Cum să configurați un cont gratuit Pandora Radio

Pandora este un serviciu de streaming muzical personalizat care oferă un cont gratuit pentru a fi utilizat pe orice desktop sau dispozitiv mobil. Versiunea gratuită include reclame, dar vă permite să creați posturi de radio personalizate și să descoperiți muzică și artiști noi.

Deși puteți utiliza Pandora fără a vă înscrie pentru un cont gratuit, nu vă puteți crea propriile stații personalizate și vă puteți întoarce mai târziu la ele fără a vă înregistra.

Pandora oferă servicii prin intermediul unui browser, precum și aplicații dedicate pentru dispozitivele Android și iOS.


Cum să configurați un cont Pandora gratuit

Urmați acești pași pentru a vă configura contul Pandora Radio gratuit în browserul web al computerului.

  1. Navigați la site-ul Pandora.

  2. Selectați Inscrie-te! din colțul din dreapta sus al paginii principale.

  3. Completați câmpurile obligatorii, inclusiv o adresă de e-mail, parola, anul nașterii, codul poștal și sexul. Pandora folosește aceste informații pentru a vă personaliza experiența de ascultare pe site, dar păstrează toate informațiile private.

  4. Într-o notificare se spune că, prin înscriere, „acceptați și acceptați Termenii de utilizare și politica de confidențialitate a Pandorei”. Dacă doriți, puteți selecta linkul corespunzător pentru a citi termenii complet.

  5. Selectați Inscrie-te!.

Acum este timpul să alegeți un artist sau un cântec pentru a configura prima stație Pandora. În mod implicit, profilul dvs. Pandora este setat la Public, dar puteți alege să o setați la Privat. Puteți face această modificare oricând prin contul dvs. setările, găsit sub insigna de profil din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pandora oferă încercări gratuite pentru cele două opțiuni plătite: Pandora Premium și Pandora Plus, ambele eliminând reclame din experiența de ascultare. Pachetul Premium vă permite să descărcați muzică pentru ascultare offline.

Ghidul Lifewire pentru Pandora Internet Music Streaming