Cum să resetați un Yahoo! Parola de e-mail

Aveți două opțiuni pentru a recupera accesul la Yahoo Mail când vă uitați parola. O opțiune este să vă resetați parola după ce primiți un cod de verificare prin mesaj text pe telefonul mobil. Cealaltă opțiune este să vă resetați parola după ce primiți un cod de verificare la adresa de e-mail secundară adăugată în contul dvs. Yahoo Mail. Yahoo Mail nu vă trimite parola pierdută; veți seta o nouă parolă după ce vă confirmați identitatea.

Aceste instrucțiuni sunt pentru resetarea parolei Yahoo de pe site-ul desktop.


Cum să recuperați parola de e-mail Yahoo

0: 57

Pentru a vă reseta parola Yahoo Mail, accesați pagina Asistență pentru conectare și finalizați procesul de verificare care funcționează cel mai bine pentru dvs.

  1. Introduceți adresa de e-mail pe pagina de autentificare și faceți clic pe Următor →.

  2. Selectați Ați uitat parola? în partea de jos a paginii cu parolă.

  3. Alege Text opțiune dacă doriți să vă recuperați contul prin mesaj text. Dacă aveți un cont de e-mail alternativ configurat, puteți alege E-mail in schimb.

  4. Dacă ați ales opțiunea de mesaj text, introduceți numărul de telefon și apăsați Trimite pentru a primi un cod. Dacă ați ales opțiunea de e-mail, continuați cu pasul următor.

  5. Găsiți codul de verificare din text sau e-mail și introduceți-l pe site-ul Yahoo.

  6. Urmați orice alte instrucțiuni de pe ecran.

După ce ați recuperat cu succes accesul la contul dvs., schimbați programul Yahoo! Trimiteți parola către orice doriți (și vă veți aminti); este bine, desigur, să folosiți o parolă de e-mail puternică.


Fără telefon mobil sau adresă de e-mail secundară

Dacă nu aveți acces la o adresă de e-mail secundară sau la un număr de telefon, nu veți putea recupera accesul la contul dvs. Yahoo Mail prin procesul automatizat.

Nu postați nicio informație personală, cum ar fi adresa de e-mail Yahoo Mail la care încercați să vă recâștigați accesul, oricare dintre posibilele dvs. parole, numere de telefon sau ceva similar.

Următorul dvs. pas este să solicitați ajutor de la Yahoo! Ajutor. Yahoo! asistența poate solicita informații pentru a vă verifica identitatea, cum ar fi contactele din agenda dvs. Yahoo Mail.

Dacă nu vă puteți accesa contul Yahoo Mail utilizând un număr de telefon mobil, o adresă de e-mail secundară sau contactând ajutorul Yahoo, este posibil să fie necesar să renunțați la vechiul cont Yahoo Mail și să începeți un nou cont de e-mail.