Cum să sincronizați OneNote cu contul dvs. OneDrive

Ați folosit OneNote 2019 și doriți să vă sincronizați notebook-urile pentru a crea o copie de rezervă OneNote online? Puteți utiliza OneDrive pentru a realiza exact acest lucru. Unul dintre lucrurile minunate despre stocarea notebook-urilor pe OneDrive este că le puteți accesa de pe orice dispozitiv pe care îl aveți la îndemână. Iată cum să sincronizați OneNote cu OneDrive pe Windows 10.


De ce sincronizați OneNote cu OneDrive?

Odată ce notebook-urile dvs. sunt online, puteți instala aplicația OneNote pe telefon sau tabletă pentru a le accesa de pe aproape orice dispozitiv pe care îl aveți, fie el Windows, Android sau iOS.

Când vă conectați la contul dvs. OneNote cu telefonul, toate notele pe care le-ați luat pe computer vor fi chiar acolo. Există, de asemenea, o versiune online a OneNote, deci nu este nevoie să aveți niciun software instalat pe dispozitiv pentru a vă accesa notele.

Și când iei notițe pe telefon. Aceste note vă vor aștepta atunci când deschideți OneNote pe computer.


Cum să sincronizați OneNote cu OneDrive

Datorită modului în care funcționează OneNote, ar trebui să utilizați întotdeauna aplicația OneNote pentru a face acest lucru. Mutarea fișierelor cu un manager de fișiere va provoca probleme de sincronizare, care vor fi teribil de dificil de anulat.

  1. Deschideți blocnotesul OneNote pe care l-ați creat pe computer utilizând OneNote.

    Nu utilizați aplicația OneDrive pentru aceasta.

  2. Selectați Share. Aceasta va afișa un meniu în care puteți partaja acest notebook cu alții. Dar mai întâi, va trebui să-l salvați în OneDrive.

  3. Selectați OneDrive. Dacă sunteți conectat la contul dvs. OneDrive, acesta ar trebui să apară automat.

  4. Dacă nu vedeți locația OneDrive în care doriți să locuiască notebook-ul OneNote, selectați Adaugă un loc > OneDrive sau selectați locația în care doriți să mutați acest notebook.

    Dacă alegeți OneDrive, vi se va solicita să vă conectați.

  5. Introduceți un nume pentru caietul dvs. sau păstrați-l pe cel pe care îl are deja.

  6. Selectați Mutați blocnotesul. OneNote vă va salva notebook-ul în OneDrive online.

  7. Acum puteți partaja notebook-ul dvs. cu alții, astfel încât să puteți colabora în timp real în notebook-ul dvs. Pur și simplu introduceți adresa de e-mail, includeți o notă și selectați Share.

    Dacă aveți o mulțime de notebook-uri OneNote pe care doriți să le mutați online, va trebui să le faceți unul câte unul. Deși există modalități de a le sincroniza simultan, aceasta este o procedură avansată și simpla mutare a acestora cu un manager de fișiere poate crea probleme de sincronizare. Cel mai simplu mod de a rezolva acest lucru este să salvați întotdeauna noi notebook-uri în cloud.