Cum să conectați un difuzor Bluetooth la telefon

Când este timpul să scoateți muzica din telefon, nu există o modalitate mai bună decât cu un difuzor Bluetooth. Indiferent dacă utilizați un smartphone iPhone sau Android, iată cum să asociați un difuzor Bluetooth la telefon pentru a începe petrecerea.

Informațiile de mai jos ar trebui să se aplice oricărui iPhone și oricărui Android, indiferent de producătorul care a fabricat dispozitivul.


Cum se activează modul de asociere pe un difuzor

Înainte de a împerechea ceva, plasați difuzorul Bluetooth în modul de asociere, permițându-i să fie descoperit de telefonul dvs. pentru configurarea inițială. În timp ce fiecare difuzor intră în modul de asociere într-o metodă diferită, aceste două sugestii ar trebui să vă permită să aflați cum să faceți ca difuzorul dvs. să se conformeze rapid. Dacă sfaturile de mai jos nu se aplică dispozitivului dvs., consultați ghidul de utilizare al producătorului difuzoarelor pentru instrucțiuni suplimentare.

  • Țineți apăsat butonul de pornire: Multe difuzoare Bluetooth trec în modul de asociere oprind difuzorul, apoi pornind dispozitivul în timp ce apăsați și țineți apăsat butonul de pornire. Când difuzorul este în modul de asociere, acesta emite de obicei un sunet sau indicatorul luminos al acestuia clipește rapid.
  • Țineți apăsat butonul de împerechere: Unele difuzoare Bluetooth au un buton dedicat care plasează dispozitivul în modul de asociere. Găsiți un buton pe dispozitivul dvs. cu simbolul Bluetooth lângă acesta, apoi țineți apăsat până când difuzorul emite un sunet sau indicatorul luminos al acestuia clipește rapid.

Cu difuzorul Bluetooth acum descoperibil, asociați-l la iPhone sau la telefonul dvs. Android.


Cum se conectează un difuzor Bluetooth la un iPhone

Procesul de asociere a unui difuzor Bluetooth cu un iPhone trebuie să aibă loc o singură dată. După ce un difuzor Bluetooth este asociat cu succes la un iPhone, acesta trebuie să se conecteze automat de fiecare dată când este pornit.

  1. Puneți dispozitivul Bluetooth în modul de asociere.

  2. Pe iPhone, deschideți fișierul setările app.

  3. Selectați Bluetooth.

  4. Asigurați-vă că funcționalitatea Bluetooth este activată. Dacă Bluetooth comutatorul de comutare este verde, Bluetooth este activat și nu trebuie schimbat nimic. Dacă nu, selectați comutatorul pentru a activa Bluetooth.

  5. Derulați în jos până la Alte dispozitive și căutați difuzorul Bluetooth pe listă. Aveți răbdare, deoarece poate apărea un moment pentru a apărea.

    Asigurați-vă că difuzorul Bluetooth este în modul de asociere în acest timp.

  6. Când apare difuzorul, selectați numele dispozitivului pentru conectare. Durează câteva secunde pentru ca cele două dispozitive să se asocieze. La final, starea se actualizează la Conectat pe ecran.


Cum se conectează un difuzor Bluetooth la un telefon Android

La fel ca la un iPhone, procesul de conectare a unui difuzor Bluetooth la un dispozitiv Android trebuie să aibă loc o singură dată. După ce un difuzor Bluetooth este asociat cu succes la dispozitivul dvs., acesta trebuie să se conecteze automat de fiecare dată când este pornit.

  1. Deschideți setările app.

  2. Navigheaza catre Dispozitive conectate, și porniți Bluetooth comutator de comutare, dacă nu este activat.

  3. Selectați Bluetooth pentru a vizualiza opțiunile.

  4. Selectați Asociați un dispozitiv nou pentru a plasa dispozitivul Bluetooth în modul de asociere.

  5. Căutați numele difuzorului Bluetooth pe listă. Aveți răbdare, deoarece poate dura un moment pentru a apărea.

    Asigurați-vă că difuzorul Bluetooth este în modul de asociere în acest timp.

  6. Selectați numele vorbitorului pentru a vă conecta la acesta. Durează câteva secunde până când dispozitivele se împerechează. Când ați terminat, ecranul arată că difuzorul este conectat.


Cum să împerecheați mai multe difuzoare simultan

Unele difuzoare Bluetooth populare pot fi conectate în tandem la un singur telefon pentru a obține sunet stereo sau pentru a spori volumul. Dacă aveți o pereche de difuzoare care notează că se pot conecta simultan, descărcați aplicația mobilă a producătorului de pe Google Play sau Apple App Store pentru a începe.

De exemplu, popularul brand de boxe Ultimate Ears de la Logitech poate fi asociat prin descărcarea uneia dintre aplicațiile disponibile ale companiei. Consultați producătorul pentru a vedea dacă funcția este posibilă cu difuzoarele dvs.