Cum să o rezolvați atunci când Facebook Messenger nu funcționează

Facebook Messenger este un mod la îndemână de a comunica cu prietenii și familia prin text, voce și video. Cu toate acestea, atunci când Messenger nu funcționează pentru dvs., aflați de ce și remediați-l. Mai jos sunt câteva probleme și remedieri obișnuite pe care ar trebui să le investigați înainte de a contacta asistența Facebook.

Colin Anderson / Getty Images


Cauzele problemelor Facebook Messenger

Există multe motive pentru care Facebook Messenger poate să nu funcționeze, variind de la probleme hardware la capăt până la erori de software la capătul Facebook. Dacă puteți sau nu să remediați problema depinde de diagnostic și de soluțiile sale potențiale.

Cum să remediați problemele cu Facebook Messenger

Iată câteva probleme obișnuite pe care utilizatorii le raportează împreună cu soluții potențiale. Dacă problema pe care o întâmpinați și soluția nu sunt listate aici, contactați Facebook. Pentru a raporta problema către Facebook, selectați semn de întrebare în colțul din dreapta sus al unei pagini de Facebook, selectați Raporteaza o problema, și urmați instrucțiunile de pe ecran.

  1. Verificați conexiunea la internet. Dacă dispozitivul dvs. nu este conectat la o rețea fără fir sau rețeaua are probleme, este posibil să nu vă puteți vedea mesajele.

  2. Verificați dacă Facebook Messenger nu funcționează. Când nu puteți accesa Facebook Messenger, ar putea fi o problemă din partea companiei, nu a dvs.

  3. Porniți Facebook Messenger. Dacă numele din bara laterală Facebook Messenger sunt în gri, Messenger este dezactivat sau starea dvs. nu este disponibilă.

    Dacă nu vedeți un indicator verde lângă numele cuiva, acesta este offline.

  4. Actualizați aplicația. Dacă utilizați aplicația mobilă Facebook Messenger și nu vă puteți conecta, poate fi necesar să vă actualizați la o versiune mai nouă.

  5. Verificați difuzoarele computerului. Dacă efectuați un apel vocal sau video pe Messenger și nu există sunet, există câteva remedieri simple.

  6. Asigurați-vă că camera web funcționează. Niciun videoclip? Depanați camera computerului pentru a diagnostica problema.

  7. Blocați utilizatorii să vă trimită mesaje. Dacă un utilizator vă enervează sau vă hărțuiește, blocați-l temporar sau permanent în câteva clicuri. Alternativ, verificați dacă ați blocat pe cineva din greșeală dacă nu puteți trimite mesaje unei anumite persoane.

  8. Verificați dacă sunteți blocat. Dacă cineva v-a blocat pe Messenger sau Facebook, nu îi puteți trimite mesaje sau răspunde la mesaje vechi.

  9. Afișează Messenger. Dacă vedeți partea de sus a barei laterale Facebook Messenger într-o fereastră a browserului, aceasta este ascunsă în prezent. Selectează Opţiuni pictogramă (indicată printr-un angrenaj) pentru a afișa bara laterală.

  10. Dezactivează Messenger pentru unii dintre prietenii tăi. Utilizatorii cu mai mulți prieteni decât poate găzdui bara de chat ar putea găsi Facebook Messenger dificil de utilizat. Puteți simplifica lucrurile dezactivând Messenger pentru anumiți utilizatori.