Cum să depanați problemele obișnuite ale comutatorului Nintendo

Lansarea Nintendo Switch în 2017 a fost remarcabil de ușoară în comparație cu dezastrele din trecut, dar nu a fost fără câteva probleme. Dacă întâmpinați una dintre aceste probleme obișnuite cu comutatorul dvs., puteți lua măsuri pentru a remedia singur.


Joy-Con stânga are probleme de conexiune

Una dintre cele mai frecvente probleme ale Nintendo Switch este un controler Joy-Con stânga fulgios. Joy-Con funcționează corect de cele mai multe ori, dar intermitent, se deconectează câteva secunde. Aceasta este o mare afacere. Nu vrei ca jumătate din controler să moară în mijlocul unei lupte.

Nintendo

Această problemă poate fi remediată parțial. Se întâmplă mai des când linia vizuală dintre Joy-Con și Nintendo Switch este obstrucționată, astfel încât mutarea docului Switch-ului într-un loc în care acest lucru este puțin probabil poate vindeca problema în unele cazuri.

Cu toate acestea, acest lucru nu este practic pentru unii oameni și, să recunoaștem, dacă aveți probleme grave cu Joy-Con din stânga, probabil că nu doriți să rearanjați camera ca o soluție temporară până când o puteți trimite pentru reparații.

Nintendo a recunoscut o variație de fabricație ca fiind rădăcina problemei și a oferit un program pentru trimiterea Joy-Con-ului dvs. pentru a fi repara rapid și livrat înapoi la dvs. Contactați asistența Nintendo pentru a profita de acest program.


Comutatorul Nintendo nu se va activa sau este înghețat

Cel mai frecvent motiv pentru care comutatorul nu se pornește este o baterie descărcată, care poate fi rezolvată prin setarea acestuia în doc suficient de mult timp pentru a putea porni din nou. Cu toate acestea, dacă comutatorul dvs. a fost în andocare de ceva timp și totuși nu se aprinde, acesta poate fi înghețat cu un ecran negru sau blocat în modul suspendare.

Poti efectuați o resetare hard pe comutatorul Nintendo ținând apăsat butonul de pornire timp de 12 secunde. Dacă ecranul este întunecat, vă recomandăm să îl mențineți apăsat timp de cel puțin 20 de secunde pentru a fi sigur. Așteptați câteva secunde după ce ați apăsat butonul de alimentare pentru a permite comutatorului să se oprească, apoi apăsați din nou butonul de alimentare pentru a porni din nou. Ultimul pas poate fi ușor de uitat dacă Switch-ul a fost înghețat cu un ecran întunecat.


Comutatorul Nintendo nu se va încărca

O problemă pe care unii oameni o au cu comutatorul este incapacitatea de a se încărca prin intermediul unui acumulator. Comutatorul preia mai multă tensiune decât poate suporta unele baterii, astfel încât utilizarea unui acumulator poate să nu funcționeze la fel de bine ca la încărcarea unui smartphone sau tabletă. Asigurați-vă că utilizați un cablu de încărcare USB-C la USB-C. Unele baterii pot produce suficientă energie, dar fără cablul potrivit, comutatorul nu se încarcă suficient de repede.

Dacă întâmpinați probleme la încărcarea Nintendo Switch acasă, asigurați-vă că încărcați prin adaptorul de curent alternativ și nu cu un cablu USB atașat la computer. S-ar putea să fie bine pentru smartphone-ul dvs., dar nu va face acest lucru pentru Switch. Dacă utilizați adaptorul de curent alternativ și acesta nu încarcă comutatorul, încercați să utilizați o priză diferită în altă cameră. Dacă asta nu funcționează, faceți rese greuT explicat în secțiunea anterioară pentru a vedea dacă este o problemă cu consola însăși. Dacă ambele nu reușesc, este posibil să aveți nevoie de un nou adaptor CA pentru doc.

Dacă rămâneți fără spațiu pe Switch, cumpărați un card microSD standard și instalați-vă noile jocuri pe el. Slotul este situat în spatele suportului.


Problema Dead Pixel a Nintendo Switch

Dacă aveți o problemă cu pixelii morți, nu veți fi liniștiți de proclama Nintendo că pixelii morți sunt o problemă cu ecranele LCD și nu sunt considerați un defect. La un moment dat, Nintendo este corect; Ecranele LCD au de ani de zile o problemă cu pixelii morți.

Pixelii morți sunt pixeli care rămân negri atunci când ecranul pornește sau care rămân aceeași culoare atunci când ar trebui să se schimbe într-o culoare diferită. Sunt pixeli care se blochează pe o culoare. Este o problemă cu ecranele LCD, deoarece fiecare pixel acționează singur și orice pixel poate avea un eșec.

O soluție sugerată din zilele monitorului LCD este să apăsați pe ecran în zona care are problema, în speranța de a-l realinia suficient pentru ca problema să dispară. Este o idee proastă să apăsați prea tare pe un ecran tactil, dar aplicarea unui pic de presiune ar putea ajuta la problemă. De asemenea, puteți încerca să curățați ecranul comutatorului pentru a vedea dacă acest lucru ajută situația.

Dacă există suficienți pixeli morți pentru a fi vizibili, puteți încerca să returnați unitatea. Deși este posibil ca Nintendo să nu recunoască vina, magazinele individuale pot primi în continuare o returnare atâta timp cât vă aflați în intervalul de timp pentru politica de returnare a magazinului.

Adăugați un protector de ecran la comutator pentru a evita zgârieturile inevitabile pe care le va primi atunci când îl introduceți și îl scoateți din doc.


Comutatorul Nintendo nu se va conecta la Internet

Dacă anterior ați activat funcționarea pe internet fără probleme, dar dintr-o dată, țipă despre serverele DNS, există o soluție ușoară. Trebuie să reporniți comutatorul. Puteți face acest lucru ținând apăsat butonul de pornire până când apare un meniu. Alege Setări de alimentare și apoi Repornire pentru a reporni comutatorul. Puteți continua să țineți apăsat butonul de pornire pentru a efectua o resetare hard, dar este mai bine să reporniți prin meniu când puteți.

Dacă continuați să aveți probleme de conectare la internet, puteți parcurge din nou setările de rețea mergând la Setarile sistemului (pictograma roată de pe ecranul de pornire), alegând Internet și apoi atingând Setări Internet. Aceasta caută rețelele Wi-Fi disponibile. De asemenea, puteți depana puterea conexiunii Wi-Fi prin apropierea comutatorului de router.

Comutatorul Nintendo nu recunoaște un cartuș de joc

Dacă comutatorul nu recunoaște imediat un nou cartuș de joc introdus în port, nu intrați în panică. Așteptați câteva secunde și apoi încercați să scoateți cartușul și să îl reintroduceți. Dacă acest lucru nu face truc, puneți un alt cartuș de joc, așteptați ca butonul să îl recunoască, apoi înlocuiți cartușul respectiv cu cel pe care nu l-a recunoscut. De cele mai multe ori, acest lucru rezolvă problema. Dacă nu, încercați resetarea hard.

Kickstand-ul de pe Nintendo Switch s-a rupt

Suportul de pe spatele comutatorului este construit astfel încât să fie ușor de deconectat. Ăsta este un lucru bun. Vă scutește de a sparge suportul atunci când exersați o presiune prea mare sau când încercați să andocați Nintendo Switch cu standul afară. Ar trebui să puteți să ridicați piciorul la loc.