Cum să găsiți aplicații ascunse pe telefoanele Android

Puțini oameni afișează fiecare aplicație pe care o utilizează pe ecranul de pornire frontal al smartphone-ului sau tabletei lor Android. Uneori aplicațiile sunt mutate pentru a curăța ecranul de pornire, în timp ce alteori, aplicațiile sunt ascunse din cauza subiectului. Iată cele mai simple și mai eficiente modalități de a găsi aplicații ascunse pe o tabletă sau telefon Android.

Tim Robbins / Mint Images RF

Informațiile de mai jos ar trebui să se aplice indiferent de cine a făcut telefonul dvs. Android: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi etc.


Înțelegerea folderelor și ecranelor Android

La fel ca majoritatea smartphone-urilor și tabletelor, dispozitivele Android au un ecran de pornire care se extinde orizontal dincolo de ceea ce vedeți prima dată când porniți dispozitivul. Celelalte părți ale ecranului de pornire sunt folosite pentru a sorta aplicațiile și widgeturile în grupuri și pentru a ascunde aplicațiile de ochii curioși.

Pentru a vizualiza toate secțiunile ecranului de pornire pe un dispozitiv Android, glisați de la dreapta la stânga.

Este posibil să existe mai multe ecrane suplimentare, așa că continuați să glisați spre stânga până când pictogramele vizibile nu se mai pot deplasa.

O altă modalitate de a ascunde aplicații pe Android este de a plasa aplicații într-un dosar. Dosarele sunt vizibile pe ecranul de pornire și arată ca o colecție de patru pictograme mici ale aplicației. Atingeți folderul pentru al deschide și a vizualiza aplicațiile.


Cum să găsiți aplicații ascunse în sertarul de aplicații

Vizualizarea aplicațiilor pe ecranul de pornire Android este un început bun, dar aceasta nu arată fiecare aplicație instalată pe un dispozitiv Android. Pentru a vedea lista completă a aplicațiilor instalate, inclusiv a aplicațiilor seif, deschideți sertarul aplicației atingând pictograma din secțiunea mijloc-jos a ecranului care arată ca un cerc cu șase puncte în el.

După ce atingeți această pictogramă, apare o listă completă cu aplicațiile instalate ordonate alfabetic. Aceasta ar trebui să vă arate majoritatea aplicațiilor de pe dispozitivul Android, dar unele pot fi ascunse. Pentru a afișa aceste aplicații ascunse, procedați în felul următor.

Această metodă nu este disponibilă în mod prestabilit pe toate dispozitivele Android. Lansatorul determină opțiunile din tavă. Dacă nu aveți aceste opțiuni, încercați un lansator diferit, cum ar fi Nova Prime, care acceptă ascunderea aplicațiilor.

  1. Din sertarul aplicației, atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului.

  2. Robinet Ascundeți aplicațiile.

  3. Se afișează lista de aplicații ascunse din lista de aplicații. Dacă acest ecran este gol sau Ascundeți aplicațiile opțiunea lipsește, nu există aplicații ascunse.


Cum să găsiți aplicații ascunse în setări

O listă completă de aplicații poate fi accesată și din aplicația Setări. Pentru a deschide aplicația Setări, atingeți setările (pictograma arată ca un angrenaj). În Setări, atingeți Aplicații și notificări, apoi atingeți Vedeți toate aplicațiile.

Lista aplicațiilor afișează, de asemenea, fișiere de sistem și aplicații care fac ca sistemul de operare Android să funcționeze corect. Pentru a le arăta, atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi atingeți Afișați sistemul.


Căutați aplicațiile Android Trick

Privirea la pictograma și numele unei aplicații poate să nu fie suficientă pentru a spune ce se întâmplă pe un telefon sau tabletă Android. Există numeroase aplicații în magazinul de aplicații Google Play care arată ca un fel de aplicație, dar sunt concepute pentru a ascunde imagini, videoclipuri și alte date.

Un exemplu popular este aplicația Smart Hide Calculator care arată și funcționează ca o aplicație de bază pentru calculator, dar este o aplicație de stocare a fișierelor. UI-ul calculatorului este complet funcțional, dar, atunci când un utilizator introduce codul PIN, acesta deblochează și dezvăluie scopul său real.

Pentru a verifica din nou identitatea reală a oricărei aplicații Android, procedați în felul următor.

  1. Apăsați pictograma aplicației până când apare un meniu mic.

  2. Atingeți micul i într-un cerc lângă un creion.

  3. Apare o pagină care detaliază totul despre aplicație, de la dimensiunea de stocare la permisiunile sale. Atingeți Detalii despre aplicație.

  4. Apare pagina produsului aplicației din magazinul de aplicații Google Play. De aici, puteți citi informații oficiale despre aplicație, inclusiv recenziile altor utilizatori.


Nu uitați de aplicațiile web

Mai multe companii adaugă funcționalitate completă a aplicației pe site-urile lor web, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu mai trebuie să descarce și să instaleze o aplicație pentru a o accesa. Instagram este un exemplu de aplicație web funcțională care poate fi utilizată într-un browser web precum Chrome, Edge sau Firefox. Tinder este un alt lucru.

Pentru a verifica dacă un utilizator a accesat un anumit site, deschideți aplicațiile browserului web pe smartphone-ul sau tableta sa Android, apoi verificați istoricul browserului acestuia. Istoricul browserului poate fi șters totuși în majoritatea browserelor, deci acesta nu este un mod infailibil de a afla ce site-uri web au fost vizitate.