Cum să găsiți o solicitare de mesaj Facebook

Ce să știți

  • Mesajele de pe Facebook de la persoane pe care nu le-ați „prietenat” pe site-ul de rețele sociale intră într-un Solicitări filtrate dosar.
  • Cea mai rapidă modalitate de a găsi aceste mesaje este să accesați direct ecranul Cereri filtrate de Facebook Messenger. 

Acest articol explică modul de recuperare a unei cereri de mesaje Facebook pe desktop și în aplicația Facebook Messenger.

Nu toate mesajele către care Facebook le trimite Solicitări filtrate sunt spam sau junk. Unele ar putea fi spam, dar altele ar putea proveni de la utilizatori Facebook pe care nu i-ai prietenat încă. De aceea Facebook nu le numește „spam”.


Cum se recuperează un mesaj spam în Facebook Messenger

A accesa Solicitări filtrate din paginile principale ale Facebook:

  1. Selectați posturi pictograma din partea dreaptă sus a paginii dvs. principale de Facebook sau Mesager în panoul de navigare din partea stângă.

  2. selectaţi Gear pictogramă din stânga Mesager, în partea de sus a listei persoanelor care v-au trimis mesaje.

  3. Selectați Solicitări de mesaje din meniul drop-down.

  4. Alege Consultați Solicitări filtrate pentru a vedea toate mesajele pe care Facebook le-a mutat în acest folder.

  5. Găsiți mesajul spam pe care îl căutați și acceptați solicitarea mesajului. Aceasta va muta conversația în secțiunea obișnuită din Messenger, unde puteți contacta utilizatorul așa cum ați face oricare altul. De asemenea, puteți copia informațiile dacă nu doriți să răspundeți imediat.


Cum se recuperează un mesaj spam în aplicația Mobile Messenger

Puteți găsi solicitări de mesaje folosind și aplicația mobilă Facebook Messenger.

Capturile de ecran de mai jos au fost realizate pe un telefon Android.

  1. selectaţi oameni fila din partea de jos a aplicației Messenger.

  2. Selectați contacte în partea dreaptă sus (căutați pictograma persoană cu semnul plus lângă ea)

  3. Selectați Cereri.

  4. Orice solicitare și spam către acest folder apar în partea de sus a ecranului rezultat. Pentru a afla mai multe despre expeditor, deschideți solicitarea; expeditorul nu va ști că ați vizualizat mesajul decât dacă acceptați solicitarea. Puteți accepta solicitarea sau faceți clic pe ea pentru mai multe informații. De asemenea, îl puteți copia sau șterge.