Cele mai bune camere de chat gratuite din aplicațiile de mesagerie

Părinţi: Educați-vă întotdeauna pe dvs. și pe copii cu privire la pericolele prădătorilor de copii online. Aflați cum să monitorizați activitățile copilului dvs. online (și pe smartphone-uri!), Să blocați accesul la site-uri web sau să dezactivați camera web dacă sunteți îngrijorat de faptul că copilul dvs. are acces la aceste site-uri și la alte site-uri similare.

V-ați conectat vreodată la aplicația dvs. preferată de mesagerie numai pentru a afla că prietenii dvs. nu sunt disponibili pentru chat? Din fericire pentru dvs., am compilat o listă cu cele mai bune locuri unde vă puteți întâlni și discuta cu noi prieteni. 

Indiferent dacă doriți să discutați cu prietenii la nivel local, să căutați dragoste sau dragoste, doriți să discutați despre știri sau despre sport sau chiar să schimbați rețete, puteți găsi cu siguranță toate acestea și multe altele utilizând următoarele platforme de mesagerie:


TIC nervos

Twitch a devenit inițial cunoscut ca un loc în care entuziaștii de jocuri video se întâlnesc, discută și urmăresc jucătorii talentați care se întrec între ei. Cu toate acestea, de la începuturi, platforma video deținută de Amazon s-a extins în alte categorii. Twitch Creative este un loc în care vă puteți conecta cu persoane care au interese similare și există o gamă uimitoare de opțiuni disponibile. Fie că dulceața dvs. gătește, coase, scrie, programează computerul sau pictează, pe Twitch există o comunitate de oameni cu aceeași idee cu care vă puteți conecta.

Twitch oferă o experiență foarte distractivă, permițându-i utilizatorului să urmărească pe cineva care își practică meseria (gătind o rețetă, de exemplu) și să chateze printr-o interfață de chat robustă și ușor de utilizat cu alți spectatori. Este un loc minunat pentru a urmări experți și amatori care își perfecționează abilitățile în timp ce se conectează cu ceilalți. Twitch este gratuit - deși, în multe cazuri, aveți și opțiunea de a dona sau de a vă abona la creatorii de conținut care difuzează pe serviciu. Platforma este disponibilă atât online, cât și pe dispozitive mobile. Consultați ghidul nostru către Twitch și vizitați Twitch.tv pentru a vă înscrie.


Badoo

Doriți să vă faceți noi prieteni, fie la nivel local, fie în întreaga lume, pentru noi prietenii și poate pentru întâlniri? Badoo poate fi platforma pentru dvs. Disponibil atât pe web, cât și pe dispozitivele mobile, Badoo este un serviciu gratuit care conectează utilizatorii din întreaga lume. Deși este în primul rând o aplicație de întâlniri, aveți opțiunea de a specifica pentru ce vă aflați - să vă faceți prieteni noi, să discutați sau să vă întâlniți. Serviciul are o funcție „în apropiere” care vă permite să găsiți noi prieteni în zona dvs., dacă doriți acest lucru. Badoo are, de asemenea, un public la nivel mondial, astfel încât ați putea întâlni noi prieteni pe tot globul.

Serviciul este gratuit, cu toate acestea, există „Superputeri” care pot fi achiziționate pentru creditele Badoo (pe care le cumpărați), care vă permit să obțineți o expunere suplimentară la potențialii noi prieteni. Înscrieți-vă astăzi la Badoo.com.


Rawr Messenger

Rawr Messenger este o aplicație relativ nouă, care vă permite să conversați prin chat printr-un avatar 3D pe dispozitivul dvs. mobil. Destul de la moda! Descărcați și deschideți aplicația și vi se prezintă un avatar care poate fi personalizat cu o gamă largă de opțiuni - de la forma corpului la culoarea ochilor până la pantofi - și apoi începeți să discutați. Aplicația oferă posibilitatea de a vă conecta cu prietenii dvs. de pe Facebook sau de a invita direct prietenii, dar oferă și posibilitatea de a conversa cu noi prieteni. După ce descărcați și instalați aplicația, atingeți pictograma mesajului din partea dreaptă sus a ecranului, apoi atingeți Globetrotter. Avatarul dvs. va apărea și, pe măsură ce oamenii vor fi disponibili, vor intra în scenă și puteți discuta cu ei.

Scenele posibile includ o plajă, o cafenea sau un club de noapte. Introduceți un hashtag și mediul la alegere pentru a-l modifica (exemplu: #cafe). Rawr este un serviciu gratuit, cu toate acestea, există opțiunea de a cumpăra articole din „mall” care vă permit să vă personalizați și mai mult avatarul. Consultați scrierea noastră despre Rawr în articolul nostru despre viitorul aplicațiilor de mesagerie și vizitați Rawr Messenger pentru a descărca aplicația și a vă configura avatarul!


ICQ

ICQ a fost una dintre primele platforme de chat, lansată în 1996. A fost achiziționată de AOL și a devenit faimoasă pentru chatul de grup în primele zile ale internetului. Platforma prosperă încă ca un loc popular pentru a-ți face noi prieteni și găzduiește o varietate de camere de chat gratuite care acoperă interese comune, cum ar fi locația, limba și tendințele pop distractive, cum ar fi Pokémon.

Camerele de chat sunt un mod distractiv de a cunoaște oameni noi din întreaga lume. La fel ca în orice faceți online, utilizați camerele de chat cu precauție și asigurați-vă că folosiți cea mai mare discreție în partajarea informațiilor personale sau a locației dvs. exacte cu oricine online sau printr-o aplicație mobilă. Fii în siguranță și bucură-te de chat!