Cum să faci un clan în Destin 2

Destinul 2 al lui Bungie este un joc online multiplayer masiv, în care jucătorii se pot uni pentru a lupta împotriva diferitelor amenințări extraterestre într-o frumoasă lume SF. În timp ce mulți aleg să aventureze solo sau într-un grup mic, alții devin membri ai comunităților din joc numite Clanuri.

Crearea sau alăturarea unui clan Destiny 2 are o serie de avantaje, inclusiv chat-ul privat, engramele săptămânale ale clanului și avantajele exclusive ale bannerului clanului. Dacă doriți să creați propriul dvs., există două modalități de a face acest lucru.

Instrucțiunile din acest ghid se aplică tuturor versiunilor Destiny 2.


Cum să creați un clan Destiny 2 prin intermediul site-ului web Bungie

Prima metodă de creare a unui clan Destiny 2 este prin intermediul site-ului oficial al dezvoltatorului Bungie.

  1. Accesați https://www.bungie.net/ro/ClanV2/MyClans și conectați-vă la contul dvs. Xbox Live, PlayStation Network sau Steam.

  2. Selectați Creați Clan.

  3. Completați numele clanului, numele scurt (un indicativ de apel care se afișează în rapoartele post-joc), deviza și un scurt paragraf introductiv. De asemenea, puteți seta o limbă și puteți alege dacă jucătorii au nevoie sau nu de invitație sau aprobare pentru a vă alătura clanului sau dacă este deschis tuturor.

  4. După ce completați toate informațiile pertinente, selectați Creați Clan.

  5. În acest moment, sunteți direcționat către pagina dvs. de clan, unde puteți discuta cu membrii, puteți actualiza setările de clan și multe altele. Nu uitați, trebuie să recrutați cel puțin două persoane înainte ca Clanul, lista și bannerul dvs. să apară în joc.

Căutați arme, armuri sau engrame? Xur le are aici


Cum să creați un clan Destiny 2 prin intermediul aplicației Companion

Alternativ, puteți crea un nou Clan Destiny 2 în aplicația însoțitoare a jocului.

  1. Descărcați și instalați aplicația însoțitoare Destiny 2 dacă nu ați făcut-o deja. Este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS.

  2. Lansați aplicația Destiny 2 Companion și conectați-vă cu contul dvs. Xbox Live, PlayStation Network sau Steam.

  3. Robinet Clan în partea de jos a ecranului.

  4. Robinet Creați Clan.

  5. Completați numele clanului, indicativul de apel, deviza și introducerea, apoi alegeți opțiunile de limbă și de membru. De asemenea, trebuie să alegeți sub care cont Destiny să creați Clanul.

  6. Când ai terminat, atinge Creați Clan.