Cum să conectați AirPods la computerul Windows 10

Ce să știți

  • În Centru de acțiune, Selectați Toate setările> Dispozitive> Bluetooth și alte dispozitive și urmați instrucțiunile pentru a adăuga Airpods.
  • Odată ce începe procesul de asociere, apăsați tasta cerc butonul de pe carcasa de încărcare până la finalizarea procesului.

Acest articol explică cum să utilizați Bluetooth pentru a conecta AirPods la un computer care nu este Apple. Instrucțiunile din acest articol se aplică tuturor Apple AirPod-urilor și computerelor Windows cu capacități wireless.


Cum să conectați AirPods la computerele Windows 10

Metoda pentru conectarea Apple AirPods este exact același proces ca și adăugarea oricărui alt difuzor Bluetooth sau căști la un computer Windows:

  1. selectaţi Centru de acțiune pictogramă din colțul din dreapta jos al barei de activități Windows pentru a deschide Windows Action Center.

  2. Selectați Toate setările în Windows Action Center.

    În timp ce aveți Centrul de acțiune deschis, verificați dacă Bluetooth este activat. Bluetooth țiglă trebuie evidențiată; dacă nu, selectați țiglă pentru ao activa.

  3. Selectați Dispozitive în Setările Windows.

  4. selectaţi Bluetooth și alte dispozitive din partea stângă, apoi selectați Adăugați Bluetooth sau alte dispozitive.

  5. Selectați Bluetooth în Adaugă un dispozitiv fereastră.

  6. Apple AirPod-urile dvs. ar trebui să apară pe listă ca AirPods. Selectați AirPods pentru a începe procesul de împerechere.

    Dacă AirPod-urile dvs. nu apar, deschideți capacul carcasei lor de încărcare.

  7. Apăsaţi cerc butonul din spatele carcasei de încărcare Apple AirPod în timp ce aveți capacul deschis. Lumina carcasei de încărcare ar trebui să se schimbe de la verde la alb.

    Continuați să apăsați ferm butonul de sincronizare până când asocierea este completă. Dacă întâlniți un mesaj de eroare, apăsați tasta sincronizaţi butonul de pe carcasa de încărcare înainte de a selecta AirPods din lista dispozitivelor Bluetooth.

     măr

  8. Dacă este asociat corect, ar trebui să vedeți un „Dispozitivul dvs. este pregătit!” mesaj. Selectați Făcut pentru a închide mesajul.


Cum se pot conecta AirPods la un computer Windows?

Apple AirPods se poate conecta la orice computer, de la laptopuri și computere desktop tradiționale la dispozitive moderne Windows 10, cum ar fi Surface Pro, cu condiția să aibă conectivitate Bluetooth.

Odată conectate la un computer cu Windows 10, Apple AirPods pot fi utilizate pentru a asculta audio, a introduce audio prin microfonul încorporat și pentru a controla volumul audio sau a întrerupe sunetul prin intermediul comenzilor de la atingere.

AirPod-urile sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor care acceptă Bluetooth, inclusiv tablete și smartphone-uri Android.


Cum să remediați problemele de sincronizare Apple AirPod din Windows 10

Dacă Apple AirPod-urile nu mai funcționează pe computerul dvs. Windows, încercați următoarele remedieri:

  • Dezactivați Bluetooth pe alte dispozitive. Dacă v-ați asociat AirPod-urile cu iPhone-ul, acesta ar putea interfera cu conexiunea la computer, așa că încercați să opriți temporar Bluetooth pe alte dispozitive.
  • Deschideți capacul carcasei de încărcare. Apple AirPods se conectează la dispozitive atunci când capacul carcasei de încărcare este deschis și lumina sa devine verde. Încercați să deschideți capacul pentru câteva secunde înainte de a scoate AirPods și de a le pune în urechi.

Dacă aveți în continuare probleme, urmați acești pași de depanare:

  1. Deschideți o aplicație precum Spotify pe computerul dvs. Windows 10 și începeți să redați muzică.

  2. Așezați Apple AirPod-urile înapoi în carcasa lor de încărcare și închideți capacul, apoi așteptați câteva secunde.

    Seremin / Getty Images 

  3. Deschideți Centrul de acțiune și selectați Toate setările.

  4. Selectați Dispozitive în Setările Windows.

  5. Asigurați-vă că AirPod-urile dvs. sunt pe lista dispozitivelor asociate.

  6. Deschideți capacul carcasei de încărcare, scoateți AirPod-urile și așezați-le în fiecare ureche.

     John Edelson / Getty Images

  7. Selectați AirPods din lista dispozitivelor, apoi selectați Ia legătura. AirPod-urile ar trebui să se conecteze, iar sunetul să fie redat prin ele.

    Dacă Apple AirPod-urile dvs. încă nu vor reda sunetul, deschideți Toate setările > Dispozitive, Apoi selectați Indepartati dispozitivul în AirPods și repetați procesul de împerechere.