Ce trebuie să faceți când e-mailul dvs. iPhone nu funcționează

IPhone-ul dvs. este linia de salvare a comunicațiilor dvs. către lume, ceea ce îl face atât de frustrant atunci când e-mailul dvs. iPhone nu funcționează. Este și mai frustrant dacă trebuie să primiți e-mail pentru slujba dvs.

Concluzia este că, indiferent dacă este vorba de text, rețele sociale sau e-mail, atunci când aveți un iPhone, aveți nevoie de el pentru a vă ajuta să vă țineți legătura de aproape oriunde.


Cum să remediați e-mailurile iPhone care nu funcționează

Există multe probleme care pot face ca e-mailul dvs. iPhone să nu funcționeze corect. Dacă vă aflați în această situație, avem pentru zece sfaturi care pot rezolva majoritatea problemelor de e-mail pe iPhone. Citiți mai departe pentru a afla despre fiecare.

 Miguel Co © Lifewire

  1. Verificați conexiunea de rețea iPhone. IPhone-ul dvs. nu poate primi un e-mail dacă nu este conectat la internet. Trebuie să fiți conectat la o rețea celulară, cum ar fi o rețea 4G LTE prin intermediul companiei dvs. de telefonie sau la o rețea Wi-Fi, pentru a accesa e-mailul.

    Pentru a vă conecta la o rețea celulară, atingeți setările > Celular > și mutați Datele celulare glisor la stins / alb și apoi înapoi la pornit / verde.

    Dacă aveți nevoie de ajutor pentru conectarea la Wi-Fi, citiți Cum se conectează iPod touch sau iPhone la Wi-Fi. Dacă nu vedeți deloc Wi-Fi și credeți că ar trebui, citiți Wi-Fi Grayed Out pe iPhone? Iată cum să o rezolvi.

    De asemenea, este inteligent să vă asigurați că modul avion nu este activat pe iPhone. Acest lucru poate bloca conexiunile la rețelele celulare și Wi-Fi. Aflați mai multe despre modul avion.

  2. Verificați numele de utilizator și parola de e-mail. Dacă e-mailul dvs. nu trimite sau descarcă, s-ar putea să existe o problemă cu numele de utilizator și / sau parola pentru contul de e-mail respectiv. În această situație, este cel mai probabil să primiți o fereastră pop-up care vă solicită să introduceți din nou numele de utilizator sau parola.

    Dacă nu primiți această fereastră pop-up, vă recomandăm să eliminați contul de e-mail de pe telefon și să îl configurați din nou. Consultați secțiunea despre cum să faceți acest lucru mai târziu în acest articol.

  3. Închideți și reporniți aplicația Mail. O modalitate rapidă de a remedia o aplicație care nu funcționează așa cum era de așteptat este să o renunțați și să o relansați. Acest lucru poate rezolva unele probleme care fac ca Mail să nu funcționeze. Când aplicația Mail este închisă, atingeți Mail aplicația din nou pentru a o relansa.

  4. Verificați setările de e-mail. Conturile de e-mail de pe iPhone pot fi setate pentru a verifica e-mailul la un program (la fiecare 30 de minute, de exemplu) sau pentru a primi e-mailuri trimise pe dispozitivul dvs. imediat ce ajunge. Setările pe care le alegeți influențează modul în care e-mailul dvs. ajunge pe telefon.

  5. Reporniți iPhone-ul. Dacă conexiunea la internet este bună, setările sunt bune și ați repornit aplicația Mail, următorul pas este o măsură obișnuită de depanare iPhone: repornirea telefonului. Credeți sau nu, repornirea unui iPhone poate rezolva o mulțime de probleme. Uneori, telefonul dvs. are nevoie doar de un nou început. 

  6. Actualizați iOS. Un alt pas cheie de depanare este să vă asigurați că aveți cea mai recentă versiune a iOS. Versiunile actualizate ale iOS oferă remedieri de erori și îmbunătățiri ale funcțiilor. Este posibil ca problemele legate de e-mailul dvs. să fie rezultatul unei erori care a fost remediată cu cea mai recentă actualizare iOS sau că furnizorul dvs. de e-mail a modificat unele setări și numai ultima versiune iOS funcționează odată cu modificarea. Puteți actualiza iOS utilizând iTunes sau actualizați fără iTunes.

  7. Ștergeți și configurați din nou contul de e-mail. Dacă niciunul dintre acești pași nu a ajutat și aveți în continuare probleme de e-mail iPhone, este posibil să nu existe nimic în neregulă cu telefonul. În schimb, problema poate fi setările pe care le utilizați. Dacă ați introdus adresa serverului, numele de utilizator sau parola greșite la configurarea contului pe telefon, nu veți putea primi e-mail. Dacă acesta este cazul, începeți prin ștergerea contului de e-mail problematic. 

    Odată ce contul de e-mail a fost șters, verificați din nou toate setările pe care ar trebui să le utilizați pentru a accesa acest cont. Apoi parcurgeți procesul de adăugare din nou a unui cont de e-mail pe iPhone. 

  8. Contactați furnizorul de e-mail pentru asistență. Dacă e-mailul dvs. încă nu funcționează, este timpul să obțineți asistență tehnică directă pentru problemele dvs. de e-mail. Un prim pas bun este să vă adresați furnizorului dvs. de e-mail (Google pentru Gmail, Yahoo pentru Yahoo Mail etc.). Fiecare furnizor de e-mail are modalități diferite de a oferi asistență, dar un bun pariu este să vă conectați la contul dvs. de e-mail de pe web și apoi să căutați linkuri precum Ajutor sau Asistență. 

  9. Obțineți ajutor direct de la Apple. Dacă furnizorul dvs. de e-mail nu vă poate ajuta, este posibil să aveți o problemă mai mare sau mai complexă decât puteți rezolva. În acest caz, este cel mai bine să vă duceți iPhone-ul - și toate informațiile despre contul de e-mail - la cel mai apropiat magazin Apple pentru asistență tehnică (puteți apela și Apple pentru asistență). Magazinele Apple sunt totuși locuri aglomerate, așa că asigurați-vă că faceți o întâlnire înainte de a ieși pentru a vă asigura că primiți ajutor.

  10. Dacă este un cont de lucru, consultați departamentul IT. Dacă încercați să verificați un cont de e-mail de lucru, este posibil ca problema să nu rezolve deloc iPhone-ul. Problema s-ar putea afla pe serverul de e-mail de la care încercați să primiți e-mail.

    O problemă temporară cu serverul respectiv sau o modificare a configurației de care nu sunteți conștienți ar putea bloca accesul iPhone-ului dvs. Dacă contul care nu funcționează este oferit de jobul dvs., consultați departamentul IT al companiei dvs. și vedeți dacă acestea vă pot ajuta să rezolvați problema.