Cum să creați un e-mail iCloud

Un cont de e-mail iCloud este gratuit și vă permite să vă conectați la un cont Apple cu ID-ul dvs. Apple. Pe lângă faptul că vă oferă posibilitatea de a primi e-mailuri, ID-ul dvs. Apple vă oferă acces la iTunes, Apple Podcasts, Apple App Store, iCloud, iMessage și FaceTime. Adresa dvs. de e-mail iCloud include și informații de plată și expediere, astfel încât să puteți cumpăra produse din magazinul Apple, inclusiv aplicații, muzică digitală, filme, cărți și dispozitive Apple.

Este posibil să configurați un cont iCloud cu o adresă de e-mail care nu se termină cu @ icloud.com, dar poate doriți să creați un cont de e-mail iCloud pentru ID-ul dvs. Apple, dacă aveți deja unul, astfel încât să puteți primi iCloud Poștă.

Dacă nu sunteți sigur dacă aveți deja un ID Apple, nu doriți să creați unul nou. Pentru a verifica, accesați pagina contului Apple ID și selectați Ați uitat ID-ul Apple sau parola.


Cum să creați un cont de e-mail iCloud

Dacă nu aveți deja un ID Apple existent și doriți să creați un nou cont de e-mail icloud.com, iată cum:

Creați un nou cont de e-mail iCloud pe iPhone sau iPad

  1. Deschideți App Store și atingeți pictograma feței.

  2. Robinet Creați un nou ID Apple. Dacă nu vedeți această opțiune, este posibil să fiți conectat la iCloud cu un alt cont. Deconectați-vă de la iCloud pentru a începe de la zero.

  3. Creați-vă adresa de e-mail cu un sufix icloud.com. Veți fi întrebat despre țară sau regiune, care trebuie să corespundă adresei dvs. de facturare pentru metoda dvs. de plată. 

  4. Robinet De acord cu Termenii și condițiile, apoi atingeți Următor →.

  5. Introduceți numele și ziua de naștere și atingeți Următor →.

  6. Introduceți cardul de credit și informațiile de facturare sau alegeți Nici unulși introduceți detaliile de plată mai târziu. Atingeți Următorul.

  7. Confirmați-vă numărul de telefon. Atingeți Următorul.

  8. Verificați e-mailul pentru a primi un e-mail de verificare de la Apple și urmați pașii pentru a vă confirma adresa de e-mail.


Creați un nou cont de e-mail iCloud pe iPhone sau iPad cu iTunes

Dacă nu aveți un cont Apple ID, puteți crea un nou e-mail iCloud cu o adresă iCloud.com.

  1. Din lansator, deschideți iTunes.

  2. Din bara de meniu din partea de sus a ecranului computerului sau din partea de sus a ferestrei iTunes, alegeți Cont > Conectare > Creați un nou ID Apple.

  3. Citiți și acceptați Termenii si conditiile Politica de confidențialitate Apple.

  4. Creați-vă adresa de e-mail pentru a crea noul dvs. ID Apple, utilizând un sufix icloud.com.

  5. Răspundeți la întrebările de securitate și faceți clic pe A continua

  6. Introduceți cardul de credit și informațiile de facturare sau săriți și salvați pentru mai târziu. Clic A continua.

  7. Verificați e-mailul pentru a primi un e-mail de verificare de la Apple și urmați pașii pentru a vă confirma adresa de e-mail.


Cum să adăugați un e-mail iCloud la contul dvs. ID Apple existent pe iPhone sau iPad

Pe Apple iPhone sau iPad, accesați setările, Atingeți Numele / imaginea dvs. > icloud. Glisați comutatorul de comutare de lângă Mail to ON. Apoi vi se va cere să introduceți o adresă de e-mail, în spațiul care se termină cu icloud.com.

Cum să adăugați un e-mail iCloud la contul dvs. Apple ID pe MacBook

Pe computerul dvs. Mac: Faceți clic pe Pictograma Apple în partea dreaptă sus a ecranului. Deschis System Preferences, Faceți clic pe icloud, Selectați Poștă.

După ce vă configurați adresa de e-mail @ icloud.com, o puteți folosi pentru a vă conecta la iCloud. Adresa dvs. de e-mail originală poate fi utilizată în continuare pentru a vă accesa ID-ul Apple.

Utilizați aceeași adresă de e-mail pentru a vă conecta la fiecare serviciu Apple, astfel încât să puteți accesa și gestiona toate dispozitivele dvs. cu un singur cont și o parolă.