Cum să cumpărați cărți electronice pe iPhone sau iPad utilizând aplicația Cărți

Cumpărarea de cărți electronice prin intermediul aplicației Apple Books (iBooks) este ușoară; deschideți zona Book Store a aplicației și atingeți butonul Cumpărați. Înainte de a cumpăra cărți electronice de pe iPad sau iPhone, citiți un eșantion din carte, astfel încât să puteți obține gustul cărții înainte de a vă angaja în ea. Citirea cărților electronice pe care le-ați achiziționat este simplă; utilizați aceeași aplicație pe care ați folosit-o pentru a cumpăra cartea.

Instrucțiunile din acest articol se aplică dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch care rulează iOS 10.0 sau o versiune ulterioară.


Cum să cumpărați cărți electronice pe iPhone sau iPad

Aplicația Cărți trebuie să fie instalată pe dispozitivul dvs. pentru a comanda cărți electronice. Descărcați aplicația Apple Books dacă nu o aveți deja.

Cumpărarea de conținut iBooks este similară cu achiziționarea de lucruri din iTunes Store, o diferență esențială fiind modul în care este accesat magazinul.

  1. Deschideți cărţi app.

  2. Robinet Magazin de carte.

  3. Găsiți și selectați cartea electronică pe care doriți să o comandați.

  4. Robinet A cumpara, apoi confirmați comanda de cumpărare a cărții electronice.


Cum să vă citiți cărțile electronice

Dacă ați achiziționat o carte sau ați descărcat o carte electronică gratuită, ecranul de informații pentru carte se modifică pentru a afișa un buton Citire. Atingeți citire pentru a începe să citească cartea.

O altă modalitate de a citi o carte este să mergi la Bibliotecă. Fiecare carte pe care o adăugați în aplicația Cărți este stocată acolo. Acest lucru este valabil pentru cărțile pe care le-ați comandat din aplicația Cărți, transferate pe dispozitivul dvs. din alte aplicații sau copiate pe iPad sau iPhone prin iTunes.

După ce vă aflați în bibliotecă, selectați cartea pe care doriți să o citiți. Se deschide imediat. Glisați la stânga și la dreapta pentru a întoarce paginile sau atingeți o dată pentru a accesa meniul.

Pentru a reveni la celelalte cărți electronice, atingeți o dată pentru a afișa meniul, apoi selectați săgeata înapoi din colțul din stânga sus al ecranului.


Sfaturi pentru cumpărarea de cărți electronice cu Apple Books

Aplicația Apple Books are multe, iată câteva sfaturi:

  • Luați un eșantion gratuit: Accesați pagina de descărcare a cărții și atingeți Eşantion.
  • Descărcați cărți gratuite: Apple Books conține cărți electronice gratuite. Pentru a descărca cărți gratuite, accesați pagina de informații pentru carte, apoi atingeți Obține.
  • Găsiți cărți electronice: Mergeți la Răsfoiți secțiunile din partea de sus a filei Magazin de cărți. Găsiți cărți noi și la modă, cărți electronice în curând, cărți clasificate într-un anumit gen, cărțile electronice de top pe care le cumpără oamenii și cărțile electronice gratuite.
  • Fa mai mult: Fiecare pagină de descărcare a cărților electronice are opțiuni pentru a trimite o carte electronică cadou, adăugați-o în catalogul dvs. Doriți să citiți, să vizualizați mai multe cărți electronice (și cărți audio) ale autorului respectiv, să vizualizați cărțile electronice de top în același gen, vedeți când a fost actualizată ultima dată cartea și citiți cerințele de sistem necesare pentru a citi cartea.
  • Așteptați descărcarea: Unele cărți durează ceva timp pentru a fi descărcate, așa că așteptați puțin până când va deveni complet disponibilă pentru citire. Urmăriți bara de progres pentru descărcarea cărților respective.
  • Actualizați-vă ID-ul Apple: Este necesar un ID Apple pentru a face achiziții de cărți electronice din aplicația Cărți. Resetați parola Apple ID dacă nu o cunoașteți.