mulțime de întârziere (sunetul care nu se sincronizează cu imaginile), reveniți pur și simplu la setările Twitch și selectați manual o setare de difuzare de calitate inferioară.