Cum să transferați date de pe un card SD Nintendo 3DS

Nintendo 3DS vine cu un card SD de 2 GB, iar Nintendo 3DS XL include un card SD de 4 GB. Dacă doriți să descărcați o mulțime de jocuri de pe 3DS eShop sau Virtual Console, doar 2 GB se vor umple în cel mai scurt timp. Chiar și 4 GB devorează rapid.

Din fericire, este ușor de actualizat, deoarece Nintendo 3DS și 3DS XL pot accepta carduri SDHC terțe cu dimensiuni de până la 32 GB. În plus, vă puteți muta informațiile și descărcările pe noul dvs. card fără probleme.


Cum se copiază și se lipesc jocurile 3DS de la o cartelă SIM la alta

Iată cum puteți transfera date Nintendo 3DS între două carduri SD.

Computerul dvs. trebuie să aibă un cititor de card SD pentru ca transferul de date să funcționeze. Dacă nu are unul, puteți cumpăra un cititor de carduri USB de la majoritatea comercianților cu amănuntul de electronice.

  1. Opriți Nintendo 3DS sau 3DS XL.

  2. Scoateți cardul SD din 3DS.

    Slotul pentru card SD se află pe partea stângă a Nintendo 3DS. Pentru a-l scoate, deschideți capacul, împingeți cardul SD spre interior, apoi trageți-l afară.

  3. Introduceți cardul SD în cititorul de card SD al computerului. Accesați conținutul acestuia prin Windows Explorer (Windows) sau Finder (macOS).

    În funcție de sistemul de operare, este posibil să primiți un mesaj pop-up care vă întreabă ce doriți să faceți cu cardul SD. Puteți utiliza această fereastră pop-up pentru a accesa rapid fișierele cardului SD.

  4. Evidențiați și copiați datele de pe cardul SD, apoi lipiți-le într-un folder de pe computer.

    Puteți evidenția rapid toate fișierele cu Ctrl+A (PC) sau Comandă+A Comandă rapidă de la tastatură (Mac). Copierea poate fi realizată și cu ajutorul tastaturii Ctrl+C or Comandă+C, și lipirea cu Ctrl+V or Comandă+V.

    Nu ștergeți sau modificați datele din folderele DCIM sau Nintendo 3DS!

  5. În timp ce acele fișiere sunt copiate, introduceți noul card SD în 3DS și lăsați-l să inițializeze noul card. Apoi opriți din nou 3DS și scoateți noul card SD.

  6. Scoateți cardul SD de pe computer, apoi introduceți noul card SD.

  7. Utilizați aceeași procedură de la pasul 3 pentru a deschide cardul SD de pe computer.

  8. Copiați toate fișierele de la pasul 4 pe noul card SD sau glisați și fixați fișierele de pe computer pe noul card SD.

  9. După copiere, deschideți folderul numit „Nintendo 3DS”. Deschideți folderul numit cu un șir lung de litere și cifre. Veți vedea două foldere. Una este pentru vechea carte și una pentru noua carte. Dosarul vechi al cardului are o dimensiune mai mare a fișierului. Copiați conținutul (nu folderul) din vechiul folder de carduri în noul folder de carduri. Ștergeți vechiul folder al cardului pentru a economisi spațiu.

  10. Scoateți cardul SD de pe computer și introduceți-l în Nintendo 3DS sau 3DS XL. Toate datele dvs. ar trebui să fie exact așa cum le-ați lăsat, dar acum cu mult spațiu suplimentar.


Cum să transferați date în rețea între sistemele Nintendo 3DS

Iată cum să transferați datele Nintendo 3DS printr-o rețea de domiciliu.

Următoarea procedură funcționează pe sistemele Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL și Nintendo 2DS. Înainte de a începe acest proces, introduceți noul card SD în sistemul țintă unde doriți să transferați datele.

  1. În sistemul sursă, accesați Acasă meniul și selectați Setarile sistemului pictogramă. Selectați Deschis > alte setări > 3 > Transfer de sistem.

  2. Selectați Transfer de pe Nintendo 3DS. Selecta Conveni, Apoi selectați Trimiteți din acest sistem.

  3. Dacă nu v-ați conectat ID-ul de rețea Nintendo, va trebui să faceți acest lucru. Dacă aveți deja, selectați Următor → și introduceți ID-ul și parola rețelei Nintendo.

  4. În sistemul de destinație, accesați Acasă meniu, apoi selectați Setarile sistemului pictogramă. Selectați Deschis > alte setări > 3 > Transfer de sistem.

  5. Selectați Transfer de pe Nintendo DS. Selecta Conveni, Apoi selectați Primiți de la Nintendo DS.

  6. Înapoi la sistemul sursă, selectați sistemul către care să trimiteți transferul de date, apoi selectați Da să accepte transferul. Selectați Următor → pentru a continua, apoi selectați Da a confirma. Selectați albastrul Transfera pentru a iniția transferul de date.

  7. Pe sistemul țintă, selectați Ștergere pentru a confirma că este bine să ștergeți toate datele de pe cardul SD al sistemului țintă. Selectați albastrul Șterge , apoi selectați Da pentru a începe transferul.

    Dacă aveți suficient spațiu pe card, puteți transfera date și selecta Nu ștergeți. Chiar dacă nu ștergeți datele, va trebui totuși să reinstalați jocurile existente pe sistemul țintă.

  8. Când transferul de date este finalizat, selectați OK pe sistemul țintă pentru a-l reporni și a finaliza transferul.

Acum că ați transferat toate datele, puteți scoate cardul SD din sistemul sursă și îl puteți introduce în țintă. Acum, toate jocurile pe care le-ați jucat pe sursa Nintendo DS vor funcționa pe cel nou.