Ce trebuie să faceți când iPad-ul dvs. nu se va porni

De obicei, atunci când ecranul unui iPad este negru, acesta este în modul de așteptare și așteaptă să apăsați butonul Acasă sau butonul Repaus / Trezire pentru al activa. De asemenea, tableta poate fi oprită. Soluțiile pentru a remedia un iPad care nu se trezește din somn pot fi simple sau complicate.


Cauzele unui iPad care nu se aprinde

Cel mai frecvent motiv pentru care un iPad nu pornește este o baterie descărcată. Dar problema ar putea fi mai gravă decât aceasta, inclusiv software-ul corupt sau o problemă hardware.

Cum să remediați un iPad care nu se va porni

Această problemă poate afecta toate modelele de iPad-uri, iar soluțiile pe care ar trebui să le încercați sunt aceleași pentru orice model de iPad pe care îl utilizați.

  1. Porniți iPad-ul. Țineți apăsat butonul Sleep / Wake butonul din partea de sus a iPad-ului. Dacă iPad-ul este oprit, ar trebui să vedeți logo-ul Apple să apară după câteva secunde, ceea ce înseamnă că tableta funcționează normal.

  2. Efectuați o repornire forțată. Apăsați pe ambele Acasă Sleep / Wake butoanele din partea de sus a ecranului timp de cel puțin 10 secunde până când vedeți sigla Apple.

  3. Incarca bateria. Dacă iPad-ul nu pornește după câteva secunde, probabil că bateria este descărcată. În acest caz, conectați iPad-ul la o priză de perete folosind cablul și încărcătorul livrat împreună cu acesta. Așteptați o oră când bateria se încarcă, apoi porniți iPad-ul. Chiar dacă iPad-ul este pornit, este posibil să nu aibă energie, deci lăsați-l să se încarce cât mai mult timp sau până când bateria este complet încărcată.

    Dacă iPad-ul dvs. pare să rămână fără energie des, încercați aceste sfaturi pentru a economisi durata de viață a bateriei.

  4. Dacă iPad-ul dvs. încă nu pornește, este posibil să apară o eroare hardware. Cea mai ușoară soluție este de a localiza cel mai apropiat Apple Store. Angajații magazinului Apple vă pot ajuta să stabiliți care este problema de bază cu iPad-ul dvs.

  5. Dacă nu aveți un magazin Apple în apropiere, contactați asistența Apple pentru ajutor și instrucțiuni.