Cum să creați un cont Xbox

Conturile Xbox sunt o necesitate pentru a juca jocuri video pe console Xbox, cum ar fi Xbox One sau Xbox Series X. Aceste conturi online gratuite sunt utilizate pentru a urmări progresul pe titlurile Xbox redate, pentru a vă conecta cu prietenii jucători și pentru a face backup tuturor datelor în cloud pentru utilizați pe alte dispozitive sau când faceți upgrade la o nouă consolă Xbox.

Conturile Xbox sunt identice cu un cont Microsoft. Dacă utilizați Hotmail, Outlook, Office, Skype, Microsoft Store sau orice alt serviciu Microsoft, puteți utiliza acel cont pentru a vă conecta la consola Xbox. De asemenea, puteți utiliza contul pe care îl utilizați pentru a juca Minecraft sau orice alte jocuri Xbox Live pe Nintendo Switch și alte platforme de jocuri, cum ar fi computerele Windows 10.

Dacă tocmai ați cumpărat prima consolă Xbox, veți fi ghidat automat în procesul de creare a contului în timpul configurării. De asemenea, vi se va oferi șansa de a vă conecta cu un cont Xbox existent, dacă aveți unul. Cu toate acestea, dacă sunteți pe punctul de a utiliza o consolă Xbox deja configurată sau vă aflați într-o situație în care trebuie să vă conectați la consola unui prieten, puteți crea în continuare un cont Xbox pe consolă sau prin web.

Nu este nevoie să creați conturi Xbox One pentru fiecare consolă. Contul Xbox unic poate fi utilizat pe mai multe console Xbox și chiar și în jocurile Xbox de pe Nintendo Switch și pe aplicațiile Xbox de pe dispozitivele Windows 10, iOS și Android.

De asemenea, vă recomandăm să creați un cont Xbox nou pentru un copil, astfel încât să le puteți monitoriza jocurile și să adăugați restricții de conținut. Iată tot ce trebuie să știți despre crearea unui nou cont Xbox dacă aveți nevoie de unul.


Cum să creați un cont Xbox pe o consolă Xbox One

Una dintre cele mai simple modalități de a crea un cont Xbox se află pe consola Xbox One. O puteți face în câțiva pași simpli.

  1. Apăsați butonul logo Xbox de pe controlerul Xbox pentru a deschide ghid.

  2. Defilați la Intra in cont panoul.

  3. Evidențiați adauga o noua și apăsați A pe controlerul dvs.

  4. O tastatură va apărea automat pe ecran. presa B de pe controler pentru al elimina.

  5. Evidențiați Obțineți un e-mail nou și apăsați A pentru a începe procesul de creare a contului.

    Când creați un cont Xbox pentru un copil, asigurați-vă că introduceți vârsta lor reală, nu a dvs., pentru a le putea gestiona setările și restricțiile de conținut în setările familiei Xbox. Nu veți putea schimba un cont adult pentru un cont copil odată creat.


Cum să creați conturi Xbox pe web

Pe lângă crearea conturilor Xbox pe o consolă Xbox, puteți crea și gestiona un cont pe site-ul oficial Xbox. Această metodă poate fi mai ușoară, deoarece veți putea introduce informații cu o tastatură și un mouse pe computer, spre deosebire de un controler Xbox. Puteți face acest lucru și înainte de a configura noua dvs. consolă Xbox, astfel încât, odată ce ați făcut-o, să vă puteți conecta rapid direct la ea cu noul dvs. cont.

De asemenea, puteți accesa site-ul web Xbox pentru a crea un nou cont Xbox pe un dispozitiv mobil.

Iată cum să creați conturi Xbox pe site-ul Xbox.

  1. Deschideți browserul web preferat și accesați site-ul oficial Xbox.

  2. Faceți clic pe pictograma profilului gol din colțul din dreapta sus.

  3. Clic Creeaza una.

  4. Introduceți adresa dvs. de e-mail.

    Dacă nu aveți o adresă de e-mail, faceți clic pe Creați o nouă adresă de e-mail pentru a vă înscrie pentru un e-mail Outlook gratuit. De asemenea, puteți face clic Folosiți în schimb un număr de telefon pentru a vă conecta numărul de telefon la noul dvs. cont Xbox în locul unui e-mail.

  5. Clic Următor →.

  6. Introduceți o parolă pentru contul dvs. Xbox.

    Din motive de siguranță și securitate, creați o parolă puternică, unică pentru acest cont și asigurați-vă că utilizați o combinație de caractere și numere mici și mici.

  7. Introduceți numele și prenumele.

    Odată ce contul dvs. este creat, veți putea să vă ascundeți numele în setările contului de pe consola Xbox.

  8. Clic Următor →.

  9. Selectați țara sau regiunea dvs. din meniul derulant și introduceți data nașterii.

  10. Clic Următor →.

  11. Acum vi se va trimite un e-mail de confirmare la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Introduceți codul în e-mail și faceți clic Următor →.

  12. Completați întrebarea de securitate și faceți clic Următor →.

  13. Clic Accept. Contul dvs. Xbox va fi creat acum și veți fi autentificat automat pe site.

    Acum puteți utiliza informațiile de conectare ale contului dvs. Xbox pentru a vă conecta la consola Xbox și la oricare dintre aplicațiile Xbox.

    Un cont Xbox este, de asemenea, un cont Microsoft, deci îl puteți utiliza și pentru a vă conecta la alte servicii Microsoft, cum ar fi Skype și Office, etc.


Cum să creați un cont Xbox nou

Puteți crea oricâte conturi Xbox noi doriți oricând urmând instrucțiunile de mai sus, dar este important să ne amintim că progresul jocului nu poate fi transferat între conturile Xbox.

Crearea unui cont Xbox nou va crea un cont complet nou, fără niciun istoric de jocuri sau prieteni Xbox asociați acestuia.

De asemenea, este posibil să nu fie nevoie să creați un cont nou din următoarele motive:

  • Puteți edita aproape toate informațiile asociate contului dvs. Xbox, inclusiv numele dvs. și Gamertag. Nici nu trebuie să creați un cont nou pentru a vă schimba.
  • Conturile Xbox pot fi utilizate pe mai multe console și dispozitive. Același cont Xbox pe care l-ați utilizat pe Xbox 360 poate fi utilizat în continuare pe consolele Xbox One, Xbox One S, Xbox One X și Xbox Series X. Nu este nevoie să creați un cont nou de fiecare dată când cumpărați o consolă nouă.

Trebuie să creez conturi Xbox Live pentru a juca jocuri?

Dacă sunteți conectat la consola Xbox și vă întrebați cum să creați un cont Xbox Live după ce vedeți referințe la acesta, nu trebuie să vă faceți griji. Un cont Microsoft Xbox Live este pur și simplu un alt nume pentru un cont Xbox, deci aveți deja unul.

Este posibil, totuși, să aveți nevoie de un abonament Xbox Live Gold pentru a juca câteva jocuri online pe o consolă Xbox. Xbox Live Gold este un serviciu de abonament online care oferă abonaților acces la modurile de joc online din jocurile video Xbox și la mai multe titluri gratuite deținute în fiecare lună.