Cum să salvați videoclipuri Twitter pe iOS, Android și Windows

Videoclipul a devenit o caracteristică majoră pe Twitter, atât utilizatorii obișnuiți, cât și mărcile majore încarcă clipuri în mod regulat. Vizionarea și partajarea videoclipurilor pe Twitter este destul de ușoară, dar salvarea lor pe computer, smartphone sau tabletă este imposibilă pe platformă, astfel încât utilizatorii sunt forțați să găsească metode alternative de descărcare a clipurilor Twitter preferate.

Acești pași se aplică tuturor platformelor și tuturor dispozitivelor.


Cum să descărcați videoclipuri Twitter pe computer

Miguel Co / Lifewire

Descărcarea videoclipurilor Twitter pe computer este de departe cea mai simplă metodă și nu necesită instalarea niciunui software suplimentar.

  1. Deschideți un browser web la alegere și accesați Twitter.com. Nu trebuie să vă conectați.

  2. Găsiți tweet-ul cu videoclipul pe care doriți să îl salvați.

  3. Faceți clic dreapta pe data tweet-ului; acesta este legătura permanentă.

  4. Va apărea un meniu. Selectați Copiază adresa de legătură. Adresa web a tweet-ului va fi acum salvată în clipboard-ul computerului.

  5. Accesați DownloadTwitterVideo.com.

  6. În câmpul de pe site, lipiți adresa web a tweet-ului făcând clic dreapta pe acesta cu mouse-ul și selectând Pastă, sau apăsați Ctrl + V pe Windows, Comandă + V pe Mac ..

  7. Anunturi Introduce.

  8. Vor apărea două butoane cu opțiuni pentru descărcarea videoclipului. Alege MP4 pentru o versiune cu rezoluție redusă a videoclipului; MP4 HD pentru o versiune de înaltă rezoluție.

  9. Faceți clic dreapta pe noul buton care a apărut după selectarea tipului de descărcare. Va spune Faceți clic dreapta aici și alegeți „Salvați linkul ca ...”

    Aceste instrucțiuni utilizează browserul Chrome, care funcționează similar în Windows, Mac și Linux. Alte browsere pot avea etichete diferite pentru aceeași acțiune.


Cum să descărcați videoclipuri Twitter pe Android

Spre deosebire de metoda de computer de mai sus, salvarea videoclipurilor pe un dispozitiv Android necesită o aplicație suplimentară, dar poate fi efectuată în continuare rapid.

  1. Descărcați aplicația gratuită + Descărcați pe dispozitivul dvs. Android. Această aplicație este necesară pentru salvarea videoclipurilor Twitter pe dispozitivul dvs. pentru redare offline.

  2. Deschideți aplicația oficială Twitter pe dispozitivul dvs. Android și căutați tweet-ul care conține videoclipul pe care doriți să îl partajați.

    De asemenea, puteți copia linkul video Twitter de pe un browser; aplicația oficială nu este necesară.

  3. După ce îl găsiți, atingeți butonul de partajare de sub videoclip, apoi alegeți Distribuiți Tweet prin.

  4. Aplicația + Descărcare va apărea în lista de aplicații cărora le puteți partaja videoclipul. Atingeți + descărcați din lista de aplicații la care puteți partaja linkul. Videoclipul se va descărca automat.

    Dacă videoclipul nu începe să se descarce automat, atingeți butonul de descărcare. De asemenea, este posibil să trebuiască să îi acordați permisiunea de a stoca videoclipuri pe dispozitiv; Selectați Permite dacă ești întrebat.


Cum să descărcați videoclipuri Twitter pe iPhone și iPad

Proprietarii de iPhone și iPad trebuie să depună ceva mai multă muncă decât proprietarii de Android pentru a salva videoclipuri de pe Twitter și poate fi, de asemenea, mai complicat și consumator de timp.

  1. Descărcați aplicația gratuită MyMedia pe iPhone sau iPad.

  2. Deschideți aplicația oficială Twitter și căutați tweet-ul care conține videoclipul pe care doriți să îl salvați.

    De asemenea, puteți copia linkul video Twitter de pe un browser; aplicația oficială nu este necesară.

  3. Atingeți tweet-ul astfel încât textul și videoclipul acestuia să umple întregul ecran. Aveți grijă să nu atingeți niciun link sau hashtag din tweet.

  4. Sub tweet, lângă pictograma inimii, va fi o altă pictogramă care arată ca o săgeată care trage dintr-o cutie. Apăsați-l.

  5. Robinet Distribuiți Tweet prin.

  6. Robinet Copiați link. Adresa URL a tweet-ului va fi acum salvată în clipboard-ul dispozitivului.

  7. Închideți aplicația Twitter și deschideți aplicația MyMedia.

  8. Robinet Browser din meniul de jos.

  9. În câmpul din partea de sus a aplicației, tastați www.TWDown.net și atingeți Go. Aceasta încarcă în esență un site web în aplicația MyMedia.

  10. Derulați în jos pagina web până când vedeți un câmp care citește Introduceți videoclipul. Atingeți acest câmp astfel încât cursorul să apară, apoi atingeți și țineți scurt degetul pe el și eliberați pentru a afișa Pastă opțiune.

  11. Robinet Pastă pentru a lipi adresa web a tweet-ului în câmp.

  12. Apăsați pe Descarca butonul de lângă câmp.

  13. Pagina web se va reîncărca și vă va oferi mai multe linkuri de descărcare pentru videoclipul dvs. într-o varietate de dimensiuni și rezoluții. Atingeți cel pe care doriți să îl descărcați.

  14. De îndată ce atingeți un link de descărcare, va apărea un meniu. Atingeți Descărcați fișierul, apoi introduceți un nume pentru videoclipul salvat.

  15. În meniul de jos, atingeți Mass-media. Ar trebui să vedeți videoclipul salvat pe acest ecran.

  16. Atingeți numele fișierului videoclipului dvs.

  17. Va apărea un nou meniu cu o listă de opțiuni. Atingeți Salvați în Camera Roll pentru a salva o copie a videoclipului dvs. Twitter în folderul Roll Camera al dispozitivului dvs. iOS. Acum îl puteți deschide în alte aplicații la fel cum ați face dacă ați fi făcut videoclipul dvs.