Cum să resetați un iPod touch înghețat (toate modelele)

Dacă aveți probleme cu iPod touch, primul pas în încercarea de a remedia problema este unul dintre cele mai simple: reporniți iPod touch. O repornire, numită și repornire sau resetare, poate rezolva o mulțime de probleme. Funcționează la fel ca repornirea unui computer. Oprește aplicațiile care rulează, șterge memoria și pornește dispozitivul proaspăt.

Instrucțiunile din acest articol se aplică tuturor modelelor de iPod touch de la prima generație până la a 1-a generație, lansate în 7.


Cum reporniți iPod touch

Apple Inc.

Dacă iPod touch-ul dvs. se blochează în mod constant, se blochează sau se confruntă cu alte probleme, urmați acești pași pentru a-l reporni:

  1. Apăsaţi somn / trezire (situat în colțul de sus al iPod touch) până când pe ecran apare o bară glisantă. Scrie Glisați la oprire (cuvintele exacte se pot schimba în diferite versiuni ale iOS).

  2. Eliberați somn / trezire și deplasați glisorul de la stânga la dreapta.

  3. IPod touch se oprește și pe ecran apare un filator. Apoi dispare și ecranul se estompează.

  4. Când iPod touch este oprit, țineți apăsat butonul somn / trezire până când apare logo-ul Apple. Eliberați butonul și dispozitivul pornește normal.


Cum se resetează hard un iPod touch

Dacă iPod touch-ul dvs. este blocat și nu puteți utiliza instrucțiunile din ultima secțiune, încercați o resetare hard (Apple numește această tehnică o repornire forțată, dar ambii termeni se referă la același lucru). Aceasta este o resetare mai extinsă și ar trebui utilizată numai în cazurile în care prima versiune nu funcționează.

Pentru a forța repornirea iPod touch-ului, urmați acești pași:

    • Pe iPod-ul 1-6-a Gen. Apăsați și mențineți apăsată tasta Acasă (situat în partea din față a iPod touch) și somn / trezire buton (situat în partea de sus) în același timp.
    • Pe iPod touch de a 7-a generație: Apăsați și mențineți apăsată tasta Volum scăzut somn / trezire butonul în același timp.
  1. Continuați să țineți apăsate butoanele după ce apare glisorul.

  2. După câteva secunde, ecranul clipește și devine negru. În acest moment, începe resetarea hard.

  3. În câteva secunde, ecranul se aprinde din nou și apare logo-ul Apple.

  4. Eliberați ambele butoane. IPod touch se pornește și dispozitivul este gata de utilizare.

Trebuie să știți cum să reporniți un model de iPod neacoperit în acest articol sau un iPhone sau iPad? Verificați ce trebuie să faceți pentru a remedia un iPhone, iPad sau iPod înghețat.


Cum să restaurați iPod touch la setările din fabrică 

Este posibil să mai aveți nevoie de o resetare: o resetare la setările din fabrică. Această resetare nu remediază un iPod touch înghețat. În schimb, șterge toate datele de pe dispozitiv și readuce iPod touch-ul la starea în care se afla când a ieșit din cutie.

Resetările din fabrică sunt utilizate fie atunci când intenționați să vindeți dispozitivul și doriți să vă eliminați datele, fie când problema cu dispozitivul dvs. este atât de gravă încât nu aveți de ales decât să începeți din nou.

Citiți cum să restaurați un iPod touch la setările din fabrică. În timp ce articolul este despre iPhone, deoarece ambele dispozitive rulează același sistem de operare, instrucțiunile se aplică și pentru iPod touch.