Cum să găsiți mesaje ascunse pe Facebook

Un mod prin care Facebook vă protejează confidențialitatea este prin crearea a două căsuțe de intrare separate pentru mesaje. Una este pentru mesajele obișnuite de la prietenii și non-prietenii care vă trimit mesaje pentru a vă conecta. A doua căsuță de e-mail este similară cu un folder de spam. Conține mesaje Facebook ascunse de la non-prieteni, despre care platforma de socializare crede că nu știți.

Facebook nu șterge aceste mesaje. Nu vă va trimite o alertă pentru a vă informa că există mesaje noi în căsuța de e-mail ascunsă, deci ar trebui să o verificați periodic. Iată cum puteți face acest lucru pe desktop și prin intermediul aplicației Facebook Messenger pentru Android și iOS.

Dacă Facebook crede că cunoașteți pe cineva pe baza conexiunilor cu prietenii dvs. actuali, acesta va transmite un nou mesaj de la această persoană ca cerere de mesaj. Dacă nu există dovezi că știți expeditorul, Facebook le trimite la căsuța dvs. poștală de spam.


Accesați mesajele ascunse de pe Facebook de pe desktop

Cea mai rapidă modalitate de a vă verifica mesajele ascunse pe Facebook pe desktop este prin deschiderea linkurilor specifice pentru Solicitări de mesaje și Mesaje filtrate în browserul dvs.

De asemenea, puteți verifica aceste mesaje ascunse pe versiunea desktop a Facebook, urmând pașii de mai jos.

  1. Deschideți Facebook și selectați Mesager pictogramă din partea dreaptă sus a Facebook.

  2. Selectați Opţiuni care arată ca trei puncte în partea de sus a meniului Messenger.

  3. Selectați Solicitări de mesaje din meniu.

  4. Din lista de mesaje, selectați mesajul și alegeți unul dintre ele răspuns pentru a deschide conversația sau Șterge pentru a elimina cererea.

  5. Selectați Vedeți Toate în Messenger pentru a verifica dacă există mesaje spam.

  6. Alege Vezi Spam în panoul din stânga. Orice mesaj spam va apărea în fereastra principală.


Vizualizați mesajele ascunse pe Facebook cu Messenger pe Android

  1. Deschideți aplicația Messenger pe telefonul dvs. Android și atingeți pictograma persoane din partea de jos a ecranului. 

  2. Atingeți fotografia de profil din colțul din stânga sus al ferestrei Chaturi.

  3. Selectați Solicitări de mesaje.

  4. Selectați S-ar putea să știi pentru a vedea solicitările de mesaje și Spam pentru a vedea mesajele marcate ca spam. Alegeți să acceptați sau să ștergeți fișierul


Vizualizați mesajele ascunse de Facebook cu Messenger activat

iOS

  1. Deschideți Messenger pe telefon și atingeți oameni pictogramă din partea de jos a ecranului.

  2. Apăsați pe Conversație pictogramă din dreapta sus pentru a deschide o pagină nouă care afișează solicitările dvs.

  3. Atingeți fiecare mesaj și atingeți Accept pentru a deschide conversația sau Refuzați pentru a elimina cererea.

Cereri de mesaje Facebook și standarde comunitare

Facebook aplică standardele comunitare care acoperă agresiunea, hărțuirea, amenințările și violența sau exploatarea sexuală. Dacă simțiți că ați primit un mesaj care încalcă aceste standarde, puteți raporta mesajul la Facebook. Raportarea unui mesaj secret va decripta mesajul criptat, astfel încât echipa de ajutor Facebook să poată revizui mesajul.

Când se întâmplă acest lucru, Facebook nu spune persoanei care a început conversația secretă. Când raportați o conversație secretă, mesajele recente din acea conversație vor fi decriptate și trimise în siguranță din profilul dvs. către Facebook pentru examinare. De asemenea, aveți opțiunea de a bloca pe oricine să vă trimită mesaje pe Messenger. Le puteți bloca și pe Facebook.