Cum să știți dacă cineva v-a blocat pe Snapchat

Dacă un prieten pare să fi dispărut de pe Snapchat și te-a lăsat să te întrebi dacă te-au blocat din contul lor, acest articol este pentru tine.

Snapchat nu trimite notificări utilizatorilor care sunt blocați, așa că, dacă bănuiți că ați fost, va trebui să faceți singur lucrarea de investigare pentru a o confirma. Din fericire, nu este foarte greu.

Aceste instrucțiuni se aplică utilizatorilor Snapchat de pe orice dispozitiv cu cea mai recentă versiune a aplicației.


Modalități de a afla dacă sunteți blocat pe Snapchat

Iată principalele acțiuni pe care ar trebui să le întreprindeți pentru a determina dacă cineva v-a blocat pe Snapchat.

  1. Verifică-ți conversațiile recente. Primul mare indiciu care vă poate spune dacă un utilizator v-a blocat este să vă uitați dacă apare în istoricul dvs. de chat. Acest pas este util numai dacă ați discutat cu utilizatorul care ar fi putut să vă blocheze înainte de a vă șterge conversațiile.

    Deschideți aplicația Snapchat și navigați la fila conversații atingând pictograma bulei de vorbire din partea de jos a ecranului în stânga butonului de fixare a camerei. Dacă utilizatorul despre care bănuiți că v-a blocat nu apare în dvs. conversație listă în ciuda faptului că ați avut o conversație recentă cu ei, acesta este un indiciu important. Cu toate acestea, trebuie să treceți la pasul următor pentru a confirma blocarea.

    Alternativ, este posibil să nu fi avut o conversație recentă cu utilizatorul în cauză sau să fi uitat că v-ați șters istoricul. Dacă acesta este cazul, treceți la pasul următor.

  2. Căutați numele de utilizator sau numele complet. Dacă un utilizator v-a blocat, acesta nu va apărea când îl căutați în Snapchat. Cu toate acestea, dacă v-au șters din lista lor de prieteni, ar trebui să le puteți găsi căutându-le.

    Este vital să înțelegem diferența dintre blocarea și ștergerea pe Snapchat. Dacă un utilizator v-a blocat, nu veți găsi nicio urmă a contului său și nu veți putea să-l contactați în niciun fel din contul dvs. blocat.

    Dacă un utilizator v-a șters din lista de prieteni, îl veți găsi în continuare în lista dvs. de prieteni și veți putea continua să le trimiteți instantanee. Cu toate acestea, în funcție de setările de confidențialitate, este posibil să nu le primească dacă le permit prietenilor să le contacteze.

    Pentru a căuta utilizatorul despre care suspectați că v-a blocat, atingeți CAUTĂ funcția din partea de sus a ecranului pe fila conversații sau pe fila snap, marcată de o pictogramă de lupă. Începeți să tastați numele de utilizator sau numele complet al utilizatorului pe care doriți să îl căutați.

    Veți obține rezultate mai precise dacă cunoașteți numele de utilizator al utilizatorului. Ar putea exista și alți utilizatori cu nume complete similare, dar numele de utilizator sunt toate unice. De asemenea, numele complete pot fi schimbate oricând, în timp ce numele de utilizator sunt permanente.

    Dacă utilizatorul apare în rezultatele căutării, acesta va apărea sub Prietenii mei eticheta din care sunteți încă în lista lor de prieteni sau sub Adăugați prieteni eticheta dacă te-au șters din lista lor de prieteni.

    Dacă utilizatorul pe care îl căutați nu apare deloc în ciuda căutării exact a numelui de utilizator, atunci fie vă blocați, fie își șterge contul Snapchat.

  3. Căutați numele de utilizator sau numele complet dintr-un alt cont. Nu puteți găsi utilizatorul căutat în ultimul pas crește probabilitatea ca acesta să vă blocheze; cu toate acestea, acest lucru nu este încă suficient pentru a confirma acest lucru. Puteți confirma că contul lor există încă căutând utilizatorul dintr-un alt cont. Aveți două opțiuni:

    • Rugați un prieten să caute utilizatorul din contul său.
    • Deconectați-vă de la contul dvs. și creați un cont nou pentru a căuta acel utilizator.

    Prima opțiune este cea mai ușoară, deoarece înseamnă că nu va trebui să faceți toată munca suplimentară implicată la înscrierea pentru un cont nou. Alegeți un prieten, o rudă, un coleg de serviciu sau un alt cunoscut care este pe Snapchat și care nu este prieten cu utilizatorul despre care credeți că v-ar fi putut bloca. Rugați-l să caute utilizatorul după numele de utilizator (dacă îl cunoașteți) sau numele complet.

    Dacă în schimb decideți să creați un cont nou, va trebui să vă deconectați de la contul dvs. Snapchat existent sau să descărcați aplicația pe un alt dispozitiv mobil, dacă aveți acces la unul. Apasă pe Inscrie-te! pentru a vă crea contul.

    Snapchat vă va cere să furnizați numele complet, data nașterii, un nume de utilizator, o parolă și numărul de telefon (sau adresa de e-mail).

    Acum, mergeți mai departe și fie instruiți-vă prietenul, fie folosiți noul cont pentru a repeta pasul doi de mai sus. Dacă tu sau prietenul tău reușești să găsești contul de utilizator pe care l-ai căutat, atunci este suficient pentru a confirma că te-au blocat într-adevăr.

Dacă niciunul dintre acești pași nu a funcționat, prietenul tău probabil și-a șters contul.