Cum să încărcați mai multe fotografii pe Facebook

A afla cum să încărcați mai multe fotografii pe Facebook în același timp poate fi nedumeritor, mai ales dacă doriți ca toate să fie în aceeași actualizare de stare.

O modalitate de a încărca mai multe fotografii este crearea unui album foto. De asemenea, puteți încărca mai multe fotografii într-o actualizare de stare fără a crea un album. Postați mai multe imagini pe Facebook de pe computerul dvs. în browserul preferat sau de pe dispozitivul dvs. mobil utilizând aplicația Facebook.

Cu toate acestea, dacă aveți mai mult de cinci imagini de postat, luați în considerare crearea unui album. Instrucțiunile privind crearea unui album sunt incluse în acest articol.

Facebook recomandă utilizarea celor mai recente versiuni ale următoarelor browsere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari și Microsoft Edge.


Postarea mai multor fotografii utilizând un browser web

Puteți încărca și posta mai multe fotografii pe Facebook dintr-un browser web și prin intermediul aplicației mobile. Iată cum să o faceți pe computer:

  1. Selectați Foto / Video în câmpul de stare, înainte sau după ce tastați o stare, dar înainte de a selecta Post.

  2. Navigați prin unitatea computerului și selectați o imagine pentru ao evidenția. Pentru a selecta mai multe imagini, țineți apăsat butonul Schimba or Comandă tasta pe un Mac sau pe Ctrl tasta de pe un computer, în timp ce selectați mai multe imagini de postat. Fiecare imagine trebuie evidențiată.

  3. Selectați Deschis.

  4. După ce selectați Deschis, reapare o casetă de actualizare a stării Facebook care arată miniaturile imaginilor pe care le-ați selectat. Scrieți un mesaj în caseta de stare dacă doriți să spuneți ceva despre fotografii.

  5. Pentru a adăuga mai multe fotografii la postare, selectați caseta cu semnul plus. 

    Plasați cursorul mouse-ului peste o miniatură pentru a șterge sau edita o fotografie înainte de a o posta. 

  6. Examinați celelalte opțiuni disponibile: etichetați prietenii, aplicați autocolante, adăugați-vă sentimentele sau o activitate sau faceți check-in.

  7. Când sunteți gata, selectați Share.

Când utilizați această metodă, numai primele cinci imagini apar în fluxurile de știri ale prietenilor dvs. Vor vedea un număr cu un semn plus care indică faptul că există fotografii suplimentare de vizualizat.


Crearea unui album folosind un browser web

Cel mai bun mod de a posta un număr mare de fotografii pe Facebook este să creați un album foto, să încărcați mai multe fotografii în acel album și apoi să publicați imaginea de copertă a albumului în actualizarea de stare. Prietenii care fac clic pe linkul albumului sunt luați la fotografii.

  1. Mergeți la caseta de actualizare a stării ca și cum ați scrie o actualizare.

  2. Selectați Album foto / video în partea de sus a casetei de actualizare.

  3. Navigați prin unitatea computerului și selectați imaginile pe care doriți să le postați. Pentru a selecta mai multe imagini, țineți apăsat butonul Schimba or Comandă tasta pe un Mac sau pe Ctrl pe un computer, în timp ce selectați mai multe imagini pentru a le posta pe album. Fiecare imagine trebuie evidențiată.

  4. Selectați Deschis. Se deschide un ecran de previzualizare a albumului cu miniaturi ale imaginilor alese și vă oferă posibilitatea de a adăuga text și o locație la fiecare fotografie. Selectați semnul plus mare pentru a adăuga mai multe fotografii în album. 

  5. În panoul din stânga, dați noului album un nume și o descriere și vizualizați celelalte opțiuni disponibile.

  6. După ce ați făcut alegerile, selectați Post butonul.


Postarea mai multor fotografii cu aplicația Facebook

Procesul de postare a mai multor fotografii cu starea dvs. utilizând aplicația mobilă Facebook este similar cu a face acest lucru pe un browser web desktop.

  1. Apăsați pe Facebook pentru a o deschide.

  2. În câmpul de stare din partea de sus a fluxului de știri, atingeți Fotografie.

  3. Atingeți miniaturile fotografiilor pe care doriți să le adăugați la stare.

  4. Folosește Făcut pentru a deschide ecranul de previzualizare.

  5. Adăugați text la postarea dvs. de stare, dacă doriți, și selectați + Album din opțiuni.

  6. Dați albumului un nume și selectați mai multe fotografii, dacă doriți. Atingeți Share când ai terminat.

  7. Robinet Distribuiți acum iar actualizarea stării dvs. cu fotografiile (într-un album) este postată pe Facebook.