Cum să Snapchat cu muzică redată de pe telefon

Integrarea muzicii în videoclipurile și poveștile Snapchat obișnuia să fie dificilă, deoarece utilizatorii nu puteau încărca videoclipuri preînregistrate sau utiliza aplicații de la terți.

Din fericire, oamenii de la Snapchat au primit mesajul că utilizatorii vor muzică în instantanee, astfel încât o actualizare a aplicației a făcut posibilă utilizarea videoclipurilor preînregistrate și redarea muzicii pe dispozitivul dvs. în fundal pe măsură ce mesajele video sunt înregistrate.

Lifewire / Ashley DeLeon

Aceste instrucțiuni se aplică versiunii recente a Snapchat pentru Android și iOS.


Cum să trimiteți Snapchat-uri cu muzică

Adăugarea unei funcții muzicale în Snapchat este ceva care o aduce mai la curent cu alte aplicații video sociale concurente - în special Instagram.

De asemenea, este destul de ușor de făcut și nu trebuie să faceți pași suplimentari complicați în cadrul aplicației Snapchat pentru a pune muzică în videoclipurile dvs.

Înainte de această actualizare, dacă doriți ca muzica să fie redată în videoclipurile dvs. Snapchat, aveți nevoie de un alt dispozitiv sau computer pentru ao reda. Utilizatorii au profitat, de asemenea, de aplicația muzicală terță parte Mindie înainte ca Snapchat să-i întrerupă accesul.

  1. Deschideți aplicația dvs. de muzică preferată și redați orice piesă doriți. Fie că este vorba de iTunes, Spotify, Pandora, SoundCloud sau orice altă aplicație, atâta timp cât redă muzică pe telefon, o puteți folosi cu Snapchat.

    Rețineți că Snapchat înregistrează muzica la un volum destul de mare, așa că luați în considerare refuzarea acesteia în aplicația dvs. de muzică dacă doriți ca vocea dvs. sau alte sunete de fundal din videoclip să fie auzite prin muzică.

  2. Lansați Snapchat (cu muzica încă redată), navigați la fila cameră și țineți apăsat pe cel mare record butonul de jos pentru a înregistra mesajul video. Acesta va înregistra toată muzica pe care o redă dispozitivul în același timp. 

  3. Înainte de a trimite sau a posta videoclipul, glisați în jos din partea de sus a ecranului și utilizați panoul de notificări pentru a întrerupe muzica. Apoi reveniți la Snapchat pentru a viziona / asculta previzualizarea videoclipului.

  4. Dacă sunteți mulțumit de previzualizarea videoclipului și de muzica redată împreună cu acesta, continuați și postați-o.

    Mergeți și aruncați o privire prin unele dintre obiectivele distractive care au piese muzicale încorporate cu ele. Snapchat a inclus mai multe obiective de acest gen - dintre care unele prezintă single-uri noi de la artiști populari - care încep automat să redea muzică imediat ce activați obiectivul. În fiecare zi se adaugă altele noi, așa că continuați să verificați.