Cum să răspundeți la e-mailurile Craigslist

Când utilizați Craigslist pentru a vinde sau cumpăra ceva, comunicați trimițând e-mail către cealaltă persoană din tranzacție. Dar, pentru a proteja confidențialitatea cumpărătorilor și a vânzătorilor, Craigslist păstrează adresele de e-mail ascunse. Chiar și având în vedere acest sistem de securitate, vă recomandăm să luați măsuri de precauție suplimentare atunci când răspundeți la e-mailurile din serviciu.


Cum funcționează contactarea cu cineva de pe Craigslist

Craigslist furnizează o adresă de e-mail „acoperită” care este redirecționată către adresa de e-mail reală a destinatarului. Numai Craigslist cunoaște adresele reale de e-mail ale ambelor părți. În acest fel, dacă una dintre persoanele implicate se dovedește a fi de neîncredere, nu are adresa de e-mail a celeilalte persoane. Când cumpărați sau vindeți articole pe Craigslist, comunicați prin intermediul site-ului web, utilizând acest releu de e-mail bidirecțional.


Cum să contactați pe cineva de pe Craigslist

Când răspundeți la o postare (adică cineva are ceva de vânzare pe care doriți să îl cumpărați), veți vedea o adresă care arată ca: [email protected].

Craigslist vă oferă opțiunea de a copia și lipi această adresă de e-mail într-o aplicație de e-mail pe care o deschideți singur, SAU puteți pur și simplu să faceți clic pe unul dintre linkurile furnizate pentru a vă deschide cu ușurință contul de e-mail.


Ce se trimite când trimiteți un e-mail pe cineva de pe Craigslist

Când primiți un e-mail care răspunde la un anunț, veți vedea o adresă care arată ca: [email protected]. Deși utilizați programul dvs. obișnuit de e-mail așa cum ați face în mod normal, o astfel de adresă de e-mail ascunde adresa de e-mail reală a expeditorului (cum ar fi [email protected]).

Când postați un anunț, utilizați întotdeauna adresa de e-mail proxy Craigslist. În plus, utilizați doar prenumele dvs. în câmpul Nume contact.


Protejați-vă confidențialitatea

Rețineți că, atunci când comunicați utilizând adresa de e-mail proxy, numele dvs. real apare în continuare, la fel și datele semnăturii, cum ar fi numele companiei, numărul de telefon etc. Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs., luați în considerare utilizarea unei alternative adresa de e-mail, cum ar fi o adresă Gmail pe care o utilizați doar pentru achiziții.

Alte sfaturi de securitate

O parte din motivul pentru care Craigslist folosește sistemul de e-mail pe care îl face este de a preveni escrocheriile și distribuirea informațiilor dvs. private. Dar poate face atât de mult. Faceți-vă partea amintindu-vă să nu faceți clic pe linkurile din orice e-mail pe care îl primiți, cu excepția cazului în care aveți încredere în expeditor. Să știți că e-mailurile pot fi verificate pentru a arăta de la un anumit expeditor (cum ar fi Craigslist). Dacă aveți dubii, contactați întotdeauna expeditorul mai întâi pentru a confirma validitatea.

În plus, odată ce contactați un cumpărător sau un vânzător, vă recomandăm să faceți schimb de numere de telefonie mobilă, astfel încât să puteți trimite mesaje text pentru a facilita tranzacția. În timp ce marea majoritate a utilizatorilor Craigslist sunt de încredere, mergeți cu instinctele dvs. dacă doriți să oferiți aceste informații. De asemenea, nu uitați să utilizați obiceiuri personale de securitate, cum ar fi întâlnirea într-o locație publică neutră, cum ar fi o cafenea sau o parcare la magazinele alimentare.