Cum să schimbați setările pe iOS Dolphin

Dolphin este un browser web mobil gratuit pentru dispozitive iOS precum iPhone și iPad, precum și telefoane Android. Deși nu este la fel de popular ca Chrome, Safari sau Firefox, Dolphin deține un pasionat fidel pentru ușurința sa de utilizare, personalizare și amprentă mică.

Pentru a profita la maximum de Dolphin, este important să îi înțelegem diferitele moduri și setări. Iată o privire despre cum să personalizați Dolphin, astfel încât să se potrivească obiceiurilor și preferințelor dvs. de navigare.

Informațiile acestui articol se aplică browserului web mobil Dolphin pentru iPhone și iPad, care necesită iOS 8.0 sau o versiune ulterioară.


Cum se accesează meniul Dolphin

Dolphin are o varietate de moduri și funcții, astfel încât utilizatorii să poată personaliza modul în care utilizează browserul mobil. Iată cum puteți accesa meniul Dolphin și ce înseamnă opțiunile sale.

  1. Descărcați browserul Dolphin pe iPhone sau iPad.

  2. Deschideți aplicația și atingeți Delfin pictogramă din partea de jos a ecranului.

  3. Va apărea un meniu care prezintă modurile și funcțiile Dolphin.

  4. Glisați spre stânga pentru a afișa mai multe elemente de meniu.


Cum funcționează elementele din meniul Dolphin

Iată o privire la funcționalitatea oferită de fiecare element de meniu Dolphin.

Adauga pagina

Când atingeți Adauga pagina, ți se oferă opțiunea Adăugați un marcaj, Adăugați apelare rapidă, Sau Adăugați Gest. Atingând Adăugați un marcaj adaugă pagina la site-urile dvs. marcate, similar cu modul în care funcționează alte browsere. Atingeți Adăugați apelare rapidă iar pagina va fi adăugată la pagina dvs. de pornire, astfel încât să o puteți lansa rapid cu o simplă atingere. Atingeți Adăugați Gest pentru a crea un design rapid pentru a lansa o pagină. De exemplu, creați un gest L simplu pentru a lansa Lifewire.com.

Share

Când atingeți Share, veți obține opțiunea de a partaja pagina pe Facebook, Twitter, Evernote sau Pocket. De asemenea, puteți opta pentru a trimite pagina către un alt dispozitiv dacă sunteți conectat la Dolphin pe un alt telefon mobil sau tabletă. Atingeți Mai Mult pentru a trimite pagina prin text, e-mail, AirDrop și multe altele.

Reîmprospăta

Robinet Reîmprospăta pentru a reîncărca pagina.

Găsește pe pagină

Această funcție vă permite să căutați și să găsiți text specific pe o pagină web. Atingeți Găsește pe pagină pentru a afișa o casetă de căutare. Tastați interogarea de căutare, atingeți CAUTĂși vedeți rezultatele.

Download

Robinet Download pentru a afișa o listă cu toate fișierele descărcate.

Sonar și Gest

Robinet Sonar și Gest pentru a desena un gest pentru a comanda Dolphin să acceseze un site frecvent vizitat. Apasă pe pictograma roții pentru a vedea o listă de gesturi care există deja sau atingeți Creați un gest pentru a crea una nouă și a o asocia cu o adresă URL.

Mod privat

Selectați Mod privat pentru a preveni Dolphin să salveze activitatea de navigare pe dispozitivul dvs. Când este activat, nu vor fi salvate istoricul browserului, cookie-urile, memoria cache sau datele de conectare. Atingeți Mod privat din nou pentru a reveni la normal.

Modul de noapte

Robinet Modul de noapte pentru a estompa ecranul pentru a preveni oboseala ochilor atunci când navigați pe întuneric. Atingeți Modul de noapte din nou din meniu pentru a reveni la normal.

