Cum să adăugați bani la PayPal fără un cont bancar

Ce să știți

  • Puteți adăuga cu ușurință bani la PayPal, chiar dacă nu aveți un cont bancar, dar vă va costa până la 3.95 USD pentru a-l face.
  • După ce te-ai conectat, folosește ecranul rezumat PayPal pentru a începe.
  • Veți primi un e-mail prin care confirmați că s-au adăugat fonduri la finalizarea procesului.

Acest articol explică modul în care puteți utiliza PayPal Cash pentru a adăuga bani în contul dvs.

Nu mai puteți adăuga bani la PayPal prin MoneyPak.


Cum să adăugați bani la PayPal fără un cont bancar folosind PayPal Cash

Cu PayPal Cash, puteți adăuga numerar real în contul dvs. PayPal la o varietate de comercianți cu amănuntul populari. Spre deosebire de alte servicii similare de carduri de numerar, PayPal este acceptat aproape peste tot online, reîncărcabil infinit și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea unui card fizic.

  1. Deschideți browserul web și mergeți la PayPal. Selectați Conectare în colțul din dreapta sus.

  2. După ce vă conectați, vă veți găsi în rezumatul contului PayPal. Selectați Transfera bani sub soldul curent.

  3. PayPal vă va duce la un nou ecran. Selectați Adăugați bani la soldul dvs..

  4. Selectați Adăugați numerar la un magazin.

  5. Veți ajunge pe o nouă pagină dedicată PayPal Cash. Utilizați meniul drop-down pentru a selecta un magazin cu amănuntul în care doriți să adăugați banii. În prezent, există șapte comercianți cu amănuntul, inclusiv 7-Eleven, CVS și Walmart. Toate sunt foarte frecvente și nu ar trebui să aveți probleme cu localizarea unuia lângă dvs.

    Există, de asemenea, un avertisment pe pagină, care vă anunță că va exista o taxă de servicii de până la 3.95 USD. Această taxă depinde de suma pe care o adăugați în cont.

  6. Alegeți o metodă de livrare pentru codul dvs. Acest cod vă identifică pe dvs. și pe contul dvs. PayPal, astfel încât numerarul va fi aplicat la locul potrivit. După ce continuați de acolo, veți primi codul prin metoda aleasă. Codul este valabil doar 48 de ore.

  7. Luați codul în orice locație a comerciantului cu amănuntul pe care l-ați ales. Prezentați casierului codul și explicați la ce servește. Vor întreba ce sumă doriți să aplicați în contul dvs. PayPal permite între 20 și 500 de dolari.

  8. După ce ați finalizat tranzacția, veți primi imediat un e-mail la adresa legată de contul dvs. PayPal, confirmând că fondurile au fost adăugate.