Cum să descărcați fotografii pe web și să salvați pe iPad

IPad-ul facilitează descărcarea fotografiilor și imaginilor de pe web pe iPad. Acest lucru este valabil și pentru fotografiile trimise prin e-mail și imaginile pe care le vedeți în aplicațiile populare de socializare precum Facebook și Twitter.

Cu toate acestea, nu toate site-urile web sunt prietenoase atunci când vine vorba de salvarea imaginilor pe iPad. Indiferent dacă încearcă să protejeze fotografiile protejate prin drepturi de autor sau nu sunt compatibile cu tabletele, site-ul web vă poate bloca încercarea de a descărca imaginea. Cu toate acestea, există o soluție ușoară și la asta.


Cum să descărcați fotografii pe iPad

Când găsiți o imagine pe care doriți să o salvați pe iPad, urmați aceste instrucțiuni:

  1. Localizați fotografia pe care doriți să o salvați. Puteți salva din aplicația Mail, browserul Safari, Facebook sau altă aplicație. Așezați degetul pe fotografie și țineți-l pe imagine până când apare un meniu pe ecran. Atingeți Salvează poza să-l descărcați.

    În Safari, meniul poate include opțiuni precum Deschideți într-o filă nouă or Adăugați la lista de lecturi când imaginea este, de asemenea, un link către o altă pagină web.

  2. În aplicații precum Facebook sau Twitter, trebuie să atingeți fotografia pentru a o afișa pe tot ecranul înainte să o puteți descărca.

    Unele aplicații vă pot solicita să acordați permisiunea pentru Camera Roll înainte de a putea salva o imagine.

  3. Acest proces funcționează la fel în fiecare aplicație care îl acceptă.


Dacă nu puteți salva o imagine

În timp ce multe site-uri și aplicații acceptă această caracteristică, există câteva excepții notabile, inclusiv Instagram și Pinterest. Dar puteți salva imaginile dorite cu o captură de ecran.

  1. Înainte de a face captura de ecran, extindeți imaginea pentru a umple ecranul folosind gestul de apropiere pentru zoom.

    Unele aplicații, cum ar fi Instagram, au, de asemenea, un buton de comutare pe ecran complet dacă imaginile nu sunt afișate în mod implicit.

  2. Apăsați și mențineți apăsată tasta Sleep / Wake butonul din partea de sus a iPad-ului și a butonului Acasă buton în același timp. Ecranul clipește când ați realizat cu succes captura de ecran.

  3. După ce faceți o captură de ecran, fotografia apare în colțul din stânga jos al afișajului ca o imagine miniatură. Atingeți această fotografie pentru a o edita înainte de a o salva sau glisați-o de pe ecran pentru a o salva.

  4. Când atingeți previzualizarea și treceți în modul de editare, trageți etichetele din părțile laterale și colțurile ecranului pentru a decupa fotografia. presa Făcut când terminați decuparea capturii de ecran.

  5. De asemenea, puteți edita fotografia în aplicația Fotografii.


Unde merge fotografia?

Camera Roll este albumul implicit din aplicația Fotografii pentru stocarea fotografiilor și a filmelor. Pentru a ajunge la acest album, deschideți Fotografii, atingeți Albume din partea de jos a ecranului și atingeți Camera de tip rolă de.