Cum să accesați mai multe conturi în Gmail pentru iOS

Aplicația iOS Gmail vă permite să adăugați mai multe conturi de e-mail, astfel încât, atunci când doriți să treceți la celelalte conturi, să fie la doar câteva atingeri. Cu această funcție, vă puteți conecta la toate conturile dvs. Gmail într-o singură aplicație fără să vă conectați și să vă deconectați pentru a citi și a trimite mesaje de la celelalte.

Trecerea la un cont diferit în aplicația Gmail este ușoară, deoarece conturile dvs. sunt stocate în meniu - același loc în care adăugați celelalte conturi Gmail.

Aceste instrucțiuni se aplică dispozitivelor cu iOS 11 sau mai recent și aplicației Gmail versiunea 5.0.181202 și versiuni ulterioare.


Cum se adaugă conturi suplimentare în aplicația Gmail iOS

Este rar să mai ai o singură adresă de e-mail. S-ar putea să aveți unul pentru serviciu și unul personal, de exemplu. Poate ai unul pentru un concert secundar. Puteți să vă păstrați toate conturile de e-mail la îndemână în aplicație și să economisiți timp. Iată cum.

  1. Deschideți aplicația Gmail, apoi atingeți pictograma utilizatorului din colțul din dreapta sus al aplicației.

  2. Robinet Adaugă un alt cont, apoi atingeți Gmail.

    Puteți adăuga conturi de pe mai multe platforme de e-mail. Procedura pentru a face acest lucru ar putea fi diferită.

  3. Robinet A continua pentru a confirma că doriți să adăugați un cont Gmail. Pe ecranele următoare, introduceți adresa de e-mail și parola. Apoi, atingeți Următor → pentru a continua.

  4. Se deschide căsuța de e-mail a noului cont. Repetați acești pași pentru fiecare cont pe care doriți să îl adăugați.


Cum să accesați mai multe conturi în Gmail pentru iOS

După ce configurați conturi noi, puteți comuta între conturi oricând doriți. Pentru aceasta, atingeți pictograma utilizatorului din colțul din dreapta sus, apoi atingeți adresa de e-mail dorită. Aceasta deschide căsuța de e-mail pentru al doilea cont.

Deși puteți vedea și căuta mesaje dintr-un singur cont odată, insigna aplicației Gmail totalizează noile mesaje din toate conturile configurate.