Cum să obțineți Fortnite pe un Chromebook

Fortnite este un joc de shooter foarte popular disponibil pentru Windows, macOS, iOS, Android, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. Epic nu acceptă Linux sau Chrome OS, ceea ce înseamnă că nu există o modalitate oficială de a juca Fortnite pe un Chromebook, chiar dacă acesta rulează Linux.

Există două moduri de a ocoli supravegherea Epic și de a obține Fortnite pe Chromebook: încărcați lateral aplicația Android sau utilizați Remote Desktop Chrome pentru a reda de la distanță versiunea Windows sau MacOS a jocului.

Pixabay


De ce nu funcționează Fortnite pe Chromebookuri?

Epic decide pe ce platforme să lanseze Fortnite și au ales să nu accepte sistemul de operare Chrome sau Linux. Asta înseamnă că nu există o modalitate oficială de a juca Fortnite pe un Chromebook, chiar dacă instalați și rulați o versiune completă de Linux.

Dacă Epic decide vreodată să accepte Linux, atunci rularea aplicației Linux Fortnite va fi cel mai bun mod de a juca Fortnite pe Chromebook. Până atunci, puteți să încărcați lateral aplicația Fortnite pentru Android sau să vă jucați utilizând Desktop la distanță Chrome conectat la un computer capabil să joace Fortnite.

Deoarece Epic nu acceptă oficial descărcarea laterală a aplicației Android Fortnite pe Chromebookuri, compatibilitatea nu este foarte bună. Trebuie să puteți rula aplicații Android, aveți nevoie de un procesor pe 64 de biți și sistem de operare Chrome pe 64 de biți și aveți nevoie de cel puțin 4 GB RAM. Dacă îndepliniți toate aceste cerințe, este posibil să funcționeze.


Cum să descărcați aplicația Android Fortnite pe Chromebook

Deși este posibil să descărcați instalatorul Epic Games și Fortnite pe unele Chromebookuri, este un proces destul de complicat și nu funcționează cu majoritatea Chromebookurilor.

Trebuie să activați modul dezvoltator, să activați aplicațiile Android, să activați aplicații din surse necunoscute și să descărcați singur lansatorul Epic Games folosind un telefon Android. La urma urmei, dacă Chromebookul dvs. nu face notă, nu veți putea instala sau juca Fortnite.

Iată cum să descărcați Fortnite pe Chromebook:

  1. Activați modul dezvoltator pe Chromebook.

  2. Activați aplicațiile Android pe Chromebook.

  3. Navigheaza catre setările > Magazinul Google Play > Gestionați Preferințele Android.

  4. Robinet Securitate.

  5. Robinet Surse necunoscute.

  6. Navigați la fortnite.com/android utilizând un dispozitiv Android și salvați EpicGamesApp.apk când vi se solicită.

  7. Conectați-vă telefonul Android la Chromebook cu un cablu USB și transferați EpicGamesApp.apk pe Chromebook.

  8. Rulați EpicGamesApp.apk pe Chromebook.

  9. Clic Instalator de pachete.

  10. Faceți clic sau atingeți Instala.

  11. Faceți clic sau atingeți Deschis.

  12. Faceți clic sau atingeți Instala.

    Dacă vedeți un gri DISPOZITIVUL NU ESTE SUPORT casetă în loc de un buton galben de instalare, ceea ce înseamnă că Chromebookul dvs. nu este capabil să ruleze Fortnite.

  13. Finalizați instalarea și începeți să jucați Fortnite.


Cum să jucați Fortnite pe Chromebook folosind Desktop la distanță Chrome

Dacă Chromebookul dvs. nu este capabil să instaleze sau să ruleze versiunea Android a Fortnite, puteți încerca să jucați prin Chrome Remote Desktop. Aceasta este o aplicație care vă conectează Chromebookul la un computer Windows sau MacOS desktop sau laptop și de fapt utilizați acel computer pentru a juca Fortnite.

Pentru a utiliza această metodă, veți avea nevoie de un computer Windows sau macOS care să poată reda Fortnite și o conexiune rapidă la internet.

Viteza mică de rețea, hardware-ul Chromebookului și hardware-ul computerului Windows sau macOS pot avea impact asupra performanței generale a Fortnite folosind această metodă. În timp ce această metodă funcționează, performanța dvs. generală va fi mai proastă decât dacă ați fi jucat doar pe computerul dvs. Windows sau MacOS.

Iată cum puteți juca Fortnite pe un Chromebook folosind Chrome Remote Desktop:

  1. Instalați Desktop la distanță Chrome pe un computer capabil să joace Fortnite.

  2. Instalați Desktop la distanță Chrome pe Chromebook.

  3. Folosind Chromebookul, conectați-vă la computerul Windows sau macOS și introduceți codul PIN, dacă vi se solicită.

  4. Deschideți Magazinul Epic Games și lansați Fortnite.

  5. Joacă Fortnite prin Desktop la distanță Chrome.