Cum să configurați Chromecastul și să începeți să vizionați rapid TV, filme

Google Chromecast se conectează la televizor și transmite emisiuni de televiziune și filme de pe telefon sau alte dispozitive mobile și chiar joacă jocuri.


Înainte de a începe cu Chromecast

Chromecast se conectează la portul HDMI al televizorului. Dispozitivul include un pic de cablu suplimentar în cazul în care porturile HDMI sunt amplasate incomod, dar trebuie să aveți un port HDMI pe televizor pentru ca dispozitivul să funcționeze și, desigur, să aibă acces la alimentare. În unele cazuri, este posibil să puteți conecta Chromecastul la portul USB al televizorului pentru a-l alimenta. 

Chromecast necesită o rețea fără fir. Dacă doriți să utilizați funcțiile Netflix, YouTube, HBO, Google Play sau alte caracteristici ale serviciului de streaming, trebuie să aveți conturi configurate și pentru acestea.

Folosiți telefoane și tablete Android sau iOS - precum și computere și laptopuri - pentru a controla Chromecastul. 

 Google


Configurare Google Chromecast

După ce ați conectat Chromecastul la televizor, urmați instrucțiunile de pe ecran și descărcați aplicația de configurare. Acest proces este cel mai ușor de realizat de pe un laptop, dar este posibil să vă configurați Chromecastul și de pe o tabletă sau telefon Android.

Trebuie să instalați un player pentru fiecare dispozitiv pe care doriți să îl utilizați cu Chromecastul dvs., dar nu trebuie să îl configurați individual. Dacă sunteți conectat la aceeași rețea Wi-Fi ca un Chromecast, îl puteți controla.  


Cum se folosește Chromecastul ca player video

Chromecastul poate fi utilizat pentru redarea Netflix, Hulu, YouTube sau orice aplicație compatibilă cu Chromecast.

  1. Deschide aplicația. 

  2. Selectați un film.

  3. Robinet il Butonul Cast de pe orice dispozitiv mobil (smartphone, tabletă, laptop).

  4. Selectați dispozitivul Chromecast.

  5. Folosește dispozitiv mobil ca telecomandă pentru a reda, întrerupe și regiza filmul în alt mod.

Redarea video pe Chromecast este netedă și la egalitate cu celelalte tipuri de hardware, cum ar fi Xbox, Playstation 3, Roku și televizoare inteligente. 

Redarea videoclipurilor de pe un laptop Chromebook sau Mac s-ar putea să nu fie la fel de lină, totuși, deoarece difuzați videoclipurile în loc să le trimiteți doar pe dispozitiv, așa cum ați făcut cu dispozitivul dvs. mobil.


Note de extensie Chromecast

Cu ajutorul plugin-ului adecvat, puteți să faceți screencast din fila browserului dvs., astfel încât orice element din fereastra browserului Chrome să se reflecte pe televizor. E minunat în teorie. Ați putea urmări apoi Hulu și tot felul de alte videoclipuri care au fost interzise în mod arbitrar de pe dispozitivele de streaming video, nu? Un fel de.

Serviciile de streaming sunt libere să interzică comportamentul, iar unii o fac. De asemenea, veți întâmpina obstacole dacă doriți să aruncați ceva dintr-o filă de browser care utilizează un server proxy. Încercați, totuși - este legal și extensia este gratuită.