Cum să contactați serviciul de asistență Yahoo Mail

Când aveți o problemă cu Yahoo Mail, dar documentele de ajutor Yahoo nu vă ajută, contactați asistența Yahoo pentru ajutor. Când contactați Yahoo, compania va colabora cu dvs. pentru a rezolva problema. Înainte de a face acel pas, reproduceți problema repetând aceiași pași. Dacă problema apare atunci când repetați pașii, indiferent dacă este vorba despre un mesaj confuz, mesaje lipsă sau imagini care nu vor trage într-un mesaj, există mai multe moduri de a contacta asistența Yahoo Mail.


Cum să contactați Yahoo

Yahoo are câteva puncte de contact diferite, unde puteți ajunge la echipa sa de asistență. Pentru a căuta ajutor prin Twitter, accesați @YahooCare. Pentru a obține ajutor prin intermediul grupului Yahoo Facebook, accesați YahooCustomerCare.

Pentru a contacta Yahoo prin e-mail, introduceți o solicitare de asistență:

  1. Deschideți un browser web și accesați ecranul Ajutor Yahoo.

  2. selectaţi Mail tab.

  3. Alegeți ce produs Yahoo Mail are probleme. Opțiunile includ Aplicație Mail pentru Android, Aplicație Mail pentru iOS, E-mail pentru desktop, Poștă mobilă, Sau Mail nou pentru desktop.

  4. În Răsfoiți după subiect, alegeți subiectul care se potrivește cel mai bine motivului dvs. de contactare a serviciului de asistență Yahoo.

  5. Dacă nu găsiți răspunsul acolo, alegeți E-mail pentru desktop din meniul drop-down.

  6. Alte opțiuni includ Vorbește cu un agent live Restaurare e-mail, care găsește e-mailurile pierdute sau șterse dintr-un cont Yahoo.

  7. Dacă nu vă puteți accesa contul, selectați Asistent pentru conectare.

  8. Sau, derulați în partea de jos și selectați Contactați-ne.

  9. Aceasta vă va duce la mai multe opțiuni, inclusiv Contactați un specialist Yahoo, Întrebați comunitatea Yahoo, Sau consultați articolele de ajutor legate de produs.

Verificați contul de e-mail pe care l-ați furnizat Yahoo pentru un rezumat al constatărilor Yahoo. Ar putea include pași pentru rezolvarea problemei. Întregul proces poate dura de la două ore la 24 de ore.

Dacă aveți o întrebare simplă și nu doriți să așteptați o scanare completă a contului dvs. Yahoo Mail, faceți clic pe Contactați-ne or Comunitatea de ajutor Yahoo de pe ecranul Yahoo Help din fila Mail.

Potrivit Yahoo, dacă un număr de servicii clienți Yahoo postat online, nu este pentru asistență Yahoo. Apelul poate avea ca rezultat o solicitare de informații de conectare a cardului de credit, bancar sau cont. Nu dați aceste informații. Asistența Yahoo este gratuită.