Cum să copiați imagini sau text dintr-un fișier PDF

Documentele Portable Document Format sunt standardul pentru compatibilitatea multiplataforma. Adobe oferă Acrobat Reader DC ca descărcare online gratuită pentru a deschide, vizualiza și comenta PDF-uri.

Copierea de imagini sau text modificabil dintr-un fișier PDF utilizând Acrobat Reader DC de pe computer. imaginea copiată poate fi lipită într-un alt document sau program de editare a imaginilor și apoi salvată. Copiați textul într-un editor de text simplu sau un document Microsoft Word, unde este complet modificabil.

Lifewire / Sue Chastain


Cum să copiați o imagine PDF utilizând Reader DC

Instalați Adobe Reader DC dacă nu ați făcut-o deja. Apoi:

  1. Folosește Selectați din bara de meniu pentru a selecta o imagine în Adobe Reader DC.

  2. Selectați Editați | × și selectați Copiați sau introduceți Ctrl + C comandă rapidă de la tastatură (sau Comandă + C pe un Mac) pentru a copia imaginea.

  3. Lipiți imaginea într-un document sau un software de editare a imaginilor de pe computer.

  4. Salvați fișierul cu imaginea copiată.

    Imaginea este copiată la rezoluția ecranului, care este de 72 până la 96 de pixeli pe inch.


    Cum să copiați text PDF utilizând Reader DC

    Pașii pentru copierea textului dintr-un PDF folosind Reader DC sunt similari. Urmați acești pași pentru ao face.

  5. selectaţi Selectați din bara de meniu și evidențiați textul pe care doriți să îl copiați.

  6. Selectați Editați | × și selectați Copiați sau introduceți Ctrl + C comandă rapidă de la tastatură (sau Comandă + C pe un Mac) pentru a copia textul.

  7. Lipiți textul într-un editor de text sau într-un program de procesare a textului. Textul rămâne complet modificabil.

  8. Salvați fișierul cu textul copiat.


Copierea în versiuni mai vechi de Reader

Acrobat Reader DC este compatibil cu Windows 7 și o versiune ulterioară și OS X 10.9 sau o versiune ulterioară. Dacă aveți versiuni mai vechi ale acestor sisteme de operare, descărcați o versiune anterioară a Reader. Puteți copia și insera imagini și text din aceste versiuni, deși metoda exactă variază între versiuni. Încercați una dintre aceste abordări:

  1. Alege Editați | × > Faceți un instantaneu. Camera pictogramă, care este Instantaneu instrument, apare pe bara de instrumente. Puteți să-l utilizați pentru a face o instantanee a unei imagini sau a unui text, deși textul nu va fi modificabil folosind această metodă.

  2. selectaţi Instrument de selectare grafică pe bara de instrumente sau utilizați comanda rapidă de la tastatură G. (Acrobat Reader 5) pentru a copia o imagine.

  3. Faceți clic și țineți apăsat pe Instrument de selectare a textului pentru a deschide un meniu derulant. Când utilizați Instrument de selectare a textului, textul copiat rămâne editabil. Selectează Instrument de selectare grafică din meniul derulant pentru a copia o imagine. (Acrobat Reader 4).

  4. Faceți clic dreapta pe o imagine și alegeți Copie.