Cum să ștergeți mesageria vocală pe iPhone

Aproape toată lumea șterge mesajele vocale pe care le-ați terminat de ascultat și nu trebuie să le salvați pentru mai târziu. Funcția de mesagerie vocală vizuală a iPhone-ului ușurează ștergerea numai a mesageriei vocale de pe iPhone de care doriți să scăpați în timp ce păstrați restul. Cu toate acestea, uneori mesajele pe care credeți că sunt șterse nu au dispărut. Aflați cum să ștergeți și cum să scăpați cu adevărat de mesageria vocală pe iPhone.

Instrucțiunile din acest articol se aplică iPhone-urilor care rulează iOS 8 și versiuni mai noi.


Cum să ștergeți mesageria vocală pe iPhone

Dacă aveți un mesaj vocal pe iPhone de care nu mai aveți nevoie, este ușor de scăpat. Ștergeți mesageria vocală de pe iPhone urmând acești pași:

  1. Atingeți aplicația Telefon pentru a o lansa. Dacă sunteți deja în aplicație și ați ascultat doar un mesaj vocal pe care doriți să îl ștergeți acum, treceți la pasul 3.

  2. Robinet Mesageria vocală în colțul din dreapta jos al ecranului.

  3. Găsiți mesageria vocală pe care doriți să o ștergeți. Atingeți-l o dată pentru a afișa opțiunile de sub acesta. De asemenea, puteți glisa de la dreapta la stânga pentru a afișa butonul Ștergeți.

    Lifewire 

  4. Robinet Șterge (sau, în unele versiuni ale iOS, pictograma coș de gunoi) pentru a elimina mesageria vocală.

Din punct de vedere tehnic, mesajul vocal pe care tocmai l-ați șters nu a dispărut complet. Îl puteți găsi în continuare pe iPhone. Pentru a afla cum să ștergeți complet mesajele vocale, consultați „Când mesajele vocale iPhone șterse nu sunt șterse cu adevărat” mai târziu în acest articol.


Cum să ștergeți mai multe mesaje vocale simultan pe iPhone

Pentru a șterge mai multe mesaje vocale sau toate mesajele vocale în același timp pe iPhone, urmați acești pași:

  1. Pe Mesageria vocală ecran în aplicația Telefon, atingeți Editați | × în colțul de sus.

  2. Atingeți fiecare mesagerie vocală pe care doriți să o ștergeți. Veți ști că este selectat, deoarece este marcat cu o bifă albastră.

     Lifewire

  3. Robinet Șterge și toate mesajele vocale selectate sunt șterse.


Când mesajele vocale iPhone șterse nu sunt șterse cu adevărat

Chiar dacă ștergeți mesajele vocale din căsuța de e-mail, este posibil ca mesajele vocale pe care credeți că sunt șterse să nu fie complet dispărute. Asta pentru că mesajele vocale iPhone nu sunt șterse până când nu sunt șterse.

Mesajele vocale pe care le ștergeți nu sunt șterse imediat. În schimb, acestea sunt marcate pentru a fi șterse ulterior și sunt mutate din căsuța de e-mail. Este ca Coșul de gunoi sau Coșul de reciclare de pe computer. Când ștergeți un fișier, acesta este trimis acolo, dar fișierul există încă până când goliți Coșul de gunoi. Mesageria vocală pe iPhone funcționează practic în același mod.

Mesajele vocale pe care le ștergeți sunt stocate în contul dvs. pe serverele companiei de telefonie. Multe companii de telefonie elimină mesajele vocale marcate pentru ștergere la fiecare 30 de zile. Dar vă recomandăm să vă asigurați că mesajele vocale sunt șterse definitiv definitiv.

Pentru a șterge definitiv mesajele vocale pe iPhone, urmați acești pași:

  1. Apăsați pe Telefon app.

  2. Robinet Mesageria vocală.

  3. Dacă ați șters mesaje care nu au fost șterse, atingeți Mesaje șterse.

    Lifewire 

  4. Robinet Goliți toate pentru a șterge definitiv mesajele vocale enumerate acolo.


Cum să ștergeți mesajele vocale pe iPhone

Deoarece mesajele vocale nu sunt șterse până când nu sunt șterse, puteți anula ștergerea mesajelor vocale. Acest lucru este posibil numai dacă mesageria vocală este încă listată în Mesaje șterse. Dacă mesajul vocal pe care doriți să îl preluați este acolo, preluați-l urmând acești pași:

  1. Du-te la Mesageria vocală ecran și atingeți Mesaje șterse.

  2. Atingeți mesageria vocală pe care doriți să o anulați.

  3. Robinet Undelete (sau, în unele versiuni ale iOS, pictograma coș de gunoi cu linia prin ea) pentru ao returna în Mesageria vocală ecran.

Aceasta este versiunea rapidă. De asemenea, avem o privire foarte aprofundată asupra eliminării mesajelor vocale de pe iPhone.