Mod Tab clasic

Robinet Mod Tab clasic pentru a afișa toate filele deschise în partea de sus a ferestrei browserului, similar cu un browser desktop. Atingeți Mod Tab clasic din nou pentru a reveni la normal.

Mod desktop

Robinet Mod desktop pentru a afișa versiunea desktop a site-urilor web, mai degrabă decât versiunile implicite pentru dispozitive mobile.

Dezactivați imaginea

Robinet Dezactivați imaginea pentru a preveni încărcarea imaginilor de către Dolphin. Acest lucru vă limitează utilizarea datelor și permite încărcarea mai rapidă a paginilor.

Ecran complet automat

Tapping Ecran complet automat ascunde bara de meniu din partea de jos a ecranului când parcurgeți o pagină.

Toolbox

Robinet Toolbox pentru a accesa orice plugin sau extensie adăugat la Dolphin.


Setările browserului Dolphin

În plus față de opțiunile meniului Dolphin, personalizați modul în care funcționează browserul prin setările Dolphin. Pentru a accesa setările browserului Dolphin:

  1. selectaţi Delfin din partea de jos a ecranului.

  2. Apăsați pe pictograma roții din stânga jos.

  3. Va apărea pagina de setări Dolphin.

Înțelegerea setărilor browserului Dolphin

Iată o descriere rapidă a ceea ce controlează setările browserului Dolphin.

Serviciul Dolphin

În Serviciul Dolphin, vei găsi Cont și sincronizare. Atingeți Cont și sincronizare pentru a sincroniza conținutul și setările de pe toate dispozitivele care rulează Dolphin prin intermediul serviciului Dolphin Connect bazat pe cloud.

De asemenea, puteți sincroniza și partaja conținut Dolphin cu Evernote, Facebook și Pocket.

Setările browserului

În Setările browserului, veți găsi opțiuni pentru activare Blocare peisaj / portret, astfel încât să puteți bloca o vizualizare în browser. Atingeți Dimensiune font pentru a seta Mod implicit, Mediu, Sau Mare fonturi și atingeți Motor de căutare pentru a seta alegerea implicită a motorului de căutare, alegând din Yahoo!, Google, Bing, DuckDuckGo, Sau Wikipedia.

Tot sub Setările browserului, Atingeți Opțiunea de legătură pentru a alege să deschideți linkuri într-o filă nouă sau în fila curentă sau să păstrați acțiunea implicită. Atingeți La inceput pentru a porni de unde ați rămas sau pentru a deschide noua filă. Atingeți Date clare pentru a șterge istoricul de navigare, cookie-urile, memoria cache și parolele.

Tot sub Setările browserului, Atingeți Parolă la pornire pentru a solicita un ID de atingere sau un cod PIN pentru a deschide și utiliza Dolphin. Dezactivați Comutator de glisare a paginii și nu veți putea să glisați înainte și înapoi între pagini. Activați Salvați parolele pentru a putea reaminti parolele folosite pentru a accesa anumite pagini web. Activați Blocați ferestrele pop-up pentru a preveni apariția anunțurilor pop-up și a ferestrelor pe o pagină web și pentru a comuta Ad Block pentru a bloca apariția reclamelor pe o pagină web.

Despre noi

Secțiunea finală, Despre noi, afișează numărul versiunii Dolphin. Atingeți Spune-ne ce crezi pentru a deschide o căsuță de e-mail pentru a trimite feedback către echipa de asistență Dolphin. Atingeți Evaluează Delfinul la acordați aplicației 5 stele în magazinul de aplicații sau oferiți feedback prin e-mail. Atingeți Rămâi în buclă pentru a vă abona la buletinul informativ Dolphin.

Ultimul element este Programul de îmbunătățire UX. Activați această opțiune pentru a trimite date de utilizare echipei de dezvoltare Dolphin. Aceste date în mare parte anonime sunt utilizate pentru a îmbunătăți versiunile viitoare ale browserului.