Cum să obțineți Netflix gratuit

Netflix este un serviciu de streaming cu o mulțime de conținut excelent, inclusiv emisiuni originale și filme pe care nu le puteți viziona nicăieri altundeva. Între creșterea taxelor de membru și perioadele economice dificile, nu toată lumea își poate permite să se aboneze, dar există câteva modalități de a viziona Netflix gratuit.

Te-ai săturat de Netflix? Încercați aceste alternative


Distribuiți conturi Netflix prietenilor sau familiei

Planul de bază Netflix vă permite să vizionați doar o emisiune sau un film odată, dar planurile standard și premium vă permit să urmăriți mai multe lucruri pe mai multe dispozitive. Cu planul standard, puteți viziona până la două lucruri simultan, iar planul premium vă permite să transmiteți în flux până la patru emisiuni sau filme în același timp.

Planul de bază Netflix nu acceptă streaming HD, deci dacă cunoașteți pe cineva cu un abonament Netflix, există șanse mari să aibă planul standard sau premium. Dacă au suficientă încredere în tine pentru a-ți da parola, poți să te conectezi și să urmărești orice vrei, fără a interfera cu vizionarea lor.

Cum să vă partajați contul Netflix

Netflix vă permite să creați până la cinci profile separate, fiecare dintre acestea putând avea propriile liste de vizionare și recomandări. Acest lucru vă permite să vă împărtășiți contul fără ca prietenii sau familia să vă înfunde recomandările cu spectacole la care nu aveți niciun interes.

Iată cum puteți configura un profil Netflix separat:

  1. Navigheaza catre Netflix.com.

  2. Selectați pictograma utilizatorului din colțul din dreapta sus. Dacă vedeți Cine se uită? ecran; treceți la pasul 3.

  3. Selectați Gestionați profilurile.

  4. Selectați Adăugați profil.

  5. Introduceți un nume pentru noul profil și selectați CONTINUĂ.

  6. Selectați FĂCUT.

Nu puteți atribui o parolă diferită fiecărui profil. Profilurile noi se conectează folosind același e-mail și parolă pe care le utilizați. Distribuiți contul dvs. Netflix numai membrilor familiei și prietenilor de încredere. În calitate de titular al contului, sunteți responsabil pentru acțiunile întreprinse de oricine căruia îi permiteți să vă utilizeze contul.


Cum să obțineți teste suplimentare gratuite Netflix

Dacă aveți răbdare și nu vă pasă să mergeți pe perioade lungi fără Netflix, puteți obține de fapt mai multe încercări gratuite. Aceasta nu este o metodă garantată și nu există nicio modalitate de a o grăbi, dar este complet legitimă.

Netflix trimite uneori oferte gratuite de probă la câteva luni după expirarea probei.(...)

Când vă înscrieți pentru o perioadă de încercare gratuită pe Netflix, dar anulați înainte de încheierea perioadei de încercare, Netflix va contacta în cele din urmă pentru a încerca să vă securizeze afacerea. De obicei, va dura cel puțin câteva luni până când Netflix trimite acest e-mail și ar putea fi mult mai lung.

Dacă primiți un astfel de e-mail de la Netflix, tot ce trebuie să faceți este să selectați Începe perioada gratuită de testare legătura pe care o furnizează. Acest lucru vă va duce la o pagină de pe site-ul Netflix unde vă puteți reînnoi abonamentul de încercare gratuită.


Cum să vă înscrieți pentru încercări gratuite Netflix nelimitate

În circumstanțe normale, vă puteți înscrie doar pentru o singură perioadă de încercare gratuită Netflix. Acesta este modul în care Netflix a intenționat să funcționeze sistemul de încercare gratuită, dar este de fapt posibil să vă înscrieți pentru mai mult de o perioadă de încercare gratuită dacă utilizați diferite metode de facturare. Puteți obține chiar o perioadă de încercare gratuită Netflix fără un card de credit, dar dacă aveți mai multe carduri de credit gata să mergeți ajută foarte mult.

Pentru a vă înscrie pentru o perioadă de încercare gratuită Netflix, aveți nevoie de un card de credit, card de debit, cont PayPal sau cod cadou Netflix. De asemenea, puteți utiliza un card de recompensă sau un card cadou dacă este emis de un furnizor de carduri de credit, cum ar fi Visa.

Iată cum să vă înscrieți pentru o perioadă de încercare gratuită Netflix:

  1. Navigheaza catre Netflix.com.

  2. Selectați ÎNSCRIEȚI-VĂ GRATUIT O LUNĂ.

  3. Selectați VEZI PLANELE.

  4. Selectați planul, apoi selectați CONTINUĂ.

  5. Introduceți o adresă de e-mail și o parolă. (Aceasta trebuie să fie o adresă de e-mail pe care nu ați mai folosit-o niciodată cu Netflix.)

  6. Selecteaza metoda de plata.

  7. Introduceți numele și informațiile de facturare, apoi selectați ÎNCEPEȚI MEMBRUL.

De fiecare dată când doriți să vă înscrieți pentru o nouă încercare, trebuie să repetați acest proces cu o altă metodă de e-mail și facturare. Dacă aveți acces la mai multe carduri de credit, le puteți utiliza. Dacă nu, puteți ridica un card cadou Visa, puteți pune niște bani pe el și utilizați acest lucru.

Pentru a reduce numărul de carduri pe care trebuie să le parcurgeți pentru a vă înregistra în continuare pentru mai multe probe gratuite, puteți configura un cont PayPal, îl puteți conecta la cardul dvs. de credit sau la cardul de debit și îl puteți utiliza ca metodă de plată. Deoarece Netflix nu vede numărul cardului de credit, acest lucru vă permite să utilizați același card de mai multe ori.

Nu uitați să anulați încercările gratuite

Dacă decideți să creați un nou cont Netflix de fiecare dată când doriți să profitați de perioada de încercare gratuită, este important să vă amintiți să anulați înainte ca perioada de probă să se termine. Metoda dvs. de facturare va fi taxată dacă nu anulați perioada de încercare Netflix la timp.

Nu uitați să vă anulați contul Netflix gratuit înainte de încheierea perioadei de încercare.(...)

Iată cum puteți anula perioada de încercare gratuită Netflix fără a fi taxat:

  1. Navigheaza catre Netflix.comși conectați-vă.

  2. Selectați pictograma utilizatorului dvs. în colțul din dreapta sus al ecranului.

  3. Selectați Cont.

  4. Selectați Anulați calitatea de membru.

  5. Selectați Termină anularea.

Dacă anulați înainte de încheierea procesului, nu veți fi taxat. În majoritatea cazurilor, veți putea să vă utilizați în continuare contul până la sfârșitul perioadei de încercare gratuită.


Cum să obțineți un avantaj Netflix gratuit de la compania dvs. de telefonie sau cablu

Unele companii, inclusiv furnizorii de telefoane mobile și companiile prin cablu, oferă promoții care includ un cont Netflix gratuit. Acest lucru nu este tocmai gratuit, deoarece trebuie să cumpărați ceva pentru a-l obține, dar este o modalitate validă de a obține Netflix fără a plăti pentru el direct.

Dacă oricum sunteți pe piață pentru un nou furnizor de telefonie sau cablu, ar putea fi util să verificați dacă ar fi o afacere bună. Și dacă sunteți deja client al unei companii care oferă Netflix gratuit, nu există nici un dezavantaj în a profita de ofertă.

Pentru mai multe informații, contactați compania dvs. de telefonie sau cablu și întrebați-vă dacă oferă planuri care oferă acces gratuit la servicii precum Netflix, Hulu sau HBO Go.

Cum să obțineți Netflix gratuit cu T-Mobile

T-Mobile lansează un cont Netflix fără costuri suplimentare, dar afacerea nu este disponibilă pentru toți clienții. Dacă optați pentru un plan care nu necesită o verificare a creditului sau un plan preplătit, oferta gratuită Netflix nu este disponibilă.

Iată cum puteți obține Netflix gratuit de la T-Mobile:

  1. Înscrieți-vă pentru un plan T-Mobile One.

  2. Asigurați-vă că nu optați pentru un plan preplătit sau fără un plan de verificare a creditului.

  3. Adăugați cel puțin o linie suplimentară la plan. Oferta gratuită Netflix este disponibilă numai dacă aveți cel puțin două linii.

  4. Înscrieți-vă la Netflix On Us caracteristică.

  5. Așteptați un mesaj text de la T-Mobile și urmați instrucțiunile.

T-Mobile poate modifica oricând condițiile de utilizare pentru Netflix.

Cum să obțineți Netflix gratuit cu Verizon

Verizon oferă, de asemenea, Netflix gratuit, dar nu este destinat clienților celulari. Singura modalitate de a profita de această ofertă este să vă înscrieți la televizorul FIOS al Verizon și nu este disponibil în toate planurile.

Este posibil să puteți obține gratuit Netflix de la Verizon.(...)

Iată cum puteți obține Netflix gratuit de la Verizon:

  1. Înscrieți-vă la FIOS TV.

  2. Asigurați-vă că alegeți un pachet triple play care include televizor, telefon și internet.

  3. Contul dvs. trebuie să fie activ timp de 31 de zile înainte de a vă putea califica și veți primi un e-mail de la Verizon când vă veți putea valorifica recompensa Netflix.

  4. După ce sunteți eligibil, conectați-vă la contul Verizon și urmați instrucțiunile.

Verizon poate modifica din când în când condițiile de utilizare pentru Netflix.