Cum să conectați un telefon Samsung la un televizor Samsung

Dacă aveți un smartphone Samsung și un televizor Samsung, este ușor să partajați conținut de pe telefon pe ecranul mai mare cu oglindirea sau turnarea ecranului. Iată cum să vă conectați smartphone-ul Samsung la un televizor Samsung.

Au existat diferite modalități de a face acest lucru de-a lungul anilor, dar Samsung mută acum funcțiile de oglindire a ecranului în aplicația sa SmartThings. Dispozitivele mai vechi pot utiliza în continuare Samsung Smart View și oglindirea Wi-Fi pentru a vedea conținutul telefonului Samsung pe televizor.


Oglindirea ecranului cu aplicația Samsung SmartThings

SmartThings de la Samsung este un mod de a vă automatiza casa cu o serie de dispozitive inteligente. Aplicația SmartThings controlează totul și una dintre numeroasele sale funcții este oglindirea ecranului de pe telefonul dvs. Samsung pe televizorul dvs. Samsung.

Înainte de a începe, asigurați-vă că smartphone-ul și televizorul dvs. sunt pe aceeași rețea fără fir și asigurați-vă că televizorul dvs. este pornit și conectat la contul dvs. SmartThings.

  1. Deschideți aplicația SmartThings pe smartphone-ul dvs. Samsung.

  2. Din tabloul de bord, selectați televizorul.

  3. Selectați Mai multe opțiuni (trei puncte) din partea dreaptă sus a ecranului.

  4. Robinet Ecran oglindă (Smart View).

  5. Veți vedea conținutul telefonului pe ecranul televizorului.


Transmiteți conținut pe televizorul dvs. Samsung

Un alt mod de a vizualiza conținutul telefonului dvs. Samsung pe televizorul dvs. Samsung este lansarea ecranului printr-un dispozitiv Chromecast și aplicația Google Home. Pentru a face acest lucru:

  1. Conectați dispozitivul Chromecast și porniți televizorul.

  2. Setați intrarea televizorului la HDMI.

  3. Din aplicația Google Home, selectați Adăuga > Configurați dispozitivul, și apoi urmați instrucțiunile pentru a configura Chromecastul.

  4. Selectați și deschideți o aplicație compatibilă cu Chromecast pe telefon, apoi atingeți Arunca butonul.

  5. Bucurați-vă de conținutul dvs. turnat pe televizor.


Oglindirea ecranului cu Samsung Smart View

Aplicația Samsung Smart View este un alt mod de a oglindi conținutul de pe smartphone-ul dvs. Samsung pe televizorul dvs. Samsung. Începând cu octombrie 2020, Samsung nu mai acceptă această aplicație, deoarece se concentrează pe aplicația SmartThings și ecosistem.

În timp ce utilizatorii noi nu pot descărca Smart View după octombrie 2020, cei care au deja aplicația o pot folosi în continuare pentru a reflecta ecranul telefonului lor pe televizor. Opțional, utilizați un dongle de turnare, cum ar fi Chromecast, cu Smart View.

Pe unele televizoare Samsung, poate fi necesar să activați oglindirea ecranului accesând Sursă> Oglindire ecran or Rețea> oglindire ecran.

  1. Asigurați-vă că smartphone-ul Samsung și Samsung Smart TV sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

    Dacă utilizați un Chromecast, asigurați-vă că este conectat la aceeași rețea Wi-Fi ca smartphone-ul dvs. Samsung.

  2. De pe telefon, trageți în jos bara de notificări pentru a vizualiza meniul de comenzi rapide al aplicației.

  3. Glisați pentru a găsi și atingeți Vedere inteligentă.

  4. Alegeți televizorul dvs. Samsung. Veți vedea ecranul smartphone-ului sau tabletei dvs. Samsung pe televizor.

    Dacă este prima dată când configurați oglindirea ecranului cu Smart View, selectați Permite cu telecomanda TV când televizorul vă solicită să confirmați conexiunea.

  5. Când ai terminat, atinge Vedere inteligentă pe telefon pentru a vă deconecta și a opri oglindirea.


Oglindire ecran Wi-Fi

Dacă aveți dispozitive Samsung mai vechi care nu sunt acceptate de SmartThings sau Smart View, este încă posibil să reflectați conținutul telefonului dvs. pe televizorul dvs. Samsung.

Pentru a începe, pentru unele modele mai vechi, apăsați tasta Sursă de pe telecomandă, apoi selectați Ecranul Mirroring. Pentru alte modele, apăsați Meniu pe telecomandă, apoi selectați Reţea > Ecranul Mirroring.

  1. Trageți în jos bara de notificări de pe telefonul dvs. Samsung.

  2. Selectați Ecranul Mirroring (pe unele dispozitive, veți selecta Conectare rapidă).

  3. Dispozitivul dvs. va căuta dispozitivele disponibile la care să vă conectați. Alegeți televizorul din lista dispozitivelor disponibile.

  4. Dacă apare un cod PIN pe ecranul televizorului, introduceți numărul în telefonul smartphone când vi se solicită.

  5. Odată ce conexiunea este stabilită, veți putea deschide majoritatea aplicațiilor și programelor de pe smartphone-ul dvs. Samsung și acestea se vor reflecta pe Samsung Smart TV.