Ce înseamnă pictograma de blocare Google Calendar?

Pictograma de blocare înseamnă că evenimentul este setat ca eveniment privat. Dacă nu împărtășești calendarul cu nimeni, nimeni nu poate vedea un eveniment indiferent de modul în care este setat, dar dacă îți împărtășești calendarul și nu dorești ca oamenii - sau unii dintre oameni - cu care îți împărtășești calendarul vedeți un eveniment specific, setați-l la privat.


Cine poate vedea un eveniment Google Calendar care afișează pictograma de blocare

Un eveniment privat din Google Calendar este vizibil numai pentru dvs. și pentru persoanele care sunt autorizate să efectueze modificări în calendarul în care apare evenimentul. Aceasta înseamnă că permisiunile lor sunt setate la Efectuați modificări la evenimente sau pentru a Fa schimbari AND Gestionați partajarea.

Celelalte setări de permisiuni nu permit cuiva să vizualizeze detaliile unui eveniment privat. Aceste permisiuni, Vedeți toate detaliile evenimentului Vedeți numai liber / ocupat (ascundeți detaliile) nu includeți accesul la evenimente private. Cu toate acestea, permisiunile gratuite / ocupate afișează o notificare ocupată pentru eveniment, fără detalii.


Cine nu poate vedea un eveniment Google Calendar cu o pictogramă de blocare

Dacă nu partajați un calendar, nimeni nu poate vedea un eveniment cu pictograma de blocare. Un eveniment privat din Google Calendar nu poate fi văzut de persoanele cu care calendarul este distribuit, dar care nu au drepturi de schimbare.

Cum să schimbați un eveniment în privat

Pentru a schimba un eveniment în acces privat:

  1. Faceți clic pe un eveniment din calendar pentru a deschide ecranul cu detalii.
  2. Apasă pe pictograma creion pentru a deschide ecranul de editare pentru eveniment.
  3. Faceți clic pe săgeata de lângă Vizibilitate implicită și faceți clic Privat din meniul drop-down.
  4. Apasă pe Economisești în partea de sus a ecranului.

Acum, când faceți clic pe un eveniment din calendar pentru a deschide ecranul cu detalii, veți vedea pictograma de blocare și cuvântul Privat lângă acesta.