Cum să descărcați aplicația Google Camera pe telefon

Unul dintre cele mai mari progrese din lumea Android din ultimii ani a fost lansarea celei mai recente aplicații Google Camera pentru telefoanele Android Google.

Cea mai recentă versiune a aplicației Camera Google este optimizată pentru a funcționa numai pe telefoanele Google Nexus și Pixel, care rulează Android 7.1.1 și versiuni ulterioare.

Motivul pentru care există atât de multă emoție în jurul aplicației este că dezvoltatorii Google au integrat unele dintre cele mai avansate tehnologii de procesare a imaginilor. Din acest motiv, mulți dezvoltatori de aplicații au lucrat la portarea unei versiuni a aplicației Google Camera, care ar funcționa și pe telefoane non-Google.

Informațiile de mai jos ar trebui să se aplice indiferent de cine a făcut telefonul dvs. Android: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi etc.


De ce este atât de grozavă aplicația Google Camera?

Chiar dacă hardware-ul camerei de pe telefoane precum Google Pixel nu este cel mai bun din industria smartphone-urilor, funcțiile avansate integrate în aplicația Google Camera permit fotografiilor Pixel și Nexus să facă unele dintre cele mai bune fotografii ale oricărui telefon Android de astăzi.

Funcțiile aplicației Cameră Google includ:

  • HDR +: Software-ul captează o explozie de fotografii utilizând timpi de expunere scurți. Apoi, ia cea mai clară imagine și procesează algoritmic fiecare pixel și ajustează culoarea mai aproape de culoarea medie pe toate fotografiile din rafală. Acest lucru reduce estomparea și zgomotul și crește gama dinamică generală a fotografiei, chiar și în condiții de lumină slabă.
  • Mişcare: Când mișcarea este activată, aplicația Cameră Google captează un clip video de trei secunde al unei scene cu mișcare și le combină cu giroscopul și stabilizarea optică a imaginii (OIS) de pe telefonul însuși. Folosind ambele seturi de date, algoritmul produce un instantaneu clar, fără distorsiunea tipică a mișcării.
  • Stabilizarea video: Aplicația Camera Google folosește o combinație de stabilizare optică și digitală a imaginii (denumită stabilizare video fuzionată) pentru a corecta problemele de focalizare și distorsiune a declanșatorului. Rezultatul este un videoclip impresionant de neted, chiar și atunci când înregistrați videoclipuri în timp ce mergeți.
  • Smartburst: Dacă țineți apăsat butonul declanșator apăsat, aplicația Google Camera va captura aproximativ 10 fotografii pe secundă. După ce eliberați butonul, aplicația va evidenția cea mai bună imagine din lot. Aceasta este o tehnică excelentă atunci când faceți fotografii de grup, pentru a evita ca cineva să clipească în timpul fotografierii.
  • Estompare obiectiv (mod portret): Perfect pentru fotografii de portret în prim plan, această caracteristică va estompa fundalul pentru a spori focalizarea în prim-plan asupra obiectului sau persoanei pe care o fotografiați.
  • Panoramă: Popularizat de postările de pe Facebook realizate de utilizatorii Android la prima ieșire, în modul panoramă înclinați și rotiți camera pentru a captura mai multe imagini din jurul vostru. Aplicația Cameră foto Google creează apoi imagini panoramice sferice orizontale, verticale, cu unghi larg sau 360 de grade.
  • Slow Motion: Înregistrați videoclipuri la 120 sau 240 de cadre pe secundă, dacă camera telefonului este capabilă.

Cum se instalează aplicația Google Camera

Instalarea unuia dintre porturile camerei Google pe telefon este ușoară. Cel mai greu este să găsești un port pentru telefonul tău.

XDA Developers a organizat un port Google Camera Hub unde puteți verifica dacă există un port disponibil pentru telefonul dvs. Android.

Veți găsi descărcări disponibile pentru:

  • Asus
  • Esenţial
  • HTC
  • Leece
  • Lenovo
  • LG
  • Motorola
  • Nokia
  • OnePlus
  • Razer
  • Samsung Galaxy
  • Xiaomi

În majoritate sunt disponibile doar modele mai noi cu Android 7.1.1 sau o versiune ulterioară.

După ce găsiți portul disponibil pentru telefonul dvs., salvați-l pe computer. Deoarece nu o puteți descărca de pe Google Play, va trebui să descărcați aplicația pe telefon.

Iată cum puteți descărca aplicația Google Camera pe telefon:

  1. Conectați-vă telefonul la computer prin USB și copiați fișierul pe telefon Descarca dosar.

    Nu trebuie să utilizați USB pentru a încărca lateral o aplicație. Orice metodă de transfer al aplicației de pe computer pe telefon va funcționa. Aceasta poate include utilizarea unei aplicații FTP Wi-Fi sau transferul fișierului APK pe Google Drive și apoi pe telefon.

  2. Pe telefon, utilizați managerul de fișiere pentru a deschide fișierul Descărcați folderul.

    Înainte de a instala fișierul APK, va trebui să activați instalarea aplicațiilor din surse necunoscute. Puteți face acest lucru intrând în Setări> Securitate, și activare Surse necunoscute.

  3. În cele din urmă, selectați tasta APK fișier pentru a instala aplicația Google Camera.

  4. Odată ce aplicația Google Camera este instalată, o puteți găsi în lista de aplicații pentru a o deschide și a o încerca.


Performanța aplicației Google Camera pe telefonul dvs.

Amintiți-vă, aplicația Cameră Google Pixel a fost scrisă cu specificații specifice camerei, așa că este posibil să observați câteva ușoare diferențe față de aplicația Cameră Google Pixel, așa cum este descris mai sus.

Acest lucru se datorează faptului că pentru a transfera aplicația la o versiune care funcționează pe telefonul dvs. Android specific, dezvoltatorii au adaptat aplicația pentru a utiliza numai funcțiile care sunt compatibile cu camera reală a telefonului.