Cum să configurați și să gestionați mementourile Google

Google Calendar este un mod eficient de a rămâne la curent cu un program încărcat, plin de întâlniri. Google Reminders, care face parte din aplicația Calendar, oferă o modalitate de a vă asigura că nu uitați nici lucrurile mici. Mementourile pot fi setate pentru o anumită dată și oră sau pentru orice oră din timpul zilei, iar funcția are o mulțime de opțiuni de completare automată pentru a o face cât mai ușoară posibil.

Mementourile sunt reportate până când le anulați sau le marcați ca terminate. Când creați un memento, Google folosește ceea ce știe pentru a vă anticipa mementourile și pentru a menține intrarea rapidă. Dacă setați un memento pentru a vă suna sora de ziua ei, de exemplu, Google trage numărul de telefon asociat cu numele ei.

Instrucțiunile din acest articol se aplică aplicațiilor mobile Google Calendar pentru Android și iOS și Google Calendar de pe web.


Cum să setați un memento Google în aplicația mobilă

Dacă doriți să vă amintiți să ridicați ouăle din magazin pe drumul spre casă de la serviciu, adăugați un memento pentru ziua de azi. Dacă nu marcați un memento ca fiind complet în ziua în care l-ați programat inițial, memento-ul se repetă a doua zi.

Iată cum puteți configura mementouri:

  1. Deschideți Aplicația Google Calendar Pe telefon.

  2. Apăsați pe la care se adauga semna în partea de jos a ecranului.

  3. Robinet Memento.

  4. Introduceți un nume descriptiv pentru memento.

  5. Pentru a seta un memento care să dureze o zi întreagă, porniți Toată ziua comutați comutatorul și alegeți o dată pentru memento.

  6. Pentru a selecta o anumită oră pentru memento, opriți Toată ziua comutați, selectați o zi din calendar, apoi selectați o oră folosind roțile de derulare.

  7. Pentru a repeta un memento, atingeți Nu se repetă și selectați una dintre opțiuni sau personalizați-vă propriul program de repetare.

  8. Robinet Economisești.


Cum se editează un memento Google

Pentru a schimba un memento:

  1. Deschideți Google Calendar app.

  2. Atingeți mementoul din calendar pentru a-l selecta.

  3. Apăsați pe creion pentru a edita memento-ul.

  4. Schimba nume, data, timp, Sau repeta a reamintirii.

  5. Robinet Făcut.

Cum să anulați un memento Google

Anularea sau editarea unui memento se face în aplicația Google Calendar. Când finalizați sarcina acoperită în memento, deschideți mementoul, atingeți Marcați ca Terminatși încetează să te mai anunțe.

Pentru a șterge un memento:

  1. Deschideți Google Calendar app.

  2. Atingeți mementoul din calendar.

  3. Apăsați pe Mai Mult pictogramă (arată ca trei puncte orizontale).

  4. Robinet Șterge, apoi atingeți Ștergeți memento-ul pentru a confirma ștergerea.


Adăugați și editați mementouri în Google Calendar pe web

Mementourile pe care le adăugați sau le modificați pe dispozitivul dvs. mobil se sincronizează cu Google Calendar pe web și invers, atâta timp cât mementouri este bifat în panoul din stânga al interfeței Calendar.

Pentru a adăuga un memento la interfața web a Calendarului:

  1. Deschideți Google Calendar într-un browser web.

  2. Faceți clic pe orice interval de timp din calendar.

  3. Selectați Memento.

  4. Introduceţi nume, data, timp (sau selectați Toata ziua) și alegeți orice repetări.

  5. Selectați Economisești.

  6. Pentru a șterge sau a modifica un memento, faceți clic pe el o dată și selectați fie cos de gunoi să-l ștergeți sau creion pentru a-l edita. Creionul deschide același ecran pe care îl folosiți pentru a introduce un memento.

  7. Faceți modificările și selectați Economisești.