Cum deblocați un iPhone fără Siri

Fie că ați uitat codul de acces, fie că nu puteți introduce codul pe telefon din cauza unui ecran deteriorat, orice speranță nu se pierde. Aflați cum să vă deblocați iPhone-ul fără Siri sau o parolă.

Deblocarea unui iPhone cu aceste metode vă poate pune riscul de a pierde o parte sau toate datele dvs. dacă nu ați făcut backup pentru dispozitivul dvs. pe iTunes sau iCloud.


Acces și etică: acesta este dispozitivul dvs.?

Înainte de a începe, înțelegeți că aceste informații sunt destinate să ajute oamenii să acceseze informații de pe propriul dispozitiv. Codurile de acces sunt o garanție importantă pentru iPhone în a împiedica alte persoane să acceseze informațiile noastre private. Mai important, deblocarea unui dispozitiv celular oferă acces la conturile de social media, conturile de e-mail și aplicațiile de mesagerie care ar trebui utilizate numai de către proprietar.

Deblocarea telefonului altcuiva fără permisiunea acestuia poate fi, de asemenea, ilegală, în funcție de locul în care locuiți. Indiferent de lipsa ramificațiilor legale, deblocarea dispozitivului altcuiva reprezintă o invazie a vieții private și este lipsită de etică.


Cum să vă deblocați iPhone-ul fără Siri sau parolă folosind iTunes

Când utilizați iTunes pentru a vă debloca telefonul, veți șterge codul de acces al dispozitivului, care șterge și datele. Pentru a utiliza iTunes pentru a vă debloca telefonul, puteți utiliza orice computer, inclusiv un computer care nu este Mac, atâta timp cât computerul are cea mai recentă versiune de iTunes.

Cu toate acestea, atunci când restaurați dispozitivul utilizând iTunes dintr-o copie de rezervă, trebuie să utilizați un computer pe care l-ați folosit anterior pentru a vă sincroniza telefonul. În caz contrar, datele dvs. nu vor fi acolo. 

  1. Folosiți un computer pentru a deschide iTunes pe un Mac sau PC.

  2. Opriți dispozitivul și porniți în modul de recuperare.

  3. Pe computer, veți vedea opțiunea de a restaura sau actualiza în iTunes. Selectați Restabili

  4. iTunes va începe să descarce software pentru dispozitivul dvs., care poate dura până la 15 minute.

  5. Dacă au trecut 15 minute și software-ul nu a fost descărcat pe dispozitiv, dispozitivul dvs. va ieși automat din modul de recuperare. Repetați pașii de mai sus.

  6. După acest proces, iPhone-ul dvs. ar trebui să fie restaurat cu informațiile de la ultima copie de rezervă, dar nu va mai necesita parola. După finalizarea procesului, puteți configura și utiliza dispozitivul.

    Apple vă oferă opțiunea de a vă configura dispozitivul pentru a se șterge după zece încercări consecutive incorecte de parolă. În timp ce acest lucru este dezactivat în mod implicit, îl puteți activa accesând setările > Atingeți ID și parolă. Vi se va cere să introduceți parola pentru a intra în această zonă. În partea de jos a ecranului, atingeți Ștergeți datele comuta la On.


Cum deblocați iPhone fără Siri sau parolă folosind Find My iPhone

Find my iPhone nu este util doar pentru a vă ajuta să localizați un dispozitiv pierdut, ci poate fi folosit și pentru a vă ajuta să accesați un iPhone blocat.

Utilizarea Găsiți iPhone-ul dvs. vă va șterge codul de acces și, din păcate, toate datele dvs. Cu toate acestea, odată ce procesul este finalizat, puteți utiliza iTunes sau iCloud pentru a vă restabili datele.

  1. Folosiți un alt dispozitiv sau computer pentru a vizita pagina Găsește-mi iPhone-ul.

    Nu este nevoie să utilizați un dispozitiv Apple pentru a deschide această pagină, ci doar un browser web cu conexiune la internet.

  2. Conectați-vă cu parola iCloud, care este ID-ul Apple asociat dispozitivului dvs.

  3. Selectați Toate dispozitivele în partea de sus a ecranului. Toate dispozitivele asociate cu acest ID Apple vor apărea pe ecran. Selectați dispozitivul pe care încercați să îl deblocați.

  4. Selectați Ștergeți iPhone pentru a vă șterge toate datele de pe dispozitiv, inclusiv codul de acces.

  5. Utilizați iTunes sau iCloud pentru a vă restabili datele.


Deblocați iPhone după ce ați introdus codul de acces greșit de prea multe ori

Dacă dvs. sau altcineva ați introdus parola greșită de prea multe ori, ID-ul dvs. Apple se blochează automat, ca măsură de securitate. Iată cum să vă deblocați ID-ul Apple.

Pagina de asistență Apple nu specifică numărul de încercări, dar spune: „După mai multe încercări nereușite de a vă debloca contul, ID-ul dvs. Apple va rămâne blocat și puteți încerca din nou a doua zi”.

  1. Accesați iforgot.apple.com pentru a vă debloca contul cu parola existentă sau pentru a vă reseta parola. 

  2. Este posibil să vi se solicite să răspundeți la câteva întrebări de securitate pentru a vă verifica identitatea.

  3. Dacă ați activat autentificarea cu doi factori, puteți utiliza un dispozitiv sau un număr de telefon de încredere pentru a vă debloca ID-ul Apple.


După deblocarea iPhone-ului

Urmând una dintre metodele de mai sus, iPhone-ul dvs. se va debloca și puteți seta o nouă parolă. De asemenea, puteți restaura iPhone-ul utilizând o copie de rezervă existentă de pe iTunes sau iCloud.