Cum să gestionați mai multe conturi Instagram

Instagram este o rețea socială populară pentru partajarea fotografiilor și videoclipurilor, dar nu toate fotografiile și videoclipurile aparțin aceluiași cont. Dacă doriți să respectați o temă și să vizați anumiți adepți, vă recomandăm să creați mai multe conturi Instagram.

Puteți utiliza conturile dvs. Instagram suplimentare alături de cel original - comutând între ele cu ușurință. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă deconectați și să vă conectați din nou la aplicație de fiecare dată când doriți să accesați un cont diferit.


De ce să creați mai multe conturi Instagram?

S-ar putea să doriți mai multe conturi Instagram dacă:

  • Doriți să vă păstrați contul personal privat în timp ce partajați alt conținut în mod public.
  • Aveți deja un cont personal existent, dar doriți să începeți unul pentru o companie sau o marcă.
  • Aveți conținut pentru un anumit interes pe care doriți să îl partajați separat de contul dvs. personal - cum ar fi fotografie, tutoriale de machiaj, modă, desen, fitness etc.

Având mai multe conturi conectate la aplicația dvs. Instagram, este rapid și convenabil să comutați între ele, astfel încât să le puteți verifica în mod regulat pe tot parcursul zilei. Este nevoie doar de câteva atingeri pentru a comuta.

Puteți adăuga până la cinci conturi Instagram în aplicația Instagram.


Cum să creați un alt cont în aplicația Instagram

După ce adăugați un cont Instagram la aplicație, veți rămâne întotdeauna conectat (până când vă deconectați manual de la acesta).

Următoarele instrucțiuni pot fi urmate atât pentru aplicația Instagram iOS, cât și pentru aplicația Instagram Android. Imaginile sunt furnizate din aplicația iOS.

  1. Deschideți aplicația Instagram pe dispozitivul dvs. mobil și, dacă este necesar, conectați-vă la oricare dintre conturile dvs.

  2. Navigați la profilul dvs. atingând poză de profil pictogramă din meniul de jos.

  3. Apăsați pe meniu pictogramă din colțul din dreapta sus al profilului dvs.

  4. Robinet setările în partea de jos.

  5. Derulați în jos până la secțiunea Conectări și atingeți Adaugă cont.

  6. Acum aveți două opțiuni:

    1. Introduceți datele de conectare pentru un cont Instagram existent și atingeți Logare; Sau
    2. Dacă aveți un singur cont și totuși trebuie să creați un al doilea, atingeți Inscrie-te! în partea de jos a ecranului și urmați instrucțiunile pentru a vă crea al doilea cont.

    Odată conectat cu succes la al doilea cont, aplicația Instagram va trece automat la acesta. Nu vă faceți griji - sunteți încă conectat la contul dvs. original.

    Dacă utilizați aplicația Instagram pe mai multe dispozitive mobile, va trebui să adăugați conturile la fiecare dispozitiv separat. Nu vor fi adăugate automat peste tot dacă le adăugați în aplicație pe un singur dispozitiv.


Cum să comutați între mai multe conturi Instagram din aplicație

Acum că ați adăugat cel puțin un cont suplimentar la aplicația dvs. Instagram (astfel încât să aveți două sau mai multe), puteți afla cum să comutați între ele.

Următoarele instrucțiuni presupun că aveți deja cel puțin două conturi conectate la aplicația dvs. Instagram.

  1. Navigați la profilul dvs. atingând poză de profil pictogramă din meniul de jos.

  2. Ar trebui să observați acum că sigla Instagram din partea de sus a fost înlocuită cu numele dvs. de utilizator și o săgeată în jos în stânga acestuia. Apăsați-l.

  3. Un meniu cu contul curent pe care îl utilizați va fi afișat în partea de sus (împreună cu detalii precum adepții) și celălalt cont de sub acesta. Atingeți celălalt cont al tău pentru a trece automat la acesta.

    Există o opțiune pentru a adăuga mai multe conturi din acest meniu. Atingeți + Adăugați un cont pentru a adăuga altul. Amintiți-vă că puteți adăuga doar până la cinci conturi.

  4. De fiecare dată când doriți să comutați între conturi, repetați pur și simplu pașii de la 1 la 3.


Cum să comutați între mai multe conturi Instagram de pe web

Puteți comuta între conturi pe Instagram.com într-un browser web precum Google Chrome, care vă amintește detaliile de conectare prin intermediul cookie-urilor.

  1. Navigați la Instagram.com în browserul web Chrome.

  2. Dacă nu v-ați conectat deja la unul dintre conturile dvs., selectați Autentificare în partea de jos și introduceți datele dvs., apoi faceți clic pe albastru Autentificare butonul.

  3. Pentru a adăuga / comuta la alt cont, va trebui să vă deconectați. Selectează Profil pictograma din meniul din dreapta sus pentru a accesa profilul dvs. și apoi selectați setările pictogramă (arată ca un angrenaj) și faceți clic Log Out.

  4. Dacă utilizați un browser web cu cookie-uri activate pentru site-ul Instagram (cum ar fi Chrome), ar trebui să observați că pagina principală de conectare Instagram și-a amintit detaliile de conectare și acum afișează fotografia de profil a primului cont cu un buton pentru a vă conecta.

    Puteți selecta Continuați ca [nume de utilizator] pentru a vă conecta sau selecta alternativ Schimba conturile pentru a vă conecta la cealaltă.

    Dacă alegeți să schimbați conturile, Instagram ar putea să vă amintească și detaliile dvs. de conectare pentru acel cont, deci tot ce va trebui să faceți este să faceți clic pe albastru Autentificare butonul.

  5. Repetați pașii 3 și 4 oricând doriți să adăugați / comutați la un alt cont.


Postarea în mai multe conturi Instagram simultan

Dacă doriți să distribuiți o postare pe mai multe conturi, puteți face totul dintr-o dată, astfel încât să nu trebuie să postați manual pe fiecare.

Odată ce ajungeți la subtitrarea și la alte detalii ale unei noi postări, căutați Postează în alte conturi secțiune (sub Adaugă locație secțiune). Aici puteți roti butoane On or de pe pentru toate celelalte conturi pe care le-ați conectat.

Atingeți pentru a rotiți butonul On astfel încât să fie albastru dacă doriți să postați în acel cont. Sau lăsați-o de pe astfel încât să fie gri dacă nu doriți să postați în acel cont.

Dacă activați postarea pe mai multe conturi, este posibil să nu puteți posta pe rețelele sociale (Facebook, Twitter, Tumblr). Acest lucru se datorează faptului că contul Instagram pe care îl postezi trebuie să fie asociat cu celelalte conturi de rețea socială.

Gestionarea notificărilor pentru mai multe conturi Instagram

Puteți activa sau dezactiva notificările pentru fiecare cont diferit, astfel încât să primiți notificări numai pentru cele dorite.

Accesați profilul dvs., atingeți Meniu pictogramă> setările > Anunturi pentru a vă personaliza notificările. Puteți să le întrerupeți pe toate dacă doriți sau le primiți pentru:

  • Postări, povești și comentarii
  • Urmăritori și adepți
  • Mesaje directe
  • Live și IGTV
  • De pe Instagram

Nu uitați să faceți acest lucru pentru fiecare cont pe care îl aveți dacă doriți să primiți notificări specifice pentru acestea (sau să le dezactivați).

Deconectarea de la mai multe conturi Instagram

Puteți să vă deconectați separat de la oricare dintre conturile dvs. conectate sau să vă deconectați de la toate conturile simultan. Acest lucru îi va deconecta de la aplicație, astfel încât să nu mai apară în lista de conturi atunci când atingeți numele de utilizator din fila profilului dvs.

Accesați profilul dvs., atingeți Meniu pictogramă> setările și derulați în jos până la Conectări. Robinet Deconectați-vă de la [nume de utilizator] pentru a vă deconecta doar de la acel cont sau selectați Deconectați-vă de la toate conturile pentru a vă deconecta de la toate conturile pe care le-ați conectat la aplicația Instagram.