Cum să sincronizați cărțile cu iPad-ul dvs.

IPad-ul este un instrument excelent pentru citirea cărților electronice. IPad-ul poate transporta sute de reviste, cărți și benzi desenate într-un pachet care se potrivește într-un rucsac. Combinați-l cu ecranul Retina Display de pe tabletă pentru a face un dispozitiv de citire excelent.

Fie că descărcați cărți electronice gratuite pentru iPad sau achiziționați cărți electronice dintr-un magazin online, trebuie să copiați cărțile pe iPad înainte de a vă putea bucura de ele. Există câteva modalități de a sincroniza cărțile cu iPad-ul dvs., iar metoda pe care o utilizați depinde de modul în care vă sincronizați iPad-ul și de modul în care vă place să citiți cărți.

Doar anumite formate de cărți electronice sunt acceptate de iPad. Dacă o carte este într-un format care nu este acceptat de dispozitiv, convertiți-o într-un alt format de fișier.


Utilizați iTunes pentru a descărca cărți pe iPad

Cea mai ușoară modalitate de a adăuga cărți pe iPad este cu iTunes, mai ales dacă utilizați computerul pentru a sincroniza conținutul cu iPad-ul.

Pentru a face acest lucru, adăugați cărți pe iTunes. Pentru Windows, deschideți iTunes și trageți cărțile electronice în Pe dispozitivul meu secțiune. Pentru Mac, deschideți programul Cărți și trageți cărțile electronice în cărţi.

Apoi, sincronizați iPad-ul cu iTunes pentru a copia cărțile pe iPad. Cărțile se vor descărca în aplicația Cărți, în Bibliotecă secţiune.

Pașii de mai sus pentru Windows sunt relevanți doar pentru cea mai recentă versiune de iTunes.

Pentru iTunes 11 pe Windows, pașii sunt puțin diferiți. Alege cărţi din partea stângă a programului, apoi selectați Sincronizează cărți Caseta de bifat. Înainte de a sincroniza iPad-ul cu iTunes, alegeți sincronizarea Toate cărțile or Cărți alese.


Adăugați cărți pe iPad cu iCloud

Dacă primiți cărți electronice din Librăria, există o altă opțiune de a pune cărți pe iPad. Deoarece fiecare achiziție este stocată în contul dvs. iCloud, cărțile pot fi descărcate pe orice dispozitiv utilizând același ID Apple care a făcut achiziția.

  1. Deschideți cărţi aplicație. Dacă nu o aveți, instalați Cărți din App Store.

  2. Selectați Bibliotecă.

  3. Selectați Colecţii, apoi alegeți elementul de meniu potrivit, cum ar fi Descarcate, cărţi, Sau PDF-urilor pentru a vedea cărțile pe care le-ați cumpărat.

    Dacă nu vedeți acest element de meniu, atingeți săgeata din colțul din stânga sus și alegeți Colecţii.

  4. Atingeți o carte electronică pentru ao descărca pe iPad. Cărțile care nu au fost descărcate sunt indicate cu o pictogramă săgeată iCloud.


Alte aplicații care pot descărca cărți pe iPad

Apple Books este o modalitate de a citi cărți electronice și PDF-uri pe un iPad. Există alte aplicații pentru citirea cărților electronice pe care le puteți folosi pentru a citi majoritatea cărților.

Iată cum să utilizați aplicația Kindle pentru a pune cărți de pe computer pe iPad:

  1. Instalați aplicația pe iPad dacă nu este deja.

  2. Conectați iPad-ul la un computer și deschideți iTunes.

    Utilizați aplicația Kindle pentru a descărca cărți achiziționate din Kindle Store, nu aveți nevoie de iTunes pentru ao face, deoarece se întâmplă în cloud. Cu toate acestea, articolele achiziționate din astfel de magazine necesită acele aplicații să citească cărți electronice.

  3. În setările , selectați Distribuire a unui fisier.

  4. Selectați aplicația în care doriți să descărcați cărți.

  5. Selectați Adauga fisier pentru a trimite cartea către iPad-ul dvs. prin intermediul acelei aplicații.

    Panoul din dreapta listează documentele care sunt sincronizate cu iPad-ul prin intermediul acelei aplicații. Dacă este gol, înseamnă că nu există documente stocate în aplicația respectivă.

  6. În Adăuga fereastra, găsiți și selectați cartea de pe hard disk pe care doriți să o sincronizați cu iPad-ul dvs., apoi selectați Deschis.

  7. Confirmați că cartea apare în panoul din dreapta în iTunes, lângă pictograma aplicației, apoi selectați Sincronizați pentru a transfera cartea pe iPad.

  8. Când sincronizarea este finalizată, deschideți aplicația de pe iPad pentru a găsi cărțile sincronizate.

Mai multe aplicații fac lucruri similare și nu necesită iTunes. De exemplu, stocați cărțile electronice într-un serviciu de stocare în cloud, cum ar fi Google Drive, deschideți cărțile în aplicația Google Drive pentru iPad, apoi transferați cărțile pe Apple Books de pe tabletă.

Multe aplicații de stocare în cloud pentru fișiere acceptă și formate de cărți electronice, astfel încât să puteți utiliza aplicația ca un cititor electronic fără a vă transfera în Apple Books.