Cum să creați un nou ID Apple

Aveți nevoie de un ID Apple pentru a utiliza serviciile și aplicațiile Apple precum iCloud, Apple Music, App Store, iTunes, FaceTime, iMessage etc. Configurarea și utilizarea unui cont Apple sunt ușoare și gratuite, indiferent dacă utilizați iTunes, un dispozitiv iOS , sau un browser web.

Autentificarea cu doi factori nu este activată în mod implicit, dar este important să o configurați. La urma urmei, ID-ul dvs. Apple este portalul dvs. către dispozitivele și serviciile dvs. Apple, precum și orice metode de plată pe care le-ați partajat cu Apple. Veți găsi această opțiune în setările > [Numele dumneavoastră] > Parolă și securitate pentru iOS 10.3 sau o versiune ulterioară și în setările > icloud > ID-ul Apple > Parolă și securitate pentru iOS 10.2 și versiuni anterioare.


Creați un ID Apple utilizând iTunes

Folosirea iTunes a fost singura modalitate de a crea un ID Apple și încă funcționează bine.

  1. Lansați iTunes pe desktop sau laptop.

  2. Apasă pe Cont meniu și selectați Conectare.

  3. Clic Creați un nou ID Apple.

  4. Introduceți informațiile solicitate și faceți clic A continua.

  5. În ecranul următor, introduceți detaliile pentru metoda de plată pe care doriți să o utilizați de fiecare dată când efectuați o achiziție de pe iTunes Store.

  6. Clic Creați ID-ul Apple.


Creați un ID Apple pe iPhone

Crearea unui nou ID Apple pe iPhone implică încă câțiva pași din cauza ecranului mic, dar este totuși un proces simplu care se face de obicei pe măsură ce vă configurați telefonul.

  1. Robinet Setări.

  2. Robinet icloud.

  3. Dacă sunteți conectat în prezent la un cont Apple, derulați până în partea de jos a ecranului și atingeți Deconectare. Dacă nu, derulați până jos și atingeți Creați un nou ID Apple.

  4. Introduceți ziua de naștere și atingeți Următorul.

  5. Introduceți numele dvs. și atingeți Următorul.

  6. Alegeți o adresă de e-mail existentă pe care să o utilizați cu contul sau creați un cont iCloud nou, gratuit. Introduceți adresa de e-mail pe care doriți să o utilizați și atingeți Următorul.

  7. Creați o parolă pentru ID-ul dvs. Apple folosind instrucțiunile de pe ecran. Atingeți Următorul.

  8. Adăugați trei întrebări de securitate, atingând Următor → după fiecare.

  9. După ce atingeți Următor → la a treia întrebare de securitate, este creat ID-ul dvs. Apple. Căutați un e-mail în contul pe care îl alegeți la pasul 7 pentru a verifica și finaliza contul.


Creați un ID Apple pe web

Dacă preferați, puteți crea un ID Apple chiar pe site-ul Apple. Această versiune are cei mai puțini pași.

  1. În browserul dvs. web, accesați https://appleid.apple.com/account#!&page=create

    măr

  2. Completați toate câmpurile de pe acest ecran și faceți clic pe Continua.

  3. Apple trimite un e-mail de verificare la adresa de e-mail aleasă. Introduceți codul de confirmare din șase cifre din e-mailul de pe site și faceți clic Verifica pentru a vă crea ID-ul Apple.