Cum să schimbați sau să anulați un abonament TV Sling

Sling TV este unul dintre cele mai populare servicii de streaming TV live și, în cele din urmă, de tăiere a cablului de cablu. Oferă o serie de canale care pot rivaliza cu aproape orice furnizor tradițional de televiziune. Acestea fiind spuse, gestionarea abonamentului Sling TV nu este întotdeauna simplă. Dacă doriți să anulați Sling sau să vă schimbați pachetul de abonament, va trebui să vă găsiți drumul în jurul paginilor lor web și de gestionare a contului.

Primul pas în ambele cazuri este accesarea tabloului de bord al contului.


Cum se accesează setările contului Sling TV

  1. Deschideți browserul web și mergeți la Sling. Când ajungeți, selectați Conectare în dreapta sus a paginii pentru a vă conecta la contul dvs.

  2. Veți ajunge pe pagina de autentificare a Sling. Introduceți adresa de e-mail și parola și apăsați Conectare pentru a continua.

    Dacă utilizați o configurare VPN oriunde în afara SUA, probabil veți întâmpina o problemă la conectare. Asigurați-vă că utilizați o adresă IP din SUA când vă conectați la Sling.

  3. Sling va dura o secundă pentru a se încărca, dar după ce o va face, veți ateriza pe interfața lor de streaming. Localizați și selectați pictograma roții în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a vă deschide setările contului.

  4. Veți ajunge pe pagina de setări cu Cont filă deschisă. Selectați Gestionați contul pentru a deschide o filă nouă pentru preferințele contului dvs.

  5. Sling va deschide o nouă filă de browser pentru tabloul de bord al contului dvs., care conține toate linkurile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona contul. Aceasta include anularea abonamentului și schimbarea pachetului.

  6. Dacă doriți să anulați abonamentul, continuați cu secțiunea următoare, dacă sunteți aici doar pentru a face modificări, treceți la ultima secțiune.


Cum să anulați Sling TV

Dacă doriți să vă anulați complet contul Sling, urmați pașii de mai jos.

  1. În partea stângă a tabloului de bord veți găsi linkul pentru a vă anula abonamentul, sub Abonament meu îndreptându-se spre centrul ecranului. Selectați Anuleaza abonarea.

  2. Sling vă va prezenta un mesaj care încearcă să vă răzgândească despre anulare. Dacă sunteți sigur că doriți să anulați, apăsați Anuleaza abonarea în partea de jos a mesajului care a apărut.

  3. Sling vă va oferi apoi opțiunea de a întrerupe abonamentul în loc să îl anulați. Dacă plecați în vacanță sau pur și simplu nu veți putea folosi Sling, aceasta este o alternativă bună la anularea directă. Desigur, dacă nu sunteți mulțumit de serviciul dvs. sau aveți alte motive pentru anulare, selectați Continuați să anulați pentru a continua cu anularea.

  4. Sling vă poate trimite încă un mesaj prin care vă întreabă de ce doriți să anulați. Puteți alege să îl completați sau nu. Presare Continuați să anulați din nou va finaliza procesul.

  5. Contul dvs. Sling TV este anulat oficial și nu veți mai fi facturat.


Schimbați-vă abonamentul Sling

Dacă doriți să modificați abonamentul, cum ar fi adăugarea sau eliminarea de canale și pachete, urmați acești pași.

  1. Selectați Schimbați abonamentul în partea stângă a ecranului, sub Abonamentul dvs. antet.

  2. Sling vă va direcționa către o nouă pagină care listează toate opțiunile oferite de Sling. În partea de sus a paginii, veți găsi elementele de bază Albastru Portocaliu pachete. Sub ele, Sling listează abonamentele sale independente și latino.

    Selectați Arată mai multe sub oricare dintre categoriile majore pentru a afișa o listă completă a canalelor disponibile și a pachetelor de suplimente.

  3. Anunturi Selectați or Adăuga lângă pachetul pe care doriți să îl adăugați. Se va trece la o bifă galbenă, la fel ca opțiunile pe care le aveți deja în contul dvs.

  4. Eliminarea unui pachet din contul dvs. este inversul exact. apasă pe bifează marcajul lângă un pachet bifat. Se va reveni la un albastru Selectați or Adăuga.

  5. Când aveți configurația dorită, derulați până în partea de jos a paginii și apăsați Recenzie.

  6. Sling vă va duce la o defalcare a noii facturi, cu o listă detaliată a tuturor informațiilor din contul dvs. și a taxelor asociate. Veți vedea orice costuri suplimentare pentru adăugarea unui serviciu într-un ciclu de facturare. Acestea vor fi taxate imediat.

  7. Aproape de jos, veți găsi noul dvs. total lunar. Dacă totul pare corect, selectați Depune comanda pentru a face schimbarea să se lipească.

  8. Reveniți la playerul dvs. Sling la alegere și începeți să vizionați noile canale!