Cum să salvați videoclipuri Instagram

Deși Instagram este cunoscut pentru fotografiile partajate de utilizator, videoclipurile reprezintă o mare parte din conținutul serviciului de socializare. În unele cazuri, poate doriți să păstrați un videoclip Instagram pentru a-l viziona mai târziu sau să-l stocați pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil pentru posteritate. Iată cum puteți salva videoclipurile Instagram.


Cum să vă salvați povestirile Instagram

Descărcarea și stocarea poveștilor sau videoclipurilor pe care le-ați încărcat sau creat anterior pe Instagram se poate face urmând pașii următori.

În prezent, Instagram nu vă permite să salvați postările video Instagram ca fișiere video independente. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o aplicație terță parte. Puteți prelua videoclipuri utilizând soluția pentru browser descrisă în secțiunea următoare.

  1. Deschide aplicația Instagram.

  2. Deschideți povestea pe care doriți să o salvați.

  3. Selectați Mai Mult, cele trei puncte situate în colțul din dreapta jos.

  4. Robinet Economisești.

  5. Alege Salvați povestea.

    Pentru a salva fotografia fără textul sau efectele pe care le-ați adăugat, atingeți Salvează poza.


Cum să salvați videoclipurile Instagram ale altui utilizator

Deși poate fi util să vă recuperați poveștile de pe Instagram, vă recomandăm să descărcați videoclipuri partajate de alții. Pe un Mac sau PC, acest lucru se poate face în versiunea web a Instagram. Pe dispozitivele Android și iOS, veți avea nevoie de o aplicație terță parte sau de soluția alternativă descrisă mai jos.

Salvați videoclipuri de pe Instagram pe computer

  1. Deschideți un browser web și navigați la pagina care conține videoclipul Instagram pe care doriți să îl descărcați.

  2. Faceți clic dreapta oriunde pe pagina din afara postării video.

  3. Când apare meniul contextual, selectați Vezi sursa paginii or Inspectează elementul. Această opțiune variază în funcție de browser.

  4. Apare o nouă filă care afișează codul sursă pentru pagină. Pentru a deschide câmpul Căutare al browserului, apăsați Ctrl+F (pe Windows) sau Comandă+F (pe macOS).

  5. Când apare câmpul de căutare, introduceți . Mp4.

  6. Sunt evidențiate mai multe rezultate, fiecare însoțit de un URL complet. Copiați prima adresă URL.

    În funcție de browser, poate fi necesar să selectați adresa URL pentru ao deschide într-o filă sau fereastră nouă.

  7. Deschideți o filă nouă și lipiți adresa URL copiată în bara de adrese. Apoi, apăsați Introduce.

  8. Videoclipul se încarcă într-un player independent. Faceți clic dreapta oriunde în fereastra video și selectați Descărcați videoclip or Salvați videoclip.

    Pentru a redenumi fișierul înainte de al descărca, selectați Descărcați video ca or Salvați video ca.

  9. Acum puteți specifica numele fișierului și locația în care doriți să stocați fișierul video MP4 pe computer.

Salvați videoclipuri de pe Instagram pe telefon sau tabletă

Utilizatorii Android și iOS pot avea opțiunea de a salva videoclipurile Instagram ale altor utilizatori pe rola aparatului lor. Cu toate acestea, acest lucru trebuie făcut printr-o aplicație terță parte. Majoritatea acestor aplicații nu se livrează conform promisiunii, iar multe includ malware sau alte programe software nedorite.

Dacă doriți să salvați un videoclip Instagram și să îl transferați pe smartphone sau tabletă, descărcați-l pe un computer folosind instrucțiunile de mai sus. Apoi, transferați-l pe dispozitivul dvs. prin e-mail sau printr-o altă metodă de partajare